I dag gikk jeg og vertssøstra mi til "Smart Cow" som er (som dere ser) et sted hvor du kan kjøpe yogurt-is. Jeg vet ikke om noen av dere har vært der, men det minner veldig om "Yogurt Heaven" i Oslo, bare det at det er mye billigere her, også har de flere smaker jeg liker. 

#USA
#Foto #Redigering

Hvilket likte du best? 
De fleste dagene så er det egentlig ikke noen som bemerker at jeg er fra Norge, men det kommer noen dager der det er veldig populært å bring det opp. Dagen i dag var enn av de dagene hvor jeg var veldig populær som utvekslingselev. I Amerikansk historie fant gruppe-partneren min frem en lapp, hvor han skrev "du er vakker" på norsk, haha sjarmerende fyr han altså (måtte bare kaste inn den hendelsen). Senere den historie timen så begynte læreren å spørre meg om den norske regjeringen og deres makt innenfor økonomien, jeg trodde ikke jeg kom til å være til noen hjelp når det kom til å forklare hvordan det foregikk, men til min overrasskelse så visste jeg faktisk svaret på meteparten av det han nevnte. Etter dette var det sosiologi, hvor vi skulle samle inn underskrifte fra folk som svar på spørsmål som "Hvem har vært i et annet land?" "Hvem kan snakke noe annet enn engelsk?" "Hvem har slektninger i et annet land?" og det først jeg hører når læreren sier at vi kan begynne å samle inn underskrifter er; "CAROLINEE!" haha, til deres fortvilelse kunne vi kun ha samme person skrive under en gang, så da var det bare å velge det de ikke trodde at noen andre i klassen hadde.

Beklager dårlige innlegg, men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om for tiden. Om det er noe du lurer på når det kommer til mitt utvekslingsår, hvordan det er her i USA etc så er det bare å legge igjen et ønske om blogginnlegg i kommentarfeltet.

 

#Foto #USA #Utveksling #Skole#Outfit #Foto
På lørdag så var det endelig tid for et va de store høydepunktene med å reise til USA, nemlig; Homecoming!
Hver dag forrige uke så var jeg, vertssøsteren min og noen andre venner på kjøpesenteret på utkikk etter, kjole, sko, accesories og alt det andre som følger med. Jeg hadde med meg en kjole fra Norge (gina tricot) noe som er bra for jeg tror jeg brukte mer på smykke, sko, hårklipp og alt det der enn dedt mamma betalte for selve kjolen.

Det ser ut som skoene er altfor små, men det er bare føttene mine som har sklidd frem.


"kavaleren" min kom på døren med en stor blomstrbukett da hanskulle hente meg for å dra på middags-"date" før selve homecoming-dansen (veldig normalt å dra for å spise før dansen) Vi dro på en mexicansk restaurant (fordi mexicansk mat er favoritten min) og "daten" var ikke særlig klein, men det var utrolig mange folk som satt å så på oss, noe som kanskje ikke var så rart med tanke på at vi var kledd for homecoming, men fortsatt, det gjorde ting litt.. noe.. en mann begynte til og med å snakke med oss om da sønnen hans gikk på homecoming med densamme skolen som jeg går på også videre, og han stoppet ikke før kona hans dultet han i skulderen og sa "la de stakkars barna være i fred" haha.  Søte folk.

//Haha, vi ser så sykt kleine ut//

Etter middagen dro vi hjem igjen for å hente vertssøsteren min. Vi tok noen bilder, men etter det var det rett til dansen.

Det var ikke så utrolig spesiellt. Mye pumped-up electro med noen rolige sanger inni mellom.

Etter homecoming dro jeg og verssøsteren min på overnatting sammen med fem andre jenter. Vi spiste snop og snakket om alle de rare kjolene og folk sine twerke-egenskaper. Til slutt var vi så trøtte at vi sovnet på gulvet med kun noen teppr over oss. Men gøy var det.

#Homecoming #Date #USA #Utveksling
Som jeg skrev i mitt forrige innlegg, så har vi forskjellige tema hver dag som vi skal kle oss etter, og temaet i dag var USA. 
Det er utrolig gøy hvor mange som faktisk kler seg ut denne uken. Lærerene teller opp hvor mange seniors, juniors osv som kler seg ut, og så langt har seniors'-ene (min klasse) vært på 1. plass hver dag, yay oss! 

Jeg har fått utrolig mange rare blikk i dag. Vennene mine hjemme i norge har nemlig skaffet seg/lagt meg til på viber, og på grunn av tidsforskjellen så ringte de meg når jeg hadde lunsj. Sykt gøy å se alle blikkene som landet på meg da jeg begynte å snakke norsk! Noen spute til og med om jeg satt og snakket med meg selv, fordi jeg hadde i øreplugger og ingen andre rundt meg forstod norsk. haha.

#USA #Utveksling #Skole #Homecoming
Denne lørdagen er det homecoming, noe som vil si at det skjer forskjellige ting hver dag frem til da. En av tingene vi gjør er å ha "utkledningstema" på skolen hver dag og i dag var det Disney. Jeg og min vertssøster hadde egentlig tenkt at vi skulle kjøpe inn noe i går, men vertsmoren vår kom hjem senere enn planlagt også dro jeg på noe som heter King of Trojans. King of Trojans er rett og slett en skjønnhetskonkurranse for guttene delt opp i fem deler. Den første delen var en introduksjon av guttene. De var alle kledt i disney kostymer sammen med kavaléren sin. Del nummer to var den velkjente bikini-delen. Del nummer tre var talent delen (mange flinke), del nummer fire var svar delen og del nummer fem var avstemningen. Det var utrolig gøy og jeg er sykt glad for at jeg gikk!

Tilbake til utkledningsdelen. Siden vi ikke fikk kjøpt inn noe Disney kostyme så var det bare å improvisere med det lille vi hadde.

Om dere ikke ser det er Beatrice (vertssøster) Kim Possible og jeg er Minni Mus. Jeg var litt redd for at ingen andre ville kle seg ut, men da jeg kom på skolen var det folk som hadde på seg promkjolene sine og vinger og bjørnehoder og alt mulig, så det var ikke noe problem

"Ørene" mine var mye mer "poofy" men det var ikke så lett å få frem på bilde

#USA #Utveksling #Homecoming #Skole
I går fikk jeg min nye iPhone 5 i posten oog i dag fikk jeg kjøpt et amerikansk SIM-kort, så nå er jeg "all set" til å ta bilder hvor enn jeg går. Det virker kanskje dumt å kjøpe en iPhone 5 nå med tanke på at 5S kommer ut neste fredag, men ærlig talt så tror jeg ikke at S er veldig mye bedre. Dessuten er jeg litt bekymret når det kommer til den fingeravtrykk-scanningen, det må jo bety at "home-screen-knappen" også kan knuse? uansett, det var ikke poenget mitt. Om noen av dere har vært i en liten by/landsby her i USA så har dere kanskje merket at folk her er veldig hyggelige? De kommer liksom bare bort og begynner å snakke om alt mulig. Tenk deg at en slik person jobber med å tilfredsstille kunder. Man får rett og slett lyst til å invitere dem ut på middag, haha (gjorde ikke det altså) men slik var det altså overalt hvor jeg gikk. Mange i Norge har noe å lære her altså.

Her er noen bilder fra dagen i dag:

1. Kjøpte en glazed donut (smakte rent sukker) og en frappe (som smakte nogen lunde det samme som donuten)// 2. Meg og min vertssøster inne på claire's Når det er en High School Fotballkamp her så er det veldig normalt å ha "tema" som man kler seg etter, og dagens tema var "bondetamp" Jeg har ikke med meg så mange bondeklær for å være ærlig, så dette var det beste jeg klarte å finne.Her ser dere bilder av meg før og etter fotballkampen. Den var nemlig ikke ferdig før halv ti, og da begynte det mildt sagt å bli ganske kjølig. Men vi vant da (41-0)! Go Trojans!

#USA #Utveksling #Fotball
Kreativ tittel eller hva?

I dag har vært en av de dagene hvor alle har bestemt seg for at jeg skulle være midtpunktet i timene (kanskje litt overdrevet men) i kjemi-timen min skulle vi kaste noen baller på en blink. Det var en fyr som kastet først, også skulle han velge ei jente til å kaste for å se om hun fikk en bedre score enn han. Dumme meg hadde selvfølgelig fortalt han tidligere at jeg var dårlig når det kom til ballsport, så han valgte meg. Jeg traff like mange ganger som han (det vil si en gang) men han var nærmere blinken de tre andre gangene (en god del nærmere) Så gjennom resten av timen brukte læreren meg som eksempel på dårlig presisjon. Lengre ut i løpet av dagen hadde jeg Amerikansk historie og alt gikk egentlig helt fint, men så måtte jeg putte på meg brillene mine for å lese og ta notater av det som stod på tavlen. Akkurat i det jeg hadde tatt på meg brillene var læreren midt i en setning om et eller annet, men så snudde han seg mot meg og stoppet han helt opp, fordi han ble så satt ut av at jeg plutselig hadde briller. I to minutter sto han bare og sa "what was I saying?... uuuuuh.... don't just put on your glasses like that" noe som forårsaket mange lange blikk på meg (ja, jeg så på tiden).

Haha, må jo bare le av det. Jeg tror navnet mitt ble nevnt høyt i klassen av lærere (uten om navneopprop) i hver time i dag, noen av dem små ting som "kan du finsk?" (kor) og "kan du uttale dette på tysk?" (sosiologi) jeg følte meg i hvertfall veldig "populær" i dag.
I dag hadde vi egentlig planer om å dra til Lake Michigan, men mens vi var på Bay Beach Wildlife Sanctuary så begynte det å regne, og ikke bare litt, men det høljet ned. Jeg og vertssøsteren min sto jo med kamera og tok bilder da det begynte å regne så vi løp mot tunnellen som kommer før parkeringsplassen, vi stoppet inne der en liten stund før vi bestemte oss for at det enest vi kunne gjøre var å løpe til bilen, men akkurat i det vi skulle til å gi alt så kom det en veldig hyggelig mann bort til oss og spurte om bilen var parkert borte ved parkeringsplassen, vi sa selvfølgelig ja, så han løp bort til bilen sin og ble helt søkkvåt, hentet en paraply, kom løpende tilbake og fulgte oss til bilen (men på tross av det så fikk jeg meg fremdeles en frisk dusj, mest på gunn av de fem sekundene jeg brukte på å løpe til tunnellen). Ikke nok med at han hentet en paraply til oss, men noen minutter tidigere hadde han gitt oss en kopp med maiskorn som vi kunne gi til til fuglene der. #USA #Utveksling #Natur #Foto
I dag dro jeg og noen venninner fra skolen på en senior fotballkamp mellom vår skole, Southwest Trojans og Ashwaubenon Jaguars, og for en stemning! Salen var fullpakket og alle ropte og var i total supportermodus, det var herlig! Det fikk meg til å virkelig ha lyst til å dra på en Packers kamp (det er et veldig kjent fotballag fra Green Bay) Selv om de tapte så var det en fantastisk kamp! Jeg kjenner noen på fotballaget og de var ikke like gira etter kampen som det jeg var, de tar det nemlig veldig seriøst, men de kommer nok over det.

Etter kampen dro jeg og de andre jeg var på kampen med på en restaurant og jeg fikk smakt Amerikanske pannekaker i Amerika for første gang. Så alt i alt vil jeg si at denne dagen har vert veldig stereo-typisk Amerikansk, jeg var jo tross alt på High School rett før kampen i tillegg.

Tok desverre ikke noen bilder i dag (blir nok flere når jeg får iPhonen min), men her ser dere logoen til "the Trojans" og skolen vår Southwest

 

#USA #Utveksling #fotball
Da jeg fikk beskjed om at jeg skulle få reise til USA og tilbringe et år på High School der så var jeg helt i ekstase. Over det faktumet om at jeg endelig skulle få reise til USA selvfølgelig, men også på grunn av "Graduation" litt senere fant jeg ut at det er kun "seniors" som fikk graduation, og jeg skulle jo være junior (nest siste året) og det var jo ikke så ille, jeg fikk jo fremdeles reise til "the Land of Dreams" MEN da jeg dro for å møte rådgiveren i går fikk jeg vite at jeg skal få være senior alikevel! De har nemlig bare 12 år med skole før college der, i motsetning til oss som har 13, og siden jeg har fullført mitt ellevte år her i Norge, så får jeg fortsett med tolvte i USA! I tillegg prøver jeg å ta alle fagene som kreves for at jeg skal få et diplom når jeg er ferdig, så da krysser vi fingrene for at jeg ikke stryker i noen fag (heheh..)¨

#Utveksling #USA #Skole
I dag begynte jeg på High School i USA! Skolen begynte egntlig på tirsdag men siden jeg ikke hadde meldt meg opp i noen fag og fått ordnet en timeplan kunnej ge ikke begynne før nå. Planen var egentlig å begynne i morgen, men etter vi ( jeg og rådgiveren) hadde satt sammen en timeplan sa hun at jeg kunne begynne i dag (noe som kom veldig brått på). Jeg fikk bare tatt de to siste siden jeg ikke møtte rådgiveren før i halv ett tiden, men det var i grunn nok for en første dag. Det å begynne på skole her er vel en av de mest spennende og mest skremmende tingene jeg har vert gjennom. Det er noe helt annet en skole i norge i hvertfall, det er helt sikkert. For det første har de kun tre fag de må ha, og resten velger de selv, dessuten har de samme timeplan hver eneste dag (noe som er ganske greit med tanke på at jeg ikke skjønner hvordan man finner klasserommene her og det da blir lettere å lære seg hvilken trapp man skal går for å komme seg hit og dit) og skapene deres er ekstremt vanskelige å åpne, eller... for meg er det det, for jeg husker jo ikke hvilken vei man skal vri først og ditt og datt (hehe) klassene er også veldig forskjellige, der mikser de nemlig alle fra freshmen til seniors (første til siste) det er naturlig vis flere seniors på høyere level av matte, engelsk osv enn freshmen men dere skjønner poenget, i tillegg til det er den eneste lange pausen deres lunch, som jeg ikke har før i sjette time.. jaja, gleder meg fremdeles til i morgen, da skal jeg ha en full dag.

Meg og min "vertssøster" fra Italia

Beklager de lange innleggene, men jeg er bare så glad og vil bare fortelle alt som skjer her, selv om det blir altfor mye for det er bare så utrolig mye nytt og spennende som skjer.

#USA #Utveksling #Skole
på lørdag dro jeg fra gardermoen og til London og fra London til Chicago og fra Chicago til Green Bay. Jeg var ikke fremme i Green Bay før ti-tiden og da dro vi på en liten Denny's restaurant før vi kjørte videre til hotellet, derfor tok jeg meg ikke tid til å blogge. I går hadde jeg bursdag (perfekt timing) og da flyttet vi inn i en leilighet, hvor det ikke er internett før onsdag/torsdag, så akkurat nå sitter jeg på en McDonalds for å kunne skrive et lite blogginnlegg.

Dette er min "fly-buddy" Kaja (direktelink), vi fløy sammen fra Oslo til Chicago, noe som jeg er ganske glad for for det var ikke barebare å finne frem i London
På flyet hadde de en sånn "skrem-ting" hvor du kunne spille puslespill, se filmer/serier, høre på musikk eller se hvor langt man hadde kommet. Noe som var veldig greit med tanke på at flyturen var over åtte og en halv time lang


Det første vi gjorde da vi kom til chicago var selvfølgelig å dra for å kjøpe ekte amerikansk starbucks (Love it)

Etter det splittet vi opp fordi hun skulle til Missouri og jeg skulle til Wisconsin, heldigvis for meg skulle jeg møte min "med-utvekslingselev"/vertssøster i Chicago, så da fikk jeg en flybuddy da også. 

 

 

 Dette er fra i går, da dro vi på en jazz-festival. Det var ikke så utrolig mye liv der så vi dro snarere enn planlagt, men festivalen ble holdt i en veldig fin park rett ved en elv, også var det veldig fin vær, så koselig var det.

Dette er meg, min vertssøster Beatrice og hunden til vertsmoren vår.

#USA #Utveksling #Reise

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits