I dag var jeg ute og tok noen bilder i den ganske så nye snøen. Det var kald det!Tok et bilde i det lille gresset som er igjen også.
Hørt den nye singelen til One Direction?
Jeg synes den er såå søøøt! Litt sånn "What Makes You Beautiful" tema. 

One Direction kommer forressten til Norge i mai, flere enn meg som er superglad?
 
Nå sitter jeg og venter på at alle bildene mine og de viktigeste dokumentene mine skal overføres til en ekstern harddrive. Begynner nemlig å bli litt bekymret for at PC'n min skal krasje når som helst. Dessuten skal jeg ha ny PC før jeg reiser til USA neste år.


Random gammelt bilde
Alle klær fra Bik Bok// Smykke fra KappAhl// sko fra Din Sko


I dag har det vært block-dag i språk, altså tysk 1 for meg. Vi lærte ikke så mye, men lekte heller litt, vi holdt bla med sekkeløp. 
Som du kanskje ser på outfiten, så hadde jo jeg på meg tube-Bh, og hopping og tune-bh, det er ingen god kombinasjon. Den skle fort ned og jeg endte opp med å prøve å holde den oppe mens jeg hoppet avgårde, haha, litt pinlig... Jeg hadde jo på meg en annen bh under, så det var ikke så farlig, men det er jo ikke så gøy om alle ser at det ligger en ekstra bh under den andre.
Så ut av vinduene på skolen i dag og så at det snødde. Fikk skikkelig julestemning!
Siden jeg skal til USA som utvekslingsstudent neste år, er det visse sprøyter jeg må ha tatt. Så i dag var jeg hos legen slik at hun kunne fylle ut et skjeme hvor de sprøytene var listet opp. Jeg visste bare om to som sto på listen, så jeg var ganske nervøs for å måtte ta en haug med sprøyter. Heldigvis viste det seg at det bare var en sprøyte jeg ikke hadde tatt + pirkè testen (sånn  det skrives?). Sprøyten skulle jeg ta i tre doser, så da tok jeg første i dag, så skal jeg ta neste neste måned og den siste i April(?).

Det som var litt morsomt etter at jeg hadde tatt sprøyten, var at hånden min hovnet litt opp (les videre), så da fikk jeg litt ekstra muskel!Men nå skal jeg legge meg med en god porsjon pasta og filmen "Camp Rock 2"
I går var jeg så fantastisk smart at jeg klarte å glemme igjen mobilen i naturfagslaben, noe som var helt krise for meg (totalt phoneaddict).
For det første så er jeg redd for at noen skal ringe eller sende melding eller noe også svarer jeg ikke, ja jeg har data, men det er ikke bra nok, haha. For det andre så trenger jeg alarmene mine! Jeg har en liten rosa alarmklokke, og det er den jeg våkner av først, men jeg klarer ikke å bare ha en alarm! Så da måtte jeg bort å overnatte hos Else, Emma og Julie slik at jeg fikk låne alarmene deres. Stakar Else, jeg hadde på vekkerklokke halv 7, men jeg voknet ikke, så hun dro i puten min så hodet mitt falt av den, men våknet jeg? neeeida, ikke før ett kvarter senere... haha, hun som står opp først klokken halv åtte. Tror ikke hun har så lyst å ha meg på overnatting flere skolenetter.

Folka jeg overnattet med er litt latere enn meg om morgenen (sorry folkz) de tar nemlig bussen, selv om det bare er et kvarter å gå... men uansett, jeg ble med dem og tok bussen i dag da, siden jeg ikke ville gå alene når jeg hadde overnattet hos dem. Akkurat da jeg kom på bussen kom jeg på at busskortet mitt gikk ut i går og jeg hadde ikke med meg penger, men bussmannen var snill og lot meg sitte på uansett. men som sagt så er det et kvarters tid å gå, så det hadde vel ikke kostet så mye uansett.Nå har jeg fått tilbake mobilen min og er suuperhappy! 

Dette var sikker super uintressant for dere, men jeg hadde ikke så mye annet å blogge om, så da kunne jeg like gjerne dele med dere hvor vimsete jeg faktisk er 
Da har vi bestillt flybilletter til Bergen den 15. november og billetter til twiday (del 1 og premieren på del 2 av Breaking Dawn)

Jeg var i Bergen i fjor på premieren av del 1, så da måtte jeg jo dit igjen i år for å se premieren av del 2 sammen med min best friend Kristin!
Vi skulle nesten ha dratt til Oslo med tanke på at to av stjernene fra filmen kommer dit på premieredagen, men hennes kjære pappa har bursdsag den helgen og da er det jo forståelig at hun ikke vil gå glipp av den ♥

Her er et bilde fra da vi var på kino i fjor: 
Er hjemme uten kamera, så da ble det et bilde fra Croatia (hvor jeg var i sommer) og siden jeg har blitt litt forelsket i søte quotes så smashet jeg litt tekst på et bilde fra da jeg var å paraglidet :) 
Begynt å bli litt lei av musikken på iPod'n min, så om du har noen musikktips må du gjerne etterlate dem i kommentarfeltet :)

 

Men nå skal jeg legge meg, natta folkens!Nei, det er ingen skrivefeil i headeren, dette er nemlig gårsdagens outfit. Skulle legge det ut i går, men da hadde jeg noe bedre å blogge om, hehe.

Var ikke meningen å pose sånn på bildet, ooopsi!Vet jeg sa jeg skulle legge ut innkjøpene fra Oslo, men jeg la igjen noe hos mamma, så da har det blitt lit vanskelig å få tatt bilder av det, mye ab det ligger heller ikke på hjemmesiden til butikkene... så jeg vet ikke om det er så mye vits i å legge dem ut i det hele tatt?
I dag fikk vi tenne på magnesium med sånn gassbrenner i naturfag, det var litt gøy. 
Råder dere til ikke å se rett på den mens den brenner, har samme effekt som visst du ser rett på solen, bare ikke like ille, hehe.

(Bildene er tatt med mobilen)

Endte opp med noen svimerker i bordet da, menmen, det ble jo utført i en naturfagssal, og de skal jo være litt utslitte, ikke sant?
nå har jeg prøvd å blogge fra PC'n i timesvis og det har ikke funket, men med en gang jeg prøver fra mobilen går det?!.. confused o_O


*Hvilket bilde og hvilken quote likte du best? Hvorfor?

Tittelen på dette innlegget høres jo mye mer dramatisk ut enn det egentlig er.
Det jeg prøver å si er; jeg dro hjem igjen i dag, men  siden det bare er skoleferie, så var ikke pappa hjemme så jeg kunne si hade før jeg dro.. Hater å dra ifra Oslo, men slik er det bare..


I dag har jeg vært i byen og shoppet litt, måtte jo stikke innom Bik Bok siden man fikk 30% avslag om man viste frem bildet av segselv med taggen bikbok4girls. Legger sikkert ut innkjøpene i overimorgen eller noe.

I kveld var jeg og søsteren min oppe hos tante og spiste noe middag. Etter det hadde vi det gøy med å lage våre egne armebånd. Kjempe koselig!
I går var jeg som sagt i Frognerparken og tok noen bilder. Det ble ikke de beste ever, men siden jeg ikke har så mye annet å blogge om så legger jeg dem jo ut uansett.
I dag var jeg i frognerparken og tok noen bilder. Kunne ønske jeg hadde noen venninner med meg så vi kunne hatt en liten photoshoot.. men poenget er; jeg så en sånn kul, gammel, rød telefonkiosk der. Jeg digger slike, så da måtte jeg jo ta noen bilder.Slike telefonbokser som de er kjent for å ha i London er enda kulere, men disse er også stilig, eller hva?
Høstferieeee! 
I dag har jeg tatt flyet til Oslo, hvor jeg skal tilbringe resten av høstferien. Siden jeg har brukt mesteparten av dagen til å pakke ferdig, ta buss til flyplassen, ta fly og buss fra flyplassen så har det ikke blitt igjen mye tid til blogging, så jeg tenkte at jeg skulle gjøre det enkelt for meg selv og bare legge ut et lite musikkinnlegg.

Håper du finner noe du liker 

 

Har du høstferie nå?
Likte du noen av sangene? 
I dag har det bare pøset ned. Så da lot jeg det inspirere meg til å ta noen bilder, også satt jeg på noen quotes for jeg synes bildene var litt kjedelige uten.

Det ble litt dystre quotes, men det var fordi jeg ville de skulle inneholde odret "rain" og da kom jeg ikke på så mange "happy-quotes". 
De fleste av dem har en annen betydning enn det som står ordrett, men det forstår dere sikkert. Den siste f.eks handler jo ikke egentlig om regn. men at selv om ting ser ille ut nå, så vil det bli bedre. 

Likte du noen av dem?
Saltet karamell kakao!

Jeg liker i grunn te mye bedre enn kakao, men siden de andre i huset ikke drikker samme te som meg, så har ikke de den "rette".haha. Men kakao har de, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve en liten vri. Vet at det finnes lignende mange steder bla starbucks, men uansett.. Synes den ble ganske god, men den erstatter nok ikke te for meg.

Du trenger:
Kakao
Karamellsaus (jeg brukte en slik som man bruker på is, men jeg anbefaler at du bruker en som ikke er så søt)
Havsalt 
Krem (Vi hadde ikke, så derfor brukte ikke jeg det) 

Slik gjør du:
Ha 2 ts med karamellsaus i koppen (spørst hvor mye karamellsmak du vil ha) hell så oppi kakaoen og rør den ut med karamellen. Strø så litt salt nedi. Ta på masse krem og ha karamellsaus og salt på. Vips! En god høstdrink.

Smakt noe lignende før? 
Om du prøver å lage så må du fortelle meg hva du syes! :) 
I dag har jeg vært i selskap med den søte Marie som går i klassen min. Kjempegøy!
Kjenner jeg kommer til å savne gjengen nå i ferien, men samtidig skal det bli godt å kunne sove lenge og slappe helt av ♥ Happy face!
Overskriften min var ganske random i dag, kom nemlig ikke på noe bedre. Men jeg skal jo hjem en tur i morgen da.

Siden jeg ikke har så mye å si om i dag så tenkte jeg jeg skulle dele et bilde av meg og kosepusen min, Asterix (igjen) 


Han er nå søt da! <3
Denne høsten har jeg planlagt å ta masse masse bilder! Begynner allerede å se tegn til høstfargene (og definitivt været).

Håper på å la høstfaregne inspirere meg til nye innlegg og nytt design å bloggen.

Likte du noen av bildene?
Nå har det jo blitt oktober måned, og som kanskje noen av dere har fått med dere, så er det rosa-måneden (brystkreft).

Så dette kommer til å bli et veldig rosa farget innleg, og om du ikke liker det så foreslår jeg at du hopper over dette innlegget.
Jeg hadde tenkt til å legge ut bilder av de rosa sløyfene mine og brystkreft-armbåndet mitt, men jeg har dessverre ikke de på hybelen, men jeg har noen gamle bilder med rosa på, så da legger jeg ut de istede :)

 
Fotograf: Ragnhild// 


Fotograf:  Aminda//


Fotograf: Ragnhild// Tatt da vi var i Sachsenhausen i Tyskland på klassetur. Minne for livet.


Fotograf: Ragnhild// Også tatt i Tyskland, på Hard Rock Cafe, alle kjøpte seg slike rosa armebånd som var til støtte for brystkreftforskning (det var ikke dette jeg mente tidligere i innlegget)
Rosa vaskehansker til støtte for brystkreft. også liten duckface da ofc, lizzm.
Fotograf: Ukjent// Emmas rosaparty.

Det er mange som tror at det bare er kvinner som får brystkreft, men også menn kan få det. Så overskriften min kan være litt misledende, men det er jo vanligvis kvinner som får det.
Denne måneden har vært en koselig måned fylt med masse bursdager og rare folk(på den gode måten)! Og jeg håper dere har hatt det like fint som meg. Du må gjerne sende meg linkt til et blogginnlegg hvor du skriver noe om hva du har gjort på en dag, eller bare kommentere i kommentarfeltet.

 

Vi blogges!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits