Jeg er ikke særlig glad i å legge ut mange dårlige mobilkamera bilder på bloggen, men jeg orker heller ikke å bære rundt på kameraet mitt overalt, så om du vil se flere av mine hverdagslige randome bilder kan du følge meg på instagram @carolinesofieh. Om du vil lese mine korte hverdagslige (noen ganger abstrakte) kommentarer kan du også følge meg på twitter (klikk på knappen på høyre side av bloggen eller søk meg opp med samme navn som på instagram)


I dag har vært herlig!
Siden "the Freshmen" hadde en eller annen stor test i dag, trengte ikke  "the seniors" (meg) å komme på skolen før 1050. Jeg sov to timer lengre enn til vanlig, jeg og fem andre venninner dro til "the Pancake place" for å spise frukos. Jeg bestilte "Banana Split Pancake" så jeg fikk en giga pannekake toppet med iskrem, banan, nøtter, sjokoladesaus og maple syrup (beste frukosten noen sinne!) Når vi var ferdige å spise dro vi til en ny butikk som heter "Berlington" og etter alt dette så kom jeg fremdeles tidsnok til skolen. I tilleg til det var hver skoletime kun 22minutter lang, så vi gjorde omtrent ingenting. 

Etter skolen dro jeg og vertssøsteren min sammen med moren til venninnen min til "the Farmer's Market" Det var så utrolig koselig der! Fikk skikkelig høstfølelse med alle gresskarene som sto fremme. Dessverre var dette den siste for i år. Det er nemlig en sommerting, så de kommer ikke tilbake før juni/juli.. vi fikk i det minste sett det i dag.

Ellie (venninnen jeg bor hos nå) tok meg og vertssøsteren min med seg til Packer-stadion. Vi tok oss en rundtur inne også, men siden jeg hadde stilt inn lyset til bildene utenfor så ble ikke de inne særlig brukbar.. men det går fint, skal nok dra dit en annen gang, en gang når vi faktisk skal på en packers-kamp og har på oss packers-tskjorter
I går var det fotballkamp (som de er hverfredag) og ukens tema var "pink out" siden det er "Breast cancer awareness month" halvparten av guttene på fotballaget har til og med barbert av seg håret. Favorittfargen min er rosa, men jeg skal ærlig inrømme at jeg ikke har mange klær i denne fargen, så før kampen begynte dro vi innom goodwill for å kjøpe noe. goddwill er ganske likt fretex,  men bedre (om du spør meg) men det er brukte klær og det er ikke alltids så lett å finne ting, så jeg må dra dit eller et annet sted neste uke for å kjøpe inn flere rosa ting, siden det er samme tema

//1: rosa folk, 2: Det var litt lim igjen på flasken etter venninnen min tok av ettiketten, heh.. (venninnen min kjente henne da, så det går bra), 3: Etter fotballkampen dro vi til Denny's for å kjøpe oss mat//
Hei, Jeg er i live! Jeg hadde helt glemt av at jeg hadde en blogg, haha. Beklaget det. Jeg har vært ganske opptatt i det siste, så det har blitt ganske sent hver kveld, og med tanke på at jeg deler rom med vertssøsteren min, så ville det vært litt frekt å holde henne våken halve natten, kun så jeg skulle kunne breie ut til norges befolkning alle de ubetydelige tingene jeg hadde gjort den dagen. For meg er det mye spennende som skjer, men jeg tviler på at dere hadde hoppet i glede over å lese om mye av det (spesielt siden jeg har mistet alle mine evner til å skrive norsk, sikkert hundrevis av skrivefeil innen jeg er ferdig med dette innlegget. Noe jeg beklager dypt, jeg vet hvor plagsomt det er, men jeg prøver å skrive ferdig fort så jeg ikke gjør akkurat det jeg sa ville vært frekt å gjøre) Uansett..
Når det kommer til overskriften; Vertsmoren min har dratt til Baltimore, så nå bor jeg og vertssøsteren min hos en venninne fra sosiologiklassen min. Vi "flyttet inn" i går, og vi blir her til onsdag neste uke. YAY! Bortsett fra det så har det i grunn ikke skjedd så utrolig mye. Jeg skiftet kjemiklasse i dag, men det har vel ganske liten betydnig for dere, så da tror jeg at jeg sier meg ferdig for i dag.

forressten så har jeg ikke med meg kamera hvor jeg er nå, og jeg liker ikke å måtte legge ut masse mobilkamera bilder med dårllig kvalitet, så det blir ikke så mye visuell oppdatering i en uke fremover, men etter det så skal jeg prøve å få til noe. 

 
//Bilde er tatt i går, ikke særlig pent, men jeg må bare vise frem hvor fint vær vi har (varmen♥) Elsker det! Også elsker jeg min "boba smoothie" haha//

I dag hadde vi på en måte en "utvekslingselev-dag" Hver time var det to utvekslingselever som tok imot spørsmål i biblioteket om hvordan det var å være utveklingselev, hvordan det er der vi er fra og alle slags spørsmål folk i publikum kunne finne på. Jeg var listet opp første og fjerde time (også ble jeg satt inn i syvende time også). Det gikk veldig greit, ikke alt for fornøyd med å miste min "study hall" men det at jeg kom meg unna U.S. History veide i grunn opp for det, haha. 

Uansett.. Poenget mitt er; at disse "spørrestundene" fikk meg til å innse hvor forskjellig Amerikansk og Norsk samfunn er, og om du også har noen spørsmål om hvordan der er her i forhold til hjemme i Norge, så er det bare å legge igjen en kommentar i  kommentarfeltet. Kanskje kommer det et innlegg om folkene og hvordan de oppfører seg mot hverandre og utvekslingselever snart.
//Øverste bildet til høyre er en "humming-bird"//
#USA #Utveksling #Foto #Reise
Søndagen startet med oppkast og det som hører med, heldigvis ble jeg bedre rundt lunch-tid, så da fikk vi kjørt langs Lake Michigan. jeg tok utrolig mange bilder, men jeg kommer ikke til å legge dem ut før i morgen. Etter vi hadde kommet hjem fra turen vår hadde nemlig vertssøsteren min det samme som jeg hadde den morgenen, og siden vi deler rom hadde jeg ikke lyst til å holde henne våken med min lyse PC-skjerm og høylytte tastetrykking (dessuten var jeg ganske trøtt og slapp) og nå er det blitt ganske sent siden jeg brukte flere timer på å slite meg gjennom matte-lekser. Forhåpentlig vis er jeg tidligere ferdig i morgen så jeg kan poste bildene uten å måtte være oppe hele natten.

#USA #Utveksling

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits