#Outfit #FotoJeg har ikke fått vite hvor jeg reiser på utvekslingsåret mitt enda, men jeg har begynt å pakke (i tilfelle jeg får beskjed om at jeg skal reise med en gang omtrent) så da prøver jeg å ikke bruke så mye av det jeg skal ta med meg, siden det bør jo nesten være rent når jeg kommer slik at vertsfamilien min ikke får en haug med klesvask før jeg har bodd der i en dag, haha. Så derfor ble dette et "resteklær-outfit" altså et outfit bestående av klær som jeg ikke skal ta med til USA (det inkluderer ikke skoene)

#outfit #utveksling


 

Det ble ikke så mange fine bilder siden det begynte å lyne, tordne og regne som bare det ikke lenge etter jeg hadde gått ut for å ta bildene.
jeg skulle gjerne lagt ut outfit bilder oftere, men det er litt vanskelig når man ikke har selvutløser (fjernkontroll) eller noen til å hjelpe 
Da var vi ferdig med de teoretiske fagene for dette skoleåret! Vi var i grunn ferdig med det i går, fordi i dag har vi fått fri fra nesten alle timene, bare for å se på eksamensvisningene til tredjeklasse drama. Bortsett fra i mattetimen, da spiste vi kake og is, hørte på musikk og danset.

Så fra nå av trenger vi bare å komme på skolen om vi kommer opp i muntlig eksamen, og kanskje none dramatimer(?) da vi spurte læreren vår om vi skulle fortsette med dramatimer frem til den 20. fikk vi dette som svar; "ja, nei, vet ikke, har ikke kontroll" så ja.. Men det er uansett utrolig digg å være ferdig med den kjedelige delen av sette skoleåret. 
Skjørt: Bik Bok// Genser: Bik Bok// Sko: ??
(bildet er tatt av Marte F) 

Dette var altså gårsdagens outfit, og jeg vil bare informere om at plastrene kom etter at jeg hadde puttet på meg dette. Du skjønner; jeg og noen venner gikk opp/rundt et fjell i stede for å ta bussen hjem til en venn, og klønete som jeg er, så klarte jeg selvfølgelig å snuble i mine egne ben på vei ned, så nå har jeg sår og sprengt blodkar på hender og knær, menmen det hører vel til sommeren?

Kjole: H&M// Topp: Cubus// Jakke: Bik Bok// Sko: Sko Punkten

Pyntet meg ikke akkurat for å dra på konsert den 7.mai, for det første satt jeg laaangt bake, og sannsynligheten for at one direction gutta så meg var vel ganske liten, og for det andre så hadde jeg mattetentamen den dagen, og da var det jo greit å ha på seg noe litt comfy.

klikk HER for å se bildene fra konserten
I dag har jeg vært i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, og da måtte jeg jo pynte meg litt, og her er da det jeg hadde på meg:


kjole: gina tricot// jakke: Bik bok//sko: house of frasier (London)
Jakke: mammas skap// skjørt: Min Garderobe// Topp: zara//Sko: Sko Punkten

Kjole: Bik Bok// Genser: Bik Bok// Smykke: Cubus// Sko: Din sko
Vil starte dette innlegget med å takke Ida Renate som linket meg på bloggen sin; Tusen takk! (klikk på navnet hennes for å komme til bloggen)

Genser: Bik Bok// Skjørt: H&M// Lue: Bik Bok// Smykke: Cubus// Sko: Skopunkten
Skjorte: H&M// Jeans: Bik Bok// Smykke: BIk Bok// Lue: Bik Bok// Sko Din Sko

Som jeg nevnte i går så har jeg sinnsvakt lite å blogge om for tiden, så om du har noen tips er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.
Genser: Bik Bok// Vest: mammas skap// Bukse: Bik Bok// Sjal : Glitter// Sko: H&

Har veldig lite å blogge om for tiden, så det kan hende jeg begynner å legge ut flere outfits, eller hva synes du? 


topp: Bik Bok// bukse: Bik Bok// sko: Sko Punktet// Smykke: Bik Bok// Armbånd: Bik Bok
topp: Bik Bok// smykke: H&M// cardigan: Gina Tricot// super-flex jeans: Bik Bok// Sko: Din Sko(?)// Veske: H&M// Armbånd: Bik Bok
Var på shopping med to venner i går, Else og Christopher. Eller.. jeg shoppet og de holdt klærne, hehe. Så toppen og buksen er nye (og skoene). Så da jeg tok dem med på skolen i dag som skifteklær så trodde jeg at de kom til å gå sammen, ikke at de skulle lage en "glipe" (om du skjønner hva jeg mener).. så da ble det litt magevisning i dag.. men jeg fikk så mye skryt pga antrekket i dag, så da tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere.

topp: bik bok// blazer: H&M// Jeans: Gina Tricot// Smykke: Glitter


 
sko: skopunkten 

 Minnekortet mitt ligger forressten fortsatt hjemme, men jeg kom på at jeg kunne bruke det som hørte til digitalkameraet mitt, smarte meg.

*Hva synes du?


Overdel: H&M// Jakke: Bik Bok//Skjerf: Vintage//hansker: mammas hjemmelagde//Sko: Din Sko// Leggings: Vintage

Likte du det?
Ikke noe spesielt outfit, måtte bare hive på meg noe fordi jeg forsov meg i dag, oopsi
(Ille når man våkner før halv 9 og allerede er for sen til skolen..) 


Genser: Bik Bok// Bukse: Vintage// Sko: Din Sko// Infinity Scarf: Ellos
genser: Cubus // strømpebukse: H&M // Shorts: Gina Tricot // Skjørt: Bik Bok // Smykke: Cubus

Utrolig dårlig bilde, men jeg tenkte jeg skulle legge meg tidlig i kveld, så det får holde.

Skal prøve å få til noe bedre i morgen, men jeg er ganske opptatt fremover, så vi får se. blogges!
Alle klær fra Bik Bok// Smykke fra KappAhl// sko fra Din Sko


I dag har det vært block-dag i språk, altså tysk 1 for meg. Vi lærte ikke så mye, men lekte heller litt, vi holdt bla med sekkeløp. 
Som du kanskje ser på outfiten, så hadde jo jeg på meg tube-Bh, og hopping og tune-bh, det er ingen god kombinasjon. Den skle fort ned og jeg endte opp med å prøve å holde den oppe mens jeg hoppet avgårde, haha, litt pinlig... Jeg hadde jo på meg en annen bh under, så det var ikke så farlig, men det er jo ikke så gøy om alle ser at det ligger en ekstra bh under den andre.


Nei, det er ingen skrivefeil i headeren, dette er nemlig gårsdagens outfit. Skulle legge det ut i går, men da hadde jeg noe bedre å blogge om, hehe.

Var ikke meningen å pose sånn på bildet, ooopsi!Vet jeg sa jeg skulle legge ut innkjøpene fra Oslo, men jeg la igjen noe hos mamma, så da har det blitt lit vanskelig å få tatt bilder av det, mye ab det ligger heller ikke på hjemmesiden til butikkene... så jeg vet ikke om det er så mye vits i å legge dem ut i det hele tatt?
Var i bursdagsselskap til den skjønne venninnen min Beate i dag, hun hadde nemlig bursdag den 2. september. 
Så dette var da altså det jeg og Anita hadde på oss i dag. 
I dag, i teaterensemble på skolen så skulle vi stå på en stol oppå et bord (2m) og falle ned, stiv som en stokk i hendene til de andre som sto der. Det var så skummelt! De skulle nemlig stå med hendene rett ned, så skulle de løfte de og ta deg imot først når de så at du begynte å falle. Ja, også lå det en person på bakken som skulle ta deg i mot om alle andre failet da x)Singlet: H&M
Genser: BikBok
Smykke: KappAhl (?)
Ring: H&M
Tettsittende svart shorts: Gina Tricot 

* Hva synes du? :)
Sko: Coop hypermarked
Singlett: Cubus
Belte: hørte med på en topp jeg kjøpte i Bulgaria
Skjørt: Gina Tricot
Jakke: Gina Tricot 

I dag begynte jeg og mamma og flytte inn noen av tingene mine til hybelen jeg skal bo på dette skoleåret, skal nemlig flytte inn på søndag ^^Topp: BikBok
Shorts: Cubus
Belte: Hørte til på en topp fra Victoria 
I dag tok jeg og Kristin og valgte ut klær til hverandre, førr vi gikk ut ogtok en liten photoshoot, som jeg skal legge med bilder fra i morgen ;)Mitt outfit: 
Topp: Gina Tricot// Smykke: H&M// Armbånd: H&M// Bukse: KappAhl// Sko: Bod i Bulgaria

Kristin sitt outfit: 
Solbriller: H&M//  Topp: H&M// Armbånd: Glitter(blått), H&M (gull)// Bukse: Bik Bok// Converse sko: DNA
I dag brukte vi sånn ca 4 skoletimer bare på å levere inn bøker og rydde hyllene våre, så så vi 15min av slutten på en film, så fikk vi gå hjem i ett tiden! :)Topp: Gina Tricot// Jakke: Only// Bukse: H&M// Sko: Coop Hypermarked// Hårbånd: H&M// Klokke: Sorbet// Ring: Veronica (?)

* Hva synes du? :)Bluse - KappAhl // Blondetopp - Min Garderobe // Singlett - ?? //  Tights - Cubus//  Tøysko - Coop Hypermarked // Smykke - Gave// Armbånd under klaooken - H&M // Klokke - Sorbet // Armbånd over klokken  - Laget selv // Ring på ringefingeren - Polen // De to andre ringene har mamma fått i posten, neglelakken er Essie, Pink Diamond :)

* Hva synes du? :)
Nå har jeg klukket ut den brilliante ideèn om at jeg kan variere mellom å legge ut noen outfit bilder og litt musikk de dagene jeg ikke har noe å blogge om, og i dag er en av de dagene, så her kommer da dagens outfit! :)


Hadde veldig enkelt antrekk med lite accessories og detaljer ;)
Flettet en veldig løs og bustete franskk flette for det er ofte det jeg gjør etter gymmen :P

 

 


Bluse: Victoria
Bukse: H&M
Ballerina sko: H&M
Øredobber: Bod i Bulgaria 

//Jakke: BikBok//T-skjorte: New Yorker(Kiel)//Bukse: Vintage med selvlagde hull//

 
//Brunt armbånd: Gave fra pappa(tror jeg)//Hvitt armbånd: Bod på Madeira//brunt og blått armbånd: Vet ikke//Grønt armbånd: TL-klubben//Rosa armbånd: H&M(sett)//flerfarget armbånd: Lagd selv//


//Øredobb: Gave fra Kristin//


Genser: KappAhl
Shorts: H&M
Jakke: Cubus
Sko: Din sko (tror jeg) Nedstøvete solbriller: Topp blad

Arbmånd: KappAhl (kanskje)


Sløyfe, Love og enkel gullring: H&M
Gullring med hvit sten: Gina Tricot


Fjørøredobber: H&M

Nå skal jeg og Ragnhild ha Twilight-marathon, så vi blogges! :)

Som jeg sa i går så er jeg helt ny på denne bilderedigeringsmåten, så derfor ser de ikke akkurat proffesjonelle ut (mildt sagt)

 

 

Lang cardigan: H&M
Kjole: Only
Belte: Hørte til en topp jeg kjøpte i Tyrkia
Tights: KappAhl (tror jeg)
Sko: Arvet

 

 

Mine (litt forsinkede) påskenegler

 

Her ser du videoen til hvordan du maler slike negler (hopp til 1:27 for å begynne med selve negle greien):

Så dett er altså ikke min "oppfinnelse"

 

 


Skal forresten på opptaksprøve for dramaskole i morgen, ønsk meg lykke til! :D

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits