Hva er dine nyttårs forsetter?
Håper alle sammen har hatt en fantastsk jul, og at dere fikk det dere ønsket dere! Det gjorde ihvertfall jeg, fikk bl.a UV-filter til kamera, kamerastativ, gavekort ++

Meg og morfarEn helt vanlig jul hos mamma (med den småfeite katten min da så klart)
Sorry for at jeg ikke har b logget på en stund, men på fredag følte jeg rett og slett ikke for å blogge, og i går ar jeg syk..

Det blir ikke så stort blogginnlegg nå heller for siden jeg var syk i går fikk jeg ikke så mye søvn og i kveld har jeg vært i bursdagsselskap til to venninner, så jeg er ganske utslitt.


Et bilde jeg og venninen min Else Marie tok på klasseavsluttningen på fredag.


Jeg og venninnen min Emma på juleball fredag 14. desember.

 

Men nå skal jeg prøve å få meg noe søvn, også håper jeg på å få til et bedre blogginnlegg i morgen, men med tanke på at det er lille juleaften da (som er en travel dag) så kan jeg ikke love noe. 
I dag har jeg hatt en strålende dag på skolen! Først hadde vi norsk, hvor vi så filmen "A Christmas Carol" etterfulgt av engelsk hvor vi lagde julekort. Etter dette var vi på kulturskolen å så på at lærerene våre knuste pepperkakehus som 3.klasse hadde laget, og i tilleg til det slapp vi naturfag i siste time. I dag fikk vi gå tidlig fra skolen fordi at naturfagslæreren var syk, så da rakk jeg faktisk å ta noen bilder mens det var dagslys! Håper du liker dem.


Hvilket bilde likte du best?
Jeg har vært utrolig dårlig med bloggen i det siste, og det beklager jeg.
Skulle gjerne laget et bedre innlegg i dag, men har vært på skolen helt til kl 9 i dag pga. forestillinger, så nå tenker jeg at jeg skal se ferdig en episode med glee før jeg rett og slett går å legger meg.


Nå skal jeg, og to venninner snart dra på juleball, så vi blogges!I dag er det 13. Desember, noe som vil si at det er Lucia Dagen!!
Det ble ikke noen lusse-katter på meg i dag (med tanke på at jeg bor på hybel) men jeg tror at jeg og mamma skal bake noen i helgen, yummy.


Bildet er tatt for 11 år siden
hva gjorde du kl 12:12 den 12/12-12? Jeg spilte i premiæren på stykket vårt "Den mørke skya"
 Fikk denne søte pyntegyngehesten i kalendergave, forelsket meg helt i den.


I dag dro jeg og noen venninner for å se et julespill som en klassevenninne er med i. Vi ventet spent på å få se henne på scenen, men vips så dukker læreren vår opp og spiller sin del. haha, sykt rart å se læreren sin spille en helt annen person på scenen.Nå er jeg klar for å se "the Julekalender" på youtube.
 

Nå har jeg kommet i skikkelig julestemning, og håper på at det snart skal begynne å snø! 

I dag har jeg begynt å lage julekalendedr til mamma.
Mesteparten av tingene jeg gir til henne er hjemmelaget. En av tingene jeg er mest fornøyd med er nok denne: Det er en glasskrukke fylt med de tørre ingrediensene som trengs for å lage pepperkake muffins. På den hvite papirrullen står fremgangsmåten.*Hva synes du?
Dagen i dag har vært den beste skoledagen ever!
Vi hadde nemlig en hel dag med musikk, dans og drama.
Først gikk vi rundt i byen å sang "Rudolf er Rød på Nesen" og "Deilig er Jorden", vi kom til og med på den lokale radioen. 

Etter det var drama gjengen detektiver på synnmørsposten. Kjempegøy.
Det var masse småunger der, noen var veldig hyggelige og noen var litt frekke, men greit nok.
Så da kom vi på distriktsnyhetene også. 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits