I dag var jeg og noen andre utvekslingselever på noe som heter "folk festival" i Milwaukee. for å komme inn gratis stilte vi oss som frivillige, noe som ville si at vi fikk vår egen "bod" hvor vi skulle representere landet vårt og svare på spørsmål om hvordan det var å være utvekslingselev.  I tilleg til det fikk vi bruke ansiktsmaling og male flagg på ansiktene til folk, og jeez så populært det var! Det var folk fra 3års alderen og opp til folk i 60åra som kom bort og spurte om å få et flagg på kinnet, til slutt måtte vi bare ta ned plakatene hvor det sto at vi malte ansikt til folk fordi vi var tom for farge (og vi hadde to sett av malingen du ser lengre ned på siden). Det var faktisk veldig gøy!De hadde boder som representerte nesten alle land, til og med Norge!
#USA #Utveksling 
Har ikke blogget på en stund og tenkte jeg skulle gi dere en oppsummering av grunnen:

For omtrent en måned siden opplyste jeg og vertssøsteren min den lokale koordinatoren vår om at vi ville bytte vertsfamilie (av forskjellige grunner) Jeg kan ikke si at de gjorde så my med denne forespørselen, vi hørte i hvertfal ikke noe mer om dette etter vi snakket om det. Nå viser det seg at vertsmoren vår skal flytte tilbake til det gamle huset sitt fordi hun ikke vil betale leie i leiligheten vi bor i nå, og siden huset hennes er utenfor skoledistriktet kan vi ikke komme med henne. Vi fikk beskjed om at vi burde prøve å finne noen fra skolen og spørre dem om vi kunne få bo hos dem, men det er litt kleint å gå bort til noen du så vidt kjenner for å spørre dem om du kan bo hos dem i et år... heldigvis hadde jeg en venninne med en veldig koselg familie som sa vi kunne bo hos dem. Huset deres ble sjekket av en eller annen fyr som jobber innenfor organisasjonen jeg reiser med, og de tok en bakgrunnssjekk og alt var i orden. Vi fikk beskjed om at vi skulle flytte dit, så vi pakket koffertene og var klar til å reise. Dagen etter fikk vi vite at siden de kun hadde en "queen sized" seng og ikke to enkeltsenger kunne vi ikke bo der alikenvel.. Eller.. en av oss kan bo der, men den andre må finne en annen familie. Igjen fikk vi beskjed om å få nummeret til foreldre til elever på skolen, denne gangen fikk vi frem til søndag(denne søndagen) og om vi ikke fant en innen den tid ville de begynne å lete utenfor skoledistriktet. De hadde allerede begynt for noen dager siden, og de fant en familie ca 63km unna hvor jeg bor nå, og de vil at jeg skal flytte dit. Det virker virkelig ikke som om de forstår problemet mitt når det kommer til å forlate alle vennene jeg har fått her.. Etter å ha gått på en skole i 3mnd, brukt massevis av penger på graduation, årbok etc synes jeg virkelig ikke noe om at jeg må flytte langt bort til en annnen skole..

Lang forklaring, enda er ikke dette alt. Men poenget mitt er at jeg har levd ut av en koffert de siste tre ukene fordi jeg aldri er helt sikker på når jeg vil reise, og ikke minst hvor.

Beklager for at dette kanskje ble et litt sytete innlegg, men akkuratt nå er jeg litt frustrert og lei.. men for all del, STS er en bra organisasjon, i Norge i hvertfal, her er de enten for sløv eller for konservaiv virker det som..

 

#Utveksling #USA #Problemer #Stress
Jeg har vært ekstremt dårlig til å gå ut for å ta bilder den siste måneden, noe som jeg angrer med tanke på alle halloween dekorasjonene som var ute og alt det, menmen gjort er gjort.. her er i hvertfall noen bilder jeg tok men aldri la ut. Mesteparten er fra turen min til Milwaukee (den største byen i Wisconsin)

//siste fotballkampen på skolen, vi tapte... big time!//

Bilder fra Milwaukee:

//Bildet er fra urban outfitters, gud så jeg elsker den butikken!! Synd de ikke har den her jeg bor..////kult piano gangfelt//

 

#USA #Utveksling
Her i Amerika er Halloween så mye gøyere enn i Norge! Det første jeg gjorde etter skolen var å ta på meg sminke/kostyme, siden "knask eller knep"-erne har lov til å gå ute mellom 4 og 7. Under den første halvdelen var jeg hjemme med vertssøsteren min for å dele ut godteri, og under den andre halvdelen gikk jeg ut sammen med tre andre venner for å tigge etter godteri (ja, tenåringer gjør det også her). Siden vi ikke har lov til å gå rundt mer etter 7 dro vi heller til et "Haunted House" og herre så skummelt det var!! Det første som skjedde var en togtur mellom billettluken og selve "spøkelseshuset". Toget var helt tåkebelagt og det var folk i kostyme som gikk rundt og presset seg opp i ansiktet ditt mens de hvisket et eller annet, noe som var utrolig skummelt med tanke på hvor realistisk sminken de hadde på seg var. 
                Selveste spøkelseshuset var også veldig skummelt. Det var veldig mange forskjellige rom, noen var helt mørkbelagt, og du måtte føle deg frem til hvor du skulle gå, andre hadde blinkende lys, og et var et speilrom som var mørkt og veldig komplisert å komme seg ut av. I tillegg til det var det folk som hoppet ut fra ingen steds land og igjen, trykte seg helt opp i ansiktet ditt. For å være helt ærlig hadde jeg sikkert fått panikkanfall hadde jeg ikke hatt en fyr med meg som holdt meg i hånden og var totalt rolig under hele turen. haha. Jeg takler ikke skrekkfilmer og slike ting veldig bra for å si det slik.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits