Fikk dette fantastiske iPhone coveret fra mamma som en av adventsgavene mine i posten i går. Elsker det! Mamma kjenner meg så godt. Dave, min favoritt minion <3

                                  

Sang lukene for den 5. og 6. Det er allerede 7. Desember hjemme i norge, men siden det ikke er det her skal jeg ikke publisere luke nr 7 enda.
Nå har snøen netopp begynt å komme her i Green Bay, Wisconsin (selv om jeg tror det kommer til å regne ganske snart). Folk har allerede puttet opp juledekorasjonene, alle radiostasjoner sender juesanger, og i dag fikk jeg en stor pakke fra Norge, fylt med gensre, adventskalender og andre ting jeg hadde spurt mor om å sende, så jeg har ganske god julestemning akkurat nå. 

Siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden, tenkte jeg at jeg kunne starte på igjen med en musikals julekalender. Mange av sangene har jeg nok publisert i tidligere juleinnlegg, men jeg bytter i grunn ikke julesanger så mye, hører på de samme gamle, trege sangene jeg hørte på for flere år siden. haha, juletradisjon.

                     

 

                       
 

iTunes lista mi er ikke så veldig oppdatert for øyeblikket, og det er fordi på/av knappen på iPoden min har sluttet å fungere og telefonen min er litt slitsom å skulle importere sanger til (med tanke på at jeg ikke har iPhone) men om du har noen sangforslag så er jeg helt åpen for å høre  dem altså.
Akkuratt nå er jeg i bergen hos bestevenninnen min Kristin. Jeg dro rett fra England og hit på torsdag og på fredag var vi på muse konsert, den var så syyykt bra! Desverre var det ikke lov å ha med kamera inn.. men for en opplevelse, de var så flinke live! Bortsett fra det så har vi i grunn bare sett "the vampire diaries" om kvelden mens vi har spist snop, og om dagen har vi vært ute i den strålende sola, og siden det har vært så mye sol her, så tenkte jeg å legge ut (mest sannsynlig) den siste delen av sommerspillelisten for i år.

 

om du vil høre flere av mine sommerhits, så kan du besøke spotifylisten min HER
I morgen reiser jeg til England for å besøke søsteren min, og siden det er meldt fint vær de dagene jeg skal være der, så måtte jeg jo oppdatere sommerspillelisten min litt. Har du noen gode forslag til sommersanger?
Jeg har utrolig lite å blogge om for tiden, så om du har noen tips så må du gjerne skrive dem ned i kommentarfeltet

 
Jeg hadde egentlig tenkt å ta med "Shouldn't Come Back" av Demi Lovato i denne "spillelisten" men siden hun har slettet youtubekontoen sin (?) så ligger den ikke på youtube lengre. Men du kan alltids høre den på spotify. 

Om du vil sjekke ut hvilke andre sanger jeg hører på, kan du sjekke ut spillelisten min "painkiller" HER. Det er en del gamle sanger der siden jeg aldri gidder å gå gjennom og slette, men om du blar deg nedover så vil du finne de jeg hører på nå.
Håper alle nyter sommeværet like mye som meg!
I dag kom endelig sommeren, og jeg kunne spille av sommerspillelisten min med fullt volum. De nedenfor er bare noen få av sangene jeg hører på om sommeren men det for være nok for dette innlegget, så kommer det helt sikkert flere etter hvert.
Herlig sang å høre på når man kjører bil med åpne vinduer/taklue og solen steker ute.
(så snart været blir varmere, så skal jeg legge ut flere sommersanger) 
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt på denne sangen i løpet av de siste dagene, men det er ikke få!

 
Bortsett fra musikken jeg la ut sist gang (som dere kan høre HER) er dette musikken jeg har hørt på denne uken (for det meste).
Se resten av dette innlegget HER

Se resten av dette inlegget HER

Se resten av dette innlegget HER
Har ikke så mye å blogge om i dag så derfor legger jeg ut litt "ny" musikk. La inn randome bilder mellom hver tredje sang så det skulle se mer oversiktlig ut.

Falt noe av musikken i smak?Noen av dere som følger med på glee? Det gjør nemlig jeg. 

Det er mange sanger i glee som er bra, men den jeg virkelig elsker er orginalen til Rachel Berry, den er så søt!

Hva synes du om den?                                                                               
 

Om du vil følge mere med på spillelistene mine, kan du subscribe på DENNE spotify listen min.
Du må gjerne subscribe på de andre også, men det er denne jeg bruker mest. 
sorry for at jeg ikke har blogget på en stund! Men på torsdag røk nettet mitt.. på fredag tok jeg pirkè også glemte jeg å blogge og på lørdag var jeg på skolen i flere timer før jeg dro i brursdagsselskap, så overnattet jeg med Christopher, et av de to bursdagsbarna.

Grunnen til at jeg var flere timer på skolen på lørdga er at vi har hatt øvingshelg (i drama), så derfor har jeg vært på skolen i dag også og er ganske sliten.

Uansett, her har dere litt musikk til den nye uken som er på vei.

 

Men nå skal jeg løpe ned på butikken og kjøpe meg noe frukt før jeg setter på en film og legger meg. Natta søte lesere.

...

(Oppdatering)
Nå har jeg vært nede med butikken, og jeg har innsett at jeg er ganske så blond til tider.
Blir helt forvirret jeg av å være på skolen på en søndag, jeg mener hallo-o, butikken er jo ikke åpen! haha, bra jeg kan le av mine egne dumheter da!
Ja, dette er ihvertfall noe av den musikken jeg har hørt på de siste dagene og som jeg kommer til å høre på i helgen.

Beklager for kjedelige innlegg i det siste, men jeg har vært ganske opptatt, og i dag er jeg hjemme, uten kamera, og harddisken er på hybelen.
har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå, må nemlig pugge til en supervanskelig naturfagsprøve, så derfor legger jeg bare ut en sang, enjoy!

 
Hørt den nye singelen til One Direction?
Jeg synes den er såå søøøt! Litt sånn "What Makes You Beautiful" tema. 

One Direction kommer forressten til Norge i mai, flere enn meg som er superglad?
Begynt å bli litt lei av musikken på iPod'n min, så om du har noen musikktips må du gjerne etterlate dem i kommentarfeltet :)

 

Men nå skal jeg legge meg, natta folkens!
I dag har jeg vært i byen og shoppet litt, måtte jo stikke innom Bik Bok siden man fikk 30% avslag om man viste frem bildet av segselv med taggen bikbok4girls. Legger sikkert ut innkjøpene i overimorgen eller noe.

I kveld var jeg og søsteren min oppe hos tante og spiste noe middag. Etter det hadde vi det gøy med å lage våre egne armebånd. Kjempe koselig!
Høstferieeee! 
I dag har jeg tatt flyet til Oslo, hvor jeg skal tilbringe resten av høstferien. Siden jeg har brukt mesteparten av dagen til å pakke ferdig, ta buss til flyplassen, ta fly og buss fra flyplassen så har det ikke blitt igjen mye tid til blogging, så jeg tenkte at jeg skulle gjøre det enkelt for meg selv og bare legge ut et lite musikkinnlegg.

Håper du finner noe du liker 

 

Har du høstferie nå?
Likte du noen av sangene? 
          

           

1. "Gravity" - John Mayer
2. "Wipe Your Eyes" - Maroon 5
3. "Opp Ned Bak Frem" - Sirkus Eliassen 
4. "It's Not Me It's You" - Skillet 
Får bare lyst til å danse når jeg hører denne sangen!

Sorry for dårlige blogg-innlegg, men jeg er veldig lite inspirert for tiden. så om du har noen tips eller ideèr til hva jeg kan blogge om så er det bare å skrive de ned i kommentarfeltet!
Har hatt denne sangen på iPoden min ganske lenge nå, men det var først den siste uken at jeg virkelig begynte å høre på den. Skjønner ikke at jeg ikke har gjort det før, jeg absålutt elsker den! Elsker teksten og alt, synes den er litt mer meningsfull enn de fleste andre sangene til Kesha.

* Hva synes du om den? :)
Jeg er ikke sånn suuuperfan av Cody Simpson, ikke det at jeg har noe i mot han, men uansett.. sangen hans "Not Just You" er utrolig fin! og jeg fant en veldig fin cover versjon også, så her har dere den og orginalen, enjoy! :)

*Likte du sangen? Er du fan av Cody Simpson? :)
Da har solen kommet tilbake, ihvertfall i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut enda en spilleliste med sommersanger ;)   Om du vil kan du høre del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER
De fleste finner du på VG lista top 20 og er skandinaviske ;) 

1.   Owl City ft. Carly Rae Jepsen - Good Time
2.   Rita Ora - How We Do (Party)
3.   Alina Devecerski - Flytta På Dig
4.   BYZ ft. Kriss og Robin Bengtsson - tjena, tjena, tjena
5.   Madcon ft. Timbuktu - Kjører på
6.   Panetoz - Dansa Pausa
7.   Sirkus Eliassen -  Hjem Til Dæ
8.   Sirkus Eliassen ft. Ben Kinx - Æ Vil Bare Dans
9.   Taio Cruz ft. Pitbull - There She Goes
10. Train - 50 Ways To Say Goodbye
 

          

          

          

          

          

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits