På Onsdag(?) tok jeg noen bilder sammen med en av venninnene til vertsomren min som holder på å starte opp sitt eget fotostudio. Hun hadde lyst til å teste ut forskjellige ting, og spurte dermed meg om jeg kunne stå modell for henne. Desverre hadde vi noen tekniske feil når det kom til belysningen, og derfor er det mye skygger på bildene som ikke skal være der. Jeg har ikke alle bildene, og hun skulle redigere dem i photoshop, men her er noen av de jeg har, før redigering og slikt.Vertsmoren min hadde fortalt henne at jeg hadde tenkt på å bli modell (hun hadde glemt å fortelle meg at jeg hadde tenkt på det da). Men venninna hennes er nå bestemt på at det er noe jeg burde prøve meg på. haha.

 

PS; dette er prom kjolen jeg skal ha på meg når den tid kommer
På torsdag var jeg hos frisøren og farget håret mitt brunt igjen. Det ble en del mørkere enn jeg hadde tenkt, noe som fikk meg til å deppe frem til i går (feil tid av måneden å få feil hårfarge "if you know what I mean") Men det positive var at hårfargen inspirerte meg til dette blogginnlegget da. Dessuten er fargen lysere nå enn den var da jeg nettopp hadde farget det, pluss at jeg kanskje skal til frisøren igjen på onsdag for å få noen svake hilights, jeg sier kanskje for selv om jeg har lyst på dem så er det jo ganske kostbart å dra til frisøren hele tiden, i tillegg til at jeg er redd for å bli skuffa igjen da.

sminken er inspirert av den Natalie portman hadde i filmen "Black swan"nå må dere vel tro at jeg er den met selvsentrerte, forfengelige linselusa som finnes, menmen.
En av mine nydelige venninner, Synne A.V., hun som burde vært modellen i denne photoshooten!Enda flere folk som ville vært perfekte modeller

Jeg driver ikke å roper peace, jeg roper "to sec, to sec, to sec!" fordi det var så innmari kaldt å sette seg ned i vannetBruden kan for all del ikke gjøre noe selv!Om du vil se selve photoshooten, kan du klikke HER for å se del 1 (i vannet) og HER for å se del 2 (i skogen)Igjen er det Marte F. som har vært fotograf, Synne A.V. og Christopher H. som har vært "assistenter" og det er Christopher H. som er med på de nederste bildene. Jeg har redigert bildene (noe som jeg håper på at jeg blir flinkere til etterhvert, kan ikke si at jeg er noen mester nå akkurat)

 

Om du vil se del 1 (som var tatt i vannet) kan du klikke HER
I dag hadde jeg og venninnen min tenkt å ha en liten photoshoot, dessverre var det så kaldt ute at vi praktisk talt løp opp igjen etter noen få minutter.. men noen bilder fikk vi jo tatt da.

Navnet som står over bloggadressen på bildene er navnet til den som tok bildene.
Bestemte meg for å eksperimentere litt med fargen blå, så da farget jeg litt av håret, puttet på noe sminke og gikk ut for å ta noen bilder.Hva synes du? Hvilket likte du best/minst?

Etter jeg hadde tatt alle disse bildene bestemte jeg meg for at jeg skulle gå ned på butikken å kjøpe dream-is. Så da gikk jeg ned på spar (som er rett nedenfor hybelen min) men der hadde de den ikke, så da gikk jeg opp igjen til hybelen, hentet busskortet og gikk ned til bussholdeplassen. Bussen var forsinket, så jeg bestemte meg for at jeg like godt kunne gå til kiwi-butikken (det tar ca 10 min å gå). Da jeg hadde kommet dit, viste det seg at de heller ikke hadde.. så jeg tok bussen inn til byen og fikk endelig min "deilige deig" dream-is. Så da blir det is og deppe-film sammen med min med-uten-valentine-venn i kveld (må jo være lov å leke litt dramaqueen og late som det er grusomt deprimerende å ikke ha en valentine på Valentine's Day)

Det var min lille kjærlighetshistorie.
Og her kan du se min kjære avbildet: 

Til slutt vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk Valentine's Day! 

Image and video hosting by TinyPic

xoxo
Siden det er en god stund siden jeg har blogget nå så tenkte jeg at jeg skulle ta en liten "dansephotoshoot" med meg selv, men jeg er ikke så flink til å ta bilder mens jeg danser (kanskje fordi jeg ikke er serlig flink til å danse) så det ble noen små awkwarde poseringer. haha. Jeg kan da i det minste le av meg selv.

Grunnen til at jeg tok en danse-photoshoot er at vi holder på med et musikk,dans,drama prosjekt på skolen. Vi er delt inn i grupper på fem og sammen skal vi lage en liten forestilling på 5-7 minutter. Vår gruppe har valgt å fokusere mest på dans. Jeg prøver å være litt mer grasiøs men det er ikke så lett når man danser som en flodhest med to venstreføtter. Menmen.

Om du vil høre på litt musikk mens du scroller gjennom bildene så kan jeg jo legge ut den musikken gruppen min bruker på fremføringen.


Er ikke helt sikker på hva jeg prøver på her


Bare så det er sagt; så er ikke dette trinnene jeg bruker i forestillingen.
På onsdag var jeg hos venninnen min Marte og hadde en liten photoshoot.
Desverre ble det litt for mørkt før vi kom dit, så bildene har ikke den beste kvaliteten. menmen. Så igjennom noen "gamle" bilder fra pc'en og så at det var en photoshoot meg meg og Ragnhild som jeg hadde glemt å lagt ut, så her er noen av bildene:


Fotograf: Mahshid // Ragnhild sitt kamera Nikon 1500 (?)


Samme


Fotograf: Ragnhild

Alle bildene er redigert i pixlr :)
Søskenbarnet mitt på 5 (snart seks år) er mildt sagt en ekstremt stor linselus, men så er hun jo extremt fotogen også da <3


Dårlig fokus...
igjn, ekstremt dårlig fokus...* Hva synes du om bildene? :)
Noen bilder fra gårsdagns photoshoot med Kristin:
Ble ikke håret hennes fint? Det var lysebrunt/mørke blondt ;)


Veldig redigert :P

Antrekket for dagens fotografering ble altså nr.2 , vet at mange "heiet" på nr.1 men det var altså ikke varmt nok til å gå i shorts.. :/ 
Men det var uansett toppen som var viktigest da, siden det var den som kom til å vises på portrettbilde, på klassebildet er men jo bare en dott i mengden :P

 

Og for dere der ute som lurer på hva dere skal gjøre når dere blir tatt bilde av på bildedagen, så har jeg laget et lite "forslags collage": 


Og min personlige favoritt:

 

Venninnen mimn har forresten nettop fått seg ny blogg, så klikk HER for å besøke den! Hun har ikke lagt ut så mange innlegg enda, men jeg er sikker på at den blir kjempebra! Bortsett fra at hun har enda flere skrivefeil enn meg da, og det er litt ille, men slik går det når man ikke leser over sine egne blogginnleg! x)
Litt musikk å høre på mens du ser på bildene fra dagens photoshoot? :)

"I'm Yours" - Jason Mraz


Faktisk fryktelig vanskelig å nå mellom begge trærne
Absålutt alle bildene vi tok i dag (som jeg ikke har slettet da), kommer til å legge ut noen flere i morgen, av ting vi tok bilde av og ikke oss selv ;)

 

Akkurat i dag når det var så fint vær, så hadde vi først matte eksamen, så var vi på MOT konsert til kl4/5.. Jaja, fikk jo møte Alejandro Fuentes da, så det var vel kanskje verdt det? :P
Kanskje enda mer verdt det for venninnen min Anita, som så han naken da han kom ut av dursjen (hun var nemlig back stage siden hun skulle opptre)

Dårlig mobilkamera...
Fredag-lørdag overnattet Ragnhild, så da bestemte vi oss for å ha en liten photoshoot, men siden vi tok nogså mange bilder, så tar jeg bildene fra fredag i dag og de fra lørdag i morgen ;)
Sterk jah!


Ragnhild var ekstra flink fotograf!

Ragnhils outfit:
Skinnbukse: Cubus
Blomstrete topp: Cubus
Stripete topp: Cubus
Skinnjakke: Cubus
Tøysko: Din sko eller sko punkten

Mitt outfit:
Hvit topp: BikBok
Rosa skjørt: H&M
Denim jakke: Cubus
Gladiator sko: Skopunkten (tror jeg)

 

Så "stay tuned" for resten av photoshooten (2. del er bedre, synes jeg da) 
Hadde en liten oversminket photoshoot i dag jeg ^^ :P Her er da noen av bildene:


Sykt vanskelig å skrive på sin egen høyrehånd! Spesielt når huden absålutt skal drive å vingle frem og tilbake.. :P


Rosa ^^,

Så har jeg jo ikke lagt ut musikk på lenge, så her kommer det noen få sanger:

1. Miley Cyrus - Forgiveness & Love
2. Cher Lloyd - Love Me For Me
3. Christina Grimmie - Who Says (cover)
4. Christina Grimmie - Liar Liar
5. One Direction - Stand Up
6. Birdy - People Help The People

        

        

Men nå skal jeg se en film ^^ så vi blogges ;D
1)

2)

3) Asterix pusen min ♥ ^-^


4)


5)


9)

10)

* Likte du noen av de?

Nickelback - Far Away


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits