Om du vil følge mere med på spillelistene mine, kan du subscribe på DENNE spotify listen min.
Du må gjerne subscribe på de andre også, men det er denne jeg bruker mest. 

I dag har det faktisk vært en utrolig herlig dag på skolen!
Vi startet med to timer norsk, men i stede for å lese og gjøre oppgaver så såg vi på noen episoder av "vaffelhjerte".
Så skulle vi ha to timer med engelsk, og litt sånn random så spurte vi å tull om vi kunne se "Mamma Mia", og han sa ja! haha, ikke forventet. Etter matpausen så hadde vi to timer drama, som alltid er gøy, og i siste time hadde vi naturfag hvor vi fortsatte med dokumentarfilmen "Suer Size Me" som vi begynte på mandag.  i tilleg til dette så har vi litt kortere dag på onsdager.

Hadde ikke hatt noe imot flere dager som dette.

 

 
Jeg vil bare at du skal vite at om du noen gang har følt det slik, så lover jeg at alt bli bedre!
I dag skulle klassen ta bussen fra teateret i byen til skolen etter å ha vært der for å øve inn noen tablåer.
Uansett.. siden vi går drama, bestemte vi oss for å gjøre masse tull på bussen.

Alle skulle finne seg en ting som de gjorde under hele turen, jeg f.eks satt å viftet med busskortet mitt slik at det lagde sånn flop flop lyd. Så alle satt med hver sin ting og plaget hverandre og de to(?) andre som satt på bussen. Etter hvert begynte bussjåføren å synge "Gangnam Style" og masse annet rart, fy så vi lo! Hele bussturen var bare supergøy! Herlig med slike bussjåfører. 
Overdel: H&M// Jakke: Bik Bok//Skjerf: Vintage//hansker: mammas hjemmelagde//Sko: Din Sko// Leggings: Vintage

Likte du det?I dag skulle vi fremføre stykket "Den Mørke Skya" til en gruppe hospitanter pluss 3.kl drama.
"Den Mørke Skya" er et skuespill vi jobber med på skolen akkurat nå.

Som dere kanskje har kjønt ut i fra overskriften, så spiller jeg karakteren Marilyn Monroe. 
Kunne ønske jeg så ut som henne! Hun er så sykt pen! Og i forsøk på å prøve å ligne på henne redigerte jeg et bilde av meg, som jeg tok i dag etter å ha fremført "Den Mørke Skya" 

Vet,  jeg må flytte føflekken mye lengre opp. Kom på det etter å ha fremført, typisk. haha.
Ikke noe spesielt outfit, måtte bare hive på meg noe fordi jeg forsov meg i dag, oopsi
(Ille når man våkner før halv 9 og allerede er for sen til skolen..) 


Genser: Bik Bok// Bukse: Vintage// Sko: Din Sko// Infinity Scarf: Ellos
Siden jeg ikke har blogget på en stund, tenkte jeg at jeg skulle gi dere en liten oppdatering på hva som har skjedd de siste dagene;

På torsdag dro jeg til Bergen for å se Breaking Dawn del 1 + nattpremiæren av del 2, sammen med venninnen min Kristin.
Den var kjempebra, og jeg anbefaler den på det sterkestre (anbefaler bøkene enda mere) På fredag dro jeg og Kristin til byen for å finne en kjole til henne (noe vi ikke klarte), men mens vi var inne på en butikk klikket mobilen min fullstendig, så jeg måtte låne en gammel mobil av Kristin resten av helgen, og jeg har nå derfor min gamle huawei mobil.. jaja, skal sende den inn for å se om de kan gjøre noe.
På lørdag var vi i 50års dag til faren til Kristin, det var veldig koselig. 

I går gjorde jeg nesten ikke noe annet enn å reise. Først ble jeg kjørt til flyplassen, så tok jeg flyet fra Bergen, så kjørte vi hjem (slik at jeg kunne hente min gamle mobil) så tok jeg bussen tilbake til hybelen, og da hadde i grunn dagen gått. Siden jeg blir utrolig trøtt av.. fremkomstmidler?.. så var jeg altfor trøtt til å blogge. Sorry.

Og i dag har jeg spist potetgull som gikk ut i 2006, alt en arbeidsløs hybelboer gjør for 10kr..
Hvilket likte du best?
Sykt vanskelig å få tatt bilder for tiden, det begynner jo å bli mørkt med en gang jeg er ferdig på skolen..


jeans: Bik Bok (super flex)//topp: Cubus//smykke: gave//sko: hot spotHva synes du om bildene?
Y-Hvordan holder nå en konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini + at alle som deltar får en liten premie, OG det er helt gratis å delta!
Klikk HER for å delta du også! :) 

Y-Hvordan er en nettside med mange forskjellige "How-To's" som fungerer som guider til forskjellige ting, som for eksempel DENNE, hvor de legger ut tips til hvordan man kan få et fint bloggdesign. Det er ikke bare blogg-relaterte ting her inne, men masse forskjellig fra hvordan piske krem til hvordan man bytter skole. Så om du synes denne nettsiden høres spennende ut, kan du gå inn på y-hvordan.com
YAY!!
I dag skal Ragnhild overnatte, wihuu!
Jeg liker å bo på hybel, men det er sykt koselig når jeg får besøk av venner. Også fordi jeg har vært veldig dårlig til å se igjen vennene mine fra ungdomsskolen siden vi begynte på vgs forskjellige steder. 


(Passe gammelt bilde)
sorry for at jeg ikke har blogget på en stund! Men på torsdag røk nettet mitt.. på fredag tok jeg pirkè også glemte jeg å blogge og på lørdag var jeg på skolen i flere timer før jeg dro i brursdagsselskap, så overnattet jeg med Christopher, et av de to bursdagsbarna.

Grunnen til at jeg var flere timer på skolen på lørdga er at vi har hatt øvingshelg (i drama), så derfor har jeg vært på skolen i dag også og er ganske sliten.

Uansett, her har dere litt musikk til den nye uken som er på vei.

 

Men nå skal jeg løpe ned på butikken og kjøpe meg noe frukt før jeg setter på en film og legger meg. Natta søte lesere.

...

(Oppdatering)
Nå har jeg vært nede med butikken, og jeg har innsett at jeg er ganske så blond til tider.
Blir helt forvirret jeg av å være på skolen på en søndag, jeg mener hallo-o, butikken er jo ikke åpen! haha, bra jeg kan le av mine egne dumheter da!
Hadde helt glemt av at jeg ikke hadde lagt ut alle bildene jeg tok i høst, så her da siste "rest"


Hvilket likte du best?
genser: Cubus // strømpebukse: H&M // Shorts: Gina Tricot // Skjørt: Bik Bok // Smykke: Cubus

Utrolig dårlig bilde, men jeg tenkte jeg skulle legge meg tidlig i kveld, så det får holde.

Skal prøve å få til noe bedre i morgen, men jeg er ganske opptatt fremover, så vi får se. blogges!
I kveld var jeg på halloween-fest, og her er kostymet mitt:Venninnen min Marte var på besøk å sminket seg sammen med meg, skikkelig creepy å ha the grudge på besøk! :S

wææ!


Klarer du å gjette hva jeg skulle etterligne før jeg røper det i slutten av innlegget?

Jeg er så linselus!..


Om du ikke har gjettet det, så skulle jeg etterligne en litt creepy dukke, og det fillestykket du så et utklipp av i går er skjørtet jeg hadde på meg. 

Hva kledde du deg ut som på halloween/halloweenfest? (om du kledde deg ut)

 

dw12dti morgen er det halloweenfest for 1. 2. og 3. året som går drama ved fagerlia vgs.
men på halloween-fest må man jo ha kostyme! Gnien som jeg er, ville jeg finne noe jeg ikke trengte å kjøpe inn masse greier til. jeg har ikke tenkt å røpe hva jeg bestemte meg for å være, men her får dere en liten snikkikk på kostymet. 

Klarer du gjette hva dette fillestykket skal etterligne?
Siden jeg ikke har kamera eller harddisken min bestemte jeg meg for å legge ut noen "teenager posts" bilder fra weheartit/tumblr.  
Fannt utrolig mange som passer meg (og sikkert mange andre) veldig bra.


Noen du kan relatere deg til?
Ja, dette er ihvertfall noe av den musikken jeg har hørt på de siste dagene og som jeg kommer til å høre på i helgen.

Beklager for kjedelige innlegg i det siste, men jeg har vært ganske opptatt, og i dag er jeg hjemme, uten kamera, og harddisken er på hybelen.
Jeg er sponset av coolstuff.no gjennom SponsetBlogg.no og vil derfor ta meg tid til å vise dere ett av produktene deres.
CoolStuff er en nettbutikk hvor de selger utrolig mye morsomme, rare ting! De har bla denne supersøte, morsomme negletørkeren:

 


(
Kjøp den HER)

Haha, hvem vil ikke ha en personlig ape som tørker neglene?
har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå, må nemlig pugge til en supervanskelig naturfagsprøve, så derfor legger jeg bare ut en sang, enjoy!

 
Dro til optikeren i dag for å ta en ny synssjekk (siden det er ett år siden jeg fikk briller) og jeg slipper å kjøpe nye. wihuu!
Så nå sitter jeg hjemme, siden det er her optikeren jeg går til er og fordi det er OD-dag i morgen, og da skal jeg jobbe hjemme.

For de som ikke vet det så står OD for Operasjon Dagsverk. Denne dagen går ut på at alle skal tjene opp minst 400kr hver, dette gir vi i støtte til utdanning til jenter i Nepal (i år), det er forskjellige saker fra år til år.

Bildet er fra emopartyet/halloweenpartyet til Emma i fjor.

God halloween!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits