For noen uker siden tok noen av vennene til vertsmoren min meg med seg til et sted hvor vi kunne kjøre snøscooter. Jeg satt bare på (siden jeg ikke har lov til å kjøre) men det var utrolig gøy.
På søndag dro jeg og vertsmoren min til byen for å se på isskulpturer, og når vi kom til denne sa jeg "det er Frozen!" vertsmoren min ga meg det rareste uttrykket, haha, jeg tror kanskje hun trodde at jeg mente at vannet de hadde brukt til å lage skulpturen med var frossent eller noe. vet ikke hva som skjedde med bildet til venstre, men jeg prøvde å ta et bilde av en dame som holdt på å lage en skulptur av en bukk
Meg og min elskede Olaf♥ 
I "Creative Writing" på skolen, fikk vi som oppgave å skrive en barnebok, full av illustrasjoner.

Vi fikk alle tildelt et barn som hadde blitt intervjuet. Barnet som jeg fikk var ei jente med navnet Aniyah, og svaret hennes for hvilkt som helst spørsmål var rosa. Så derfor måtte jeg jo skrive en historie om rosa. 

Jeg ble ferdig med tegningene og alt i går, og her er resultatet;
//gikk tur med hunden, Chubs//

I dag dro jeg sammen med en venn for å se Frozen! om du ikke har sett den enda anbefaler jeg deg å se den! Den er søt og har bra budskap. Også er det litt kult at den er satt i Norge da (synes jeg)
//Bilder fra juleaften, og da jeg, vertsmoren min, og noen fra familien hennes dro til et sted som heter Kohler"
Etter skolen var ferdig på fredag, var det en venn av meg som spurte om jeg trengte å gå til skapet mitt, men som sagt var det siste skoledag på fredag, og jeg trengte i grunn ikke å hente noen bøker eller noe, så jeg sa nei. Han avbrøt meg bare og sa "ja, du må gå til skapet". Jeg tenkte ikke så mye over det, så jeg lot han følge meg til skapet. Da vi gikk ned gangen sto en venn av vennen min å snakket med søsteren til vennen min, men da vi gikk forbi dem snudde vennen min seg mot vennen hans og sa "vær stille!" Jeg hadde ikke hørt hva de hadde snakket om så jeg var super forvirra (men det er jeg ganske ofte) Vi gikk hele veien ned til skapet mitt, og da jeg åpnet det satt denne søte lille bjørnen inni det. 
Det er en "Build A Bear" Som betyr at han måtte finne ut hvilken han ville lage, og fylle den med hva enn som er inni. Etter det må han (i følge veninna mi) holde et hjerte (som er laget av silke eller noe), ønske noe, si et vers, kysse hjertet, og putte det inni bjørnen. 
I tillegg kjøpte han et pass til bjørnen fordi (og jeg siterer han) "Om bjørnen ikke har et pass, vil han være en ulovlig immigrant når du (jeg) drar tilbake til Norge" Haha, så jeg synes det var utrolig søtt.
I dag gikk jeg og vertssøstra mi til "Smart Cow" som er (som dere ser) et sted hvor du kan kjøpe yogurt-is. Jeg vet ikke om noen av dere har vært der, men det minner veldig om "Yogurt Heaven" i Oslo, bare det at det er mye billigere her, også har de flere smaker jeg liker. 

#USA
nå kommer jeg snart til å få svar fra STS om hvor i USA jeg skal være under utvekslingsåret mitt, gleder meg så utrolig masse! Tenker forressten på å skrive innleggene både på norsk og engelsk når jeg reiser, siden værtsfamilien og slikt sikkert vil lese, men jeg har ikke heelt bestemt meg for om jeg vil bruke denne bloggen lengre når jeg reiser til USA..

Har du noen planer for August?
I dag gikk jeg på butikken for å kjøpe noen bananer, og gjett hva.. Det var en minion på den! jeg er helt minion obsessed, så jeg friket litt ut innvendig når jeg så den, haha.


Nå er det lenge siden jeg blogget, men frem til i dag har jeg kun ligget halvdød på sofaen mens jeg har mast på pappa om mer snytepapir og halsdrops og alt det andre som følger med. Men nå er jeg endelig på bedringens vei, så i dag tok jeg meg en tur ned til Karl Johan, og for fjerde gang (noen sinne) ble jeg sjekka opp midt i Karl Johan. haha, skjønner ingenting jeg, men kan jo ikke gjøre noe annet enn å bli litt smigra da.Follow my blog with Bloglovin


Dette er katten min Asterix. Han er ekstremt kosete og lat (vi har kjøpt sånn ca 20 forskjellige leker til han, og han bruker ingen)
Nå har jeg altså sett ferdig alle episodene som har kommet ut av Pretty Little Liars, Glee, Awkward, Victorious og the Vampire Diaries ser jeg bare sammen med bestevenninnen min som bor i Bergen, og nå har jeg begynt å se på the Carrie Diaries. Men jeg lurte på om du har noen tips til serier jeg kan se på? På søndag skulle jeg og noen venner løpe gjennom byen for å nå en timesekspress. Siden vi hastet sånn så klarte jeg selvfølgelig å tråkke over.. det gjorde skikkelig vondt, men ikke søren om jeg skulle miste den bussen! Så jeg løp av sted som en litt hemma idiot. Jeg har tråkket over en million ganger, men dette er første gang jeg faktisk har klart å forstue foten.. jaja, nå trenger jeg ikke å føle meg så utafor når vennene mine snakker om alt de har forstuet. haha.

Heldigvis har jeg gode venner som stikker innom når jeg burde hvile foten. 

Bare det at de tilbrakte de to første timene med å sove i sengen min da.
Jeg har vært utrolig dårlig med bloggen i det siste, og det beklager jeg.
Skulle gjerne laget et bedre innlegg i dag, men har vært på skolen helt til kl 9 i dag pga. forestillinger, så nå tenker jeg at jeg skal se ferdig en episode med glee før jeg rett og slett går å legger meg.
Nå skal jeg, og to venninner snart dra på juleball, så vi blogges!


hva gjorde du kl 12:12 den 12/12-12? Jeg spilte i premiæren på stykket vårt "Den mørke skya"
 

I dag skulle klassen ta bussen fra teateret i byen til skolen etter å ha vært der for å øve inn noen tablåer.
Uansett.. siden vi går drama, bestemte vi oss for å gjøre masse tull på bussen.

Alle skulle finne seg en ting som de gjorde under hele turen, jeg f.eks satt å viftet med busskortet mitt slik at det lagde sånn flop flop lyd. Så alle satt med hver sin ting og plaget hverandre og de to(?) andre som satt på bussen. Etter hvert begynte bussjåføren å synge "Gangnam Style" og masse annet rart, fy så vi lo! Hele bussturen var bare supergøy! Herlig med slike bussjåfører. 


I dag skulle vi fremføre stykket "Den Mørke Skya" til en gruppe hospitanter pluss 3.kl drama.
"Den Mørke Skya" er et skuespill vi jobber med på skolen akkurat nå.

Som dere kanskje har kjønt ut i fra overskriften, så spiller jeg karakteren Marilyn Monroe. 
Kunne ønske jeg så ut som henne! Hun er så sykt pen! Og i forsøk på å prøve å ligne på henne redigerte jeg et bilde av meg, som jeg tok i dag etter å ha fremført "Den Mørke Skya" 

Vet,  jeg må flytte føflekken mye lengre opp. Kom på det etter å ha fremført, typisk. haha.
Siden jeg ikke har blogget på en stund, tenkte jeg at jeg skulle gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd de siste dagene;

På torsdag dro jeg til Bergen for å se Breaking Dawn del 1 + nattpremiæren av del 2, sammen med venninnen min Kristin.
Den var kjempebra, og jeg anbefaler den på det sterkestre (anbefaler bøkene enda mere) På fredag dro jeg og Kristin til byen for å finne en kjole til henne (noe vi ikke klarte), men mens vi var inne på en butikk klikket mobilen min fullstendig, så jeg måtte låne en gammel mobil av Kristin resten av helgen, og jeg har nå derfor min gamle huawei mobil.. jaja, skal sende den inn for å se om de kan gjøre noe.
På lørdag var vi i 50års dag til faren til Kristin, det var veldig koselig. 

I går gjorde jeg nesten ikke noe annet enn å reise. Først ble jeg kjørt til flyplassen, så tok jeg flyet fra Bergen, så kjørte vi hjem (slik at jeg kunne hente min gamle mobil) så tok jeg bussen tilbake til hybelen, og da hadde i grunn dagen gått. Siden jeg blir utrolig trøtt av.. fremkomstmidler?.. så var jeg altfor trøtt til å blogge. Sorry.

Og i dag har jeg spist potetgull som gikk ut i 2006, alt en arbeidsløs hybelboer gjør for 10kr..
Dro til optikeren i dag for å ta en ny synssjekk (siden det er ett år siden jeg fikk briller) og jeg slipper å kjøpe nye. wihuu!
Så nå sitter jeg hjemme, siden det er her optikeren jeg går til er og fordi det er OD-dag i morgen, og da skal jeg jobbe hjemme.

For de som ikke vet det så står OD for Operasjon Dagsverk. Denne dagen går ut på at alle skal tjene opp minst 400kr hver, dette gir vi i støtte til utdanning til jenter i Nepal (i år), det er forskjellige saker fra år til år.

Bildet er fra emopartyet/halloweenpartyet til Emma i fjor.

God halloween!
I går var jeg så fantastisk smart at jeg klarte å glemme igjen mobilen i naturfagslaben, noe som var helt krise for meg (totalt phoneaddict).
For det første så er jeg redd for at noen skal ringe eller sende melding eller noe også svarer jeg ikke, ja jeg har data, men det er ikke bra nok, haha. For det andre så trenger jeg alarmene mine! Jeg har en liten rosa alarmklokke, og det er den jeg våkner av først, men jeg klarer ikke å bare ha en alarm! Så da måtte jeg bort å overnatte hos Else, Emma og Julie slik at jeg fikk låne alarmene deres. Stakar Else, jeg hadde på vekkerklokke halv 7, men jeg voknet ikke, så hun dro i puten min så hodet mitt falt av den, men våknet jeg? neeeida, ikke før ett kvarter senere... haha, hun som står opp først klokken halv åtte. Tror ikke hun har så lyst å ha meg på overnatting flere skolenetter.

Folka jeg overnattet med er litt latere enn meg om morgenen (sorry folkz) de tar nemlig bussen, selv om det bare er et kvarter å gå... men uansett, jeg ble med dem og tok bussen i dag da, siden jeg ikke ville gå alene når jeg hadde overnattet hos dem. Akkurat da jeg kom på bussen kom jeg på at busskortet mitt gikk ut i går og jeg hadde ikke med meg penger, men bussmannen var snill og lot meg sitte på uansett. men som sagt så er det et kvarters tid å gå, så det hadde vel ikke kostet så mye uansett.Nå har jeg fått tilbake mobilen min og er suuperhappy! 

Dette var sikker super uintressant for dere, men jeg hadde ikke så mye annet å blogge om, så da kunne jeg like gjerne dele med dere hvor vimsete jeg faktisk er 
Da har vi bestillt flybilletter til Bergen den 15. november og billetter til twiday (del 1 og premieren på del 2 av Breaking Dawn)

Jeg var i Bergen i fjor på premieren av del 1, så da måtte jeg jo dit igjen i år for å se premieren av del 2 sammen med min best friend Kristin!
Vi skulle nesten ha dratt til Oslo med tanke på at to av stjernene fra filmen kommer dit på premieredagen, men hennes kjære pappa har bursdsag den helgen og da er det jo forståelig at hun ikke vil gå glipp av den ♥

Her er et bilde fra da vi var på kino i fjor: 


Overskriften min var ganske random i dag, kom nemlig ikke på noe bedre. Men jeg skal jo hjem en tur i morgen da.

Siden jeg ikke har så mye å si om i dag så tenkte jeg jeg skulle dele et bilde av meg og kosepusen min, Asterix (igjen) 


Han er nå søt da! <3
Nå har det jo blitt oktober måned, og som kanskje noen av dere har fått med dere, så er det rosa-måneden (brystkreft).

Så dette kommer til å bli et veldig rosa farget innleg, og om du ikke liker det så foreslår jeg at du hopper over dette innlegget.
Jeg hadde tenkt til å legge ut bilder av de rosa sløyfene mine og brystkreft-armbåndet mitt, men jeg har dessverre ikke de på hybelen, men jeg har noen gamle bilder med rosa på, så da legger jeg ut de istede :)

 
Fotograf: Ragnhild// 


Fotograf:  Aminda//


Fotograf: Ragnhild// Tatt da vi var i Sachsenhausen i Tyskland på klassetur. Minne for livet.


Fotograf: Ragnhild// Også tatt i Tyskland, på Hard Rock Cafe, alle kjøpte seg slike rosa armebånd som var til støtte for brystkreftforskning (det var ikke dette jeg mente tidligere i innlegget)
Rosa vaskehansker til støtte for brystkreft. også liten duckface da ofc, lizzm.
Fotograf: Ukjent// Emmas rosaparty.

Det er mange som tror at det bare er kvinner som får brystkreft, men også menn kan få det. Så overskriften min kan være litt misledende, men det er jo vanligvis kvinner som får det.
Er ikke noe gøy å være alene på hybelen når man er syk og kaster opp... 
Ble plutselig veldig dårlig, så nå ligger jeg hær som et slakt på sengen mens jeg venter på at chipsen skal bli ferdig. Orker egentlig ikke mat, men jeg må nesten få i meg noe, helst noe salt og  siden jeg ikke har potetgull så må jeg varme meg chips.. 

 

Håper virkelig at jeg er frisk igjen i morgen, da skal vi nemlig jobbe en del med rollearbeid i dramatimen og vi skal kanskje ta klassebilde (er ikke sikker på om det er i morgen, tirsdag eller onsdag).
Om du har instagram må du poste et bilde av deg selv med håndeen opp i været med tag #Bikbok4girls. Bikbok donerer 1? pr bilde med denne taggen til plan sin ordning for jenter (skolegang). Du kan også bruke taggen #Bloggno4girls og vinne et gavekort fra BikBok på 500kr. Har så lyst til å vinne!

Her kan du se mitt bidrag, og du må gjerne stemme på det. Du kan finne det et sted HER (det går ikke an å linke direkte til bildet, så om du vil stemme kan det hende du må lete deg litt frem)


Ikke verdens vakreste bilde akkurat.. menmen, går jo uansett til en god sak
I dag var det sykt fin vær, og da kunne jeg jo ikke bare sitte inne å sture! Men så har vi naturfagsprøve neten i morgen eller på fredag, så da måtte jeg jo nesten pugge litt..  så da gikk jeg ut med boken og begynte å lese mens jeg rocket med en trenings rockering. Multitasking på høyt nivå.Ser utrolig awkward ut, men det var faktisk utrolig vanskelig å løpe bort dit jeg skulle stå, åpne boken og starte å rocke. på 10sec! (eller noe slikt)
Snakker om awkward, jeg har blitt hlt hekta på MTV serien med det navnet! Så nå skal jeg gå og dusje så skal jeg se en episode på PC'n.
Samsung Galaxy Y Hvit           Sony Xperia tipo Hvit

På tirsdag kan jeg ENDELIG kjøpe meg en ny mobiltelefon! Jeg vet ikke helt hva jeg skal velge, men det står mellom Samsung Galaxy Y og Sony Xperia tipo. Det er nemlig de to som koster 1kr for tiden.
Så, hva synes du?
I dag fikk jeg en telefon fra STS (hvor jeg har søkt om 1 år i USA) og de sa de gjerne ville sende meg som utvekslingsstudent! Men hun sa det tok ganske lang tid før de fikk sendt søknaden videre til Amerika. Men uansett, jeg er superglad! :D

Dessverre er det ikke alle som har det like greit i dag, er jo tross alt 11. September, gjetter på at de fleste vet hva det betyr?Alle tanker til de pårørende.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits