Kreativ tittel eller hva?

I dag har vært en av de dagene hvor alle har bestemt seg for at jeg skulle være midtpunktet i timene (kanskje litt overdrevet men) i kjemi-timen min skulle vi kaste noen baller på en blink. Det var en fyr som kastet først, også skulle han velge ei jente til å kaste for å se om hun fikk en bedre score enn han. Dumme meg hadde selvfølgelig fortalt han tidligere at jeg var dårlig når det kom til ballsport, så han valgte meg. Jeg traff like mange ganger som han (det vil si en gang) men han var nærmere blinken de tre andre gangene (en god del nærmere) Så gjennom resten av timen brukte læreren meg som eksempel på dårlig presisjon. Lengre ut i løpet av dagen hadde jeg Amerikansk historie og alt gikk egentlig helt fint, men så måtte jeg putte på meg brillene mine for å lese og ta notater av det som stod på tavlen. Akkurat i det jeg hadde tatt på meg brillene var læreren midt i en setning om et eller annet, men så snudde han seg mot meg og stoppet han helt opp, fordi han ble så satt ut av at jeg plutselig hadde briller. I to minutter sto han bare og sa "what was I saying?... uuuuuh.... don't just put on your glasses like that" noe som forårsaket mange lange blikk på meg (ja, jeg så på tiden).

Haha, må jo bare le av det. Jeg tror navnet mitt ble nevnt høyt i klassen av lærere (uten om navneopprop) i hver time i dag, noen av dem små ting som "kan du finsk?" (kor) og "kan du uttale dette på tysk?" (sosiologi) jeg følte meg i hvertfall veldig "populær" i dag.
I dag har jeg hatt en strålende dag på skolen! Først hadde vi norsk, hvor vi så filmen "A Christmas Carol" etterfulgt av engelsk hvor vi lagde julekort. Etter dette var vi på kulturskolen å så på at lærerene våre knuste pepperkakehus som 3.klasse hadde laget, og i tilleg til det slapp vi naturfag i siste time. Dagen i dag har vært den beste skoledagen ever!
Vi hadde nemlig en hel dag med musikk, dans og drama.
Først gikk vi rundt i byen å sang "Rudolf er Rød på Nesen" og "Deilig er Jorden", vi kom til og med på den lokale radioen. 

Etter det var drama gjengen detektiver på synnmørsposten. Kjempegøy.
Det var masse småunger der, noen var veldig hyggelige og noen var litt frekke, men greit nok.
Så da kom vi på distriktsnyhetene også. 

I dag har det faktisk vært en utrolig herlig dag på skolen!
Vi startet med to timer norsk, men i stede for å lese og gjøre oppgaver så såg vi på noen episoder av "vaffelhjerte".
Så skulle vi ha to timer med engelsk, og litt sånn random så spurte vi å tull om vi kunne se "Mamma Mia", og han sa ja! haha, ikke forventet. Etter matpausen så hadde vi to timer drama, som alltid er gøy, og i siste time hadde vi naturfag hvor vi fortsatte med dokumentarfilmen "Suer Size Me" som vi begynte på mandag.  i tilleg til dette så har vi litt kortere dag på onsdager.

Hadde ikke hatt noe imot flere dager som dette.
I dag fikk vi tenne på magnesium med sånn gassbrenner i naturfag, det var litt gøy. 
Råder dere til ikke å se rett på den mens den brenner, har samme effekt som visst du ser rett på solen, bare ikke like ille, hehe.

(Bildene er tatt med mobilen)

Endte opp med noen svimerker i bordet da, menmen, det ble jo utført i en naturfagssal, og de skal jo være litt utslitte, ikke sant?
I dag i tysken hadde vi en vikar siden hun vi vanligvs har var på "ferie" sammen med mange andre lærere. Han var grei han, helt til han skulle forklare hunkjønn og hankjønn i tysk. Han så på meg hele tiden! Og jeg hadde ikke spurt om det en gang, så det var ikke slik at han skulle forklare det til akkurat meg. Det var så kleint! Visste ikke om jeg skulle se ned eller opp eller rett på han, så øynene mine dro litt hit og dit. Haha, venninnen min etter på "så han på deg hele tiden eller?" Det værst med å bo på hybel tror jeg må være at jeg ikke har tilgang på masse forskjellig mat! Er vandt med å ha et ganske variert kosthold, mens nå blir det for det meste rester og av og til noe billig mat jeg finner på spar.. jaja, kan jo ikke akkurat klage da, bor jo tross alt 10min fra skolen (gåtid) Men jeg har bitt ganske snopesyk i det siste, men jeg vil helst ikke kjøpe noe for jeg vil jo helst prøve å holde meg til helgene.
Om skolen fortsetter slik som dette skal jeg nok få det ganske greit i år! 
Omtrent første mattetimen vi hadde så lå alle elevene på pulten og halvsov, og hva gjorde læreren med det? Hun lot oss få 5min pause og neste dag lo hun bare av det.
Nå i dag hadde vi kontaktlærerens time i 1. og så sa han at vi skulle få forberede oss til naturfagsprøven vi snart skal ha, så først spurte han hva vi egentlig hadde om, og alle satt bare der og så ut som spørsmålstegn (noe som kanskje ikke er så rart siden læreren snakker dårlig norsk og står for det meste og mumler mot tavlen, så aller sitter med PC og chiller) så læreren sa, og jeg siterer "Det er nydelig at dere ikke vet hva dere har om!" hah, og jeg bekymret meg for at det skulle bli strengere når vi begynte på vgs.

Tumblr_ljp391yzjh1qb2hv5o1_500_largehttp://weheartit.com
I dag kom mamma innom med spanskbøker til meg. Jeg må nemlig ha tysk på skolen fordi jeg ikke hadde noe fremmedspråk på ungdomsskolen.. men jeg vil ikke lære tysk, jeg vl lære fransk eller spansk, og siden mormor hadde et par spanskbøker, bestemte jeg meg for å gå for det, så da er det bare å sett i gang å pugge. Litt bekymret for hvordan dette egentlig vil gå, litt vanskelig når man ikke har det på skolen, blir liksom ikke sååå motivert til å ta opp bøkene å pugge når jeg ikke må... menmen, vi får se hvordan det går :)*Hvilket språk tar du på ungdomsskolen/vgs? :)
I dag var første dagen vi har hatt musikk, dans, drama på skolen, eller altså.. vi har jo hatt dramatimer, men dette var første gangen vi var samlet, på en måte... men uansett. vi skulle altså ha en konkurranse, hvor vi skulle slippe ett egg fra 3m høyde, uten at det knuste. Det vi fikk som "redskap" var 30 sugerør, 4(?) fyrstikker, en utrolig kort tråd og ca 1m(?) med gaffateip. Det var også meningen å bruke så få sugerør som mulig. vi startet med å surre inn egget i tapen, så la vi sugerør (som vi brettet) rundt sammen med tapen, og siden vi skulle bruke så få som mulig, tok vi bare halvparten. Vi var så sikker på at dette skulle holde, og vi bare "yess, dette klarer vi", og det første vi hører når egget har truffet bakken er "aaaaahh...", jepp, det knuste. jaja, det var bare ett (av åtte) lag som klarte det da.

Etter dette mislykkede forsøket skulle vi, de forskjellige lagene, lage hver sin forestilling, med en rekvisitt som de hadde valgt ut, vi fikk en manekengfot-ting, og noen synkrone bevegelser. Og dette skal vi altså fremføre i musikk, dans, drama timen i morgen. kan bli interessant x)

Denne tar sted i forestillingen til gruppen min ;)
I dag sto jeg opp klokken halv 8, dusjet, fant frem klær og fikset meg, tok noen outfitilder, surfet litt på nettet, og ca kvart over 11 så var jeg på vei ut døren, bort mot videregående skole i Ålesund kommune. 
Jeg var egentlig ganske nervøs, men så snart venninnen min og noen andre som skulle begynne i drama klassen kom, så ble det mye bedre, og jeg glemte nesten at jeg i det hele tatt hadde vært redd for å begynne på en ny skole. Mesteparten av dagen gikk til å få en del informasjon men også til å bli litt bedre kjent med hverandre, ble jo litt paff da han begynte å snakke om skoletimer og lange dager, men slik er det vel når man har hatt en lang og god ferie..  

Her er da dagens outfit/hår/makeup:


Kjole: H&M
Skjorte: H&M
Sko: Coop hypermarked

* Flere som begynte på skolen i dag? Hvilket trinn?
* Noen som begynte på vgs? hvilken linje? 
Som jeg har nevnt i de to siste innleggene mine, så hadde vi avsluttningsfest på tirsdag. Smarte jeg klarte å glemme igjen kameraet hjemme... men jeg fikk bilder av venninnene mine da :)


(Ragnhild sitt bilde)
Venninnen min Emma måtte lære seg sangen "Viva la Vida" dagen før avsluttningsfesten, fordi han som egentlig skulle synge ble syk :/ 
Også skulle resten av klassen kore, men jeg var jo syk og nesten utne stemme, så leg sto det bare og leppesang, som vanlig (a)


(som du sikkert ser, så er det Marita sitt bilde, og det er også hun som har redigert det.)
Jeg er den som står med ryggen til, etter å ha fått vitnemålet mitt :)


(Også Ragnhild sitt bilde)
Hele klassen. Det var ikke et klassebilde med en fotograf, det var bare foreldrene som tok bilder, så alle ser liksom i forskjellige retninger :p 

* Har dere hatt avsluttning på skolen?
* Hvilken klasse begynner du i mot høsten? 
Som jeg sa i mitt forrige innlegg, så var det skoleavsluttning i går, og da må man jo bare putte på seg finstasen, så her kommer det noen bilder av det jeg hadde på meg:


Bildet ble veldig gulgrønt, men vesken er altså sølv ;)
Som kanskje noen av dere har fått med dere, så kom jeg opp i emnet USA i engelsk fordypning, så da bestemte jeg meg for å lære meg alle 50 statene, men for ikke å bruke opp all tiden min bare på å lære dem mens jeg egentlig burde finne info om alt annet, så satt jeg og hørte på denne sangen i bakgrunnen:

Sorry for dårlige blogginnlegg... blir bedre når jeg er ferdig med muntlig examen! :)
I dag fikk vi vite hva vi kom opp i muntlig examen, det var fem forskjellige fag; engelsk, matte, norks, engelsk f og samfunnsfag. Jeg hadde mest lyst til å komme opp i samfunnsfag, for da har jeg sjansen til å dra den en karakter opp, men jeg ble uansett glad for at jeg ikke kom opp i matte, norsk eller engels! Klarer dere å gjette hva jeg kom opp i da?? Engelsk fordypning! Og jeg fikk i oppgave å snakke om USA, og det var jo greit, har jo tenkt å bo der 2 året på videregående uansett, så da kan det jo være fint å lære litt om landet :)

* Har du kommet opp i muntlig examen? Hva kom du opp i? :)

Fikk låne sjal av venninnen min Anita til å ha på meg på examen (viktig vettu) So I'm all set! Haha.
Men så måtte jeg jo ta noen bilder da, for det var jo så utrolig kult ♥ Men jeg måtte endre bakgrunnen litt, for der jeg stod var det et hus fremfor meg, så det så litt ut som jeg sto og blottet meg x3

* Hvilket likte du best? :) 
Nå sitter jeg å jobber med engelskfremføringen min som skal være ferdig til i morgen.. pmff... er vel min egen feil at jeg ikke har begynt før da men.. jaja, heldig vis skal den ikke være lengre enn 5min! :)

Fremføringen går ut på at vi skal snakke om enten Canada eller en øy hvor de snakker engelsk (jeg valgte Bermuda) også litt om engelsk språk og hvor utbredt det er og slikt, så det er ikke en sånn kjempe stor oppgave, men det er litt kjedelig å sitte i helgen å jobbe med det uansett..


Har skrivebord, men jeg liker sengen godt jeg ^^

 


Jobbe, jobbe.. også iTunes da <3
Jeg og Ragnhild kom opp i matte i prøvemuntlig eksamen, og vi fikk oppgaven "mopeden min".. supergøy.. Dette skal vi da stå i 40min å snakke om, noe som vi først trodde var masse, men nå skjønner vi at vi kunne ha snakket myyyye lengre, minst en time!

Så i dag har jeg og Ragnhild jobbet med dette i hele dag! Så nå ligger vi hær (med Ragnhild sine ord) som noen overkokte nudler, skjønner? Nudler er ganske stive vandlig vis, ikke sant? og når du koker dem for mye, så blir de bare en stor oppsmuldrede klump med ukontrollerbare, sammenfallende nudler, som putter brukte glass i skapet, leier hverandre i dataledninger og tar kanel i stede for kyllingkrydder på risen..

 

Men så spiste vi is (to ganger faktisk) og da ble vi til vanlige, hypre nudler, ganske ukontrolerbare men ikke bare en grøt som ligger der! Men nå brukte vi nettopp resten av energien vår til å lage dette innlegget..

Så sant! <3
I dag var det Break dance og Beat boxing forestilling på skolen av "The Freestyle Fanatics", desverre hadde jeg ikke med meg kamera, så det ble bare et dårlig telefon bilde:Beat boxing er så sykt kult når det er noen som kan det!

* Liker du beatboxing?
I dag fremførte jeg og Marita, og vi fikk 6 er!! :D

Her er da den AWESOME videoen vår:

Caroline og Marita Productions

St.Nikolas og de tre jomfruene i Patara

Snakket nynorsk og slikde snakker i Fræna bare på kødd :P

 

* Hva synes du?
Endedlig fredag! :D

Da er jeg klar for skolen, skal ha en fremføring (i Engelskf.) om Tyskerbarna (fikk velge noe fra 2. verdenskrig) og så skal vi ha en prøve i R.L.E om etikk...

The Cure - Friday I´m In Love

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits