Etter skolen var ferdig på fredag, var det en venn av meg som spurte om jeg trengte å gå til skapet mitt, men som sagt var det siste skoledag på fredag, og jeg trengte i grunn ikke å hente noen bøker eller noe, så jeg sa nei. Han avbrøt meg bare og sa "ja, du må gå til skapet". Jeg tenkte ikke så mye over det, så jeg lot han følge meg til skapet. Da vi gikk ned gangen sto en venn av vennen min å snakket med søsteren til vennen min, men da vi gikk forbi dem snudde vennen min seg mot vennen hans og sa "vær stille!" Jeg hadde ikke hørt hva de hadde snakket om så jeg var super forvirra (men det er jeg ganske ofte) Vi gikk hele veien ned til skapet mitt, og da jeg åpnet det satt denne søte lille bjørnen inni det. 
Det er en "Build A Bear" Som betyr at han måtte finne ut hvilken han ville lage, og fylle den med hva enn som er inni. Etter det må han (i følge veninna mi) holde et hjerte (som er laget av silke eller noe), ønske noe, si et vers, kysse hjertet, og putte det inni bjørnen. 
I tillegg kjøpte han et pass til bjørnen fordi (og jeg siterer han) "Om bjørnen ikke har et pass, vil han være en ulovlig immigrant når du (jeg) drar tilbake til Norge" Haha, så jeg synes det var utrolig søtt.
I går var siste dag på skoeln før ferien, og vi hadde fått beskjed om å ta på oss våre "ugly christmas sweaters" de sier "ugly" men jeg synes mange av dem var bedårende, haha.

//Fra en annen gang jeg tok bilde med en "ugly christmas sweater"//
Forrige helg dro jeg sammen med andre ungdommer som reiser med STS til chicago med buss. jeg fikk ikke sett så mye av byen siden det bare var en dagstur og vi brukte mesteparten av tiden på juleshopping, men jeg fikk jo sett noe.

#chicago #USA #utveksling #foto
Fikk dette fantastiske iPhone coveret fra mamma som en av adventsgavene mine i posten i går. Elsker det! Mamma kjenner meg så godt. Dave, min favoritt minion <3

                                  

Sang lukene for den 5. og 6. Det er allerede 7. Desember hjemme i norge, men siden det ikke er det her skal jeg ikke publisere luke nr 7 enda.
Nå har snøen netopp begynt å komme her i Green Bay, Wisconsin (selv om jeg tror det kommer til å regne ganske snart). Folk har allerede puttet opp juledekorasjonene, alle radiostasjoner sender juesanger, og i dag fikk jeg en stor pakke fra Norge, fylt med gensre, adventskalender og andre ting jeg hadde spurt mor om å sende, så jeg har ganske god julestemning akkurat nå. 

Siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden, tenkte jeg at jeg kunne starte på igjen med en musikals julekalender. Mange av sangene har jeg nok publisert i tidligere juleinnlegg, men jeg bytter i grunn ikke julesanger så mye, hører på de samme gamle, trege sangene jeg hørte på for flere år siden. haha, juletradisjon.

                     

 

                       
På onsdag ble jeg og vertssøsteren min dratt ut av skolen for å kjøre den 6 timer lange turen fra Wisconsin til Illinois. For på torsdag var deft nemlig thanksgiving. Alt vi gjorde (og jeg tuller ikke) var å spise hvert snop, sove, se på packers fotballkamp og spise kalkun med stuffing. Kalkunen og alt som kom med var så sinnsykt godt! Tror alle spiste til de var ganske kvalme den kvelden, haha.

//Noe av snopet vi spiste//¨

//Samlet rund bordet med slektningene til venninnene mine//

//Smakte Pumpkin Pie for første gang//På fredag besøkte vi Mississippi elva, også kjørte vi en tur innim staten Iowa.

//Vi tok oss også en tur innom et eller annet traktormuseum før vi kom frem til Iowa//

 
Fredags kveld dro vi på en eller annen Hip Hop/Rap kveld (Er ikke helt sikker på hva det var for å være helt ærlig) og på lørdag feiret vi en tidlig jul sammen med noen andre av slektningene til venninnen mine. Jeg tok ikke noen bilder der siden jeg i grunn ikke kjente noen av dem, men det var mange småunger der, og de var veldig høylytte! Men gøy var det! OG jeg fikk none uventede julegaver. Etter vi hadde feiret jul sammen med dem dro vi til noen venner av familen og bygget pepperkakehus (se instargram for bilde). Det var to eller tre forskjellige familier der, og alle var ganske rike kan man vel trygt si, og alle så ut som om de var tatt ut av "Seventh Heaven" eller en veldig Amerikansk reklame. De smilte hele tiden, alle var gode venner selv om de var søsken og selv om de så ut som snobbete (, pene) rikinger, var de noen av de hyggeligste folkene jeg har møtt. Det var i grunn veldig merkelig hele greien, bra merkelig selvfølgelig, haha.

//Bildet er ikke tatt i juleselskapet, men hjemme hos besteforeldrene til venninnene mine//Jeg kommer til å savne slektningene så mye! Ikke det at jeg ikke er glad i mine, men... De er utrolig morsomme og ungdommelige hele gjengen! Til og med Bestefar Opa.

 

#USA #Utveksling #Thanksgiving #Jul

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits