Må bare dele min fantastikse leppestift med dere!
Når du åpner den er den grønn, men så snart du "smootcher" leppene sammen så blir den rød. Hvore awesome er ikke det?PS: den sitter veldig godt på, så jeg anbefaler deg å ikke smøre den utover hele ansiktet.
Vet at denne neglelakk stilen begynner å bli litt gammel, men jeg har lenge tenkt på å legge ut bilder av hvordan man utfører denne stilen, men det er litt vanskelig å ta bilder av neglene mens man lakker neglene. så da Ragnhild kom på besøk i dag for å ta noen portrett bilder (som kommer ut en annen gang) så fant vi ut at det var en god mulighet :)

Du trenger:
* en base neglelakk (hvit)
* tape
* en skål med romtemperert vann
* neglelakker i forskjellige farger
* en tannpirker
* neglelakkfjerner
* q-tips 

Slik gjør du:
1. lakk neglene i en enkel farge
2. legg tape rundt neglen
3. drypp dråper med neglelakk i skålen med vann (så mange lag du vil)
4. rør litt rundt med en tannpirker for å lage mønster
5. dypp fingeren i vannet (prøv å ikke gå over tapen)
6. bruk en tannpirker til å fjerne neglelakken som flyter rund fingeren
7. ta opp fingeren av vannet 
8. fjern tapen
9. fjern neglelakk rund neglen (om du har noe) med en q-tip og litt neglelakkfjerner


Her er fargene jeg brukte

Det er også fint om du ruker en veldig lys slash gjennomsiktig neglelakk, for da blir det bare litt mønster oppå den fragen du brukte som base ;)


Avslutt med en blank eller matt "top coat"
I slutten av januar spurte jeg hva jeg skulle blogge om og da kom Ragnhil me forslaget; sminketips. Men så er ikke jeg noe spesielt flink til å sminke meg, så da tenkte jeg at jeg bare skulle gi noen små "basics" så de fleste av dere vet sikkert dette fra før, men jaja..

Ansikt/huden:

Vask ansiktet og ha på fuktighetskrem (gjerne en fet en) før du har på foundation, da holder sminken seg fin lengre. Jeg bruker Nivea - Pure & Natural. Kjøpt på Vita.

Ofte så kan et være vanskelig å finne akkurat den foundationen som passer perfekt til din hudtone. Da er det lurt å ta en som er lysere en huden din. En foundation som er for lys er nemlig lett å dekke over med litt pudder, en som er for mørk derimot vil nok være vanskeligere. Dessuten vil den antakelig vis bli litt mørkere etter at du har gått med den et par minutter. Derfor er det også lurt å gå litt med en tester før du kjøper den (pass på at du kjøper samme som du testet da), og ikke prøv den på hendene! vi har forskjellige hudtoner forskjellige steder på kroppen.
Jeg bruker Max Factor, Light Ivory (40) også kjøpt på Vita.

  Jeg har to coversticks, ene er fra Mary Kay og er våt, den bruker jeg under øynene for å fjerne mørke ringer. Den andre er fra H&M og er fast, enne bruker jeg til kviser. Jeg bruker alltd å ha på coverstick etter å ha hatt på meg foundation, har jeg på meg før så smører jeg den bare ut og den gjør ingen nytte for seg.

Om du bruker en foundation som legger seg oppå huden i stede for å blande seg med den, kan det være lurt å også bruke pudder, da vil ikke huden se så dukkeaktig ut (synes jeg). Personlig forestrekker jeg kost fremfor svamp, da er det lettere å påføre et tynt og fint lag. Etter å ha påført pudderet bruker jeg hendene til å koste av, pudderet vil fortsatt være der, men jeg får kostet av /blandet inn de små kornene du ser når du kommer nærme. Jeg bruker Shiseido pudder og Dior pudderkost, vet ikke hvor det er kjøpt.

 Når man har på seg foundation kan ansiktet lett bli litt for ensfarget, da er det lurt å bruke et tynt lag med rouge for å få den lille gløden, det ser også litt mer naturlig ut. Men vær litt sparsom med rougen! jeg bruker vandligvis et tynt lag med de to nederste brunrosa på kinnene og litt av den brunrøde til høyre rett under kinnbenene, ikke mye! om det blir litt mer farge enn du hade tenkt, så kan du alltids ta et tynt lag med pudder over. Jeg bruker rouge fra Mary Kay

Øynene:


 Om du vil få vippene til å se litt lengre ut uten å bruke så my mascara, kan du bruke en dipliner og tegne en tynn linje langs vippekanten, da ser det ut som vippene begynner tidligere og vil da også se lengre ut.
Dipliner kan jo være litt vanskelig å påføre, spesielt i begynnelsen, men det er bare å prøve å få den så nærme vippene som mulig, så er det bare å fjerne overflødig dipliner med en våt q-tip. Jeg bruker en Dipliner fra H&M

 For å farge øyenbrynene, anbefaler jeg denne "eyebrow pencil"en av BC! den er kjempelett å påføre uten at det blir for tydelig at den er tegnet på. Jeg fikk den  gave, så jeg vet ikke om den finnes i flere fargetoner.. men uansett hvilken du bruker, så burde du være litt forsiktig, tegn hårstrå, ikke en rett linje! da ser det best ut!

En annen måte å få vippene til å se lengre ut (uten dipliner) er å bruke en svart eyeliner på vannlinjen oppe. Om du synes dette er litt ekkelt eller at det kiler litt og at det blir litt vanskelig å holde øyet oppe, så hjelper det om du holder øyelokket oppe med en finger, for da kn du "lukke" det mens du tegner på, dette funker ihvertfall for meg.  Jeg bruker Gosh eyeliner. Kjøpt på Vita.

  Når det kommer til mascara, så synes jeg det er greit å bruke en som skaper den lengden du ønsker (onebyone) og en tom en som skaper volum (the colossal). om den som er tom gjør at det drysser litt, så er det lettest å bruke en sminkekost til å koste det bort, om du bruker hendene er det lettere for at du smører det inn, spesielt om du har foundation.
Begge mascaraene jeg bruker skaper jo egentlig volum, men jeg synes det er lettere å skape volum med en som er tom. da kan du nemlig holde på en stund for å forme dem uten å bekymre deg for at de blir for lange og tykke. Begge mine er maybelline og kan kjøpes på omtrent alle kles- og kosmetikkbutikk.

 Om du bruker øyenskygge burde du bruke en base først! jeg bruker den våte concealeren som dere ser bilde av lengre oppe. Da drysser ikke øyenskyggen så mye når du påfører den, dessuten vil den holde mye lengre.

 For å fremheve øyenbrynet litt, så kan du påføre et tynt lag med hvit/lys øyenskygge rett under det. Det skal ikke vises at du har øyenskygge under, jeg har det på bildet over, du ser det kanskje fordi bildet er tatt så nærme, men ikke noe mer enn det.

 

Resultatet av disse små tipsene (+ øyenskygge da):


Jeg er elendig til å forklare, jeg er klar over det, men var noe av det forståelig? Og var noe til nytte?


Christina Grimmie - Who Says (cover)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits