Er ikke noe gøy å være alene på hybelen når man er syk og kaster opp... 
Ble plutselig veldig dårlig, så nå ligger jeg hær som et slakt på sengen mens jeg venter på at chipsen skal bli ferdig. Orker egentlig ikke mat, men jeg må nesten få i meg noe, helst noe salt og  siden jeg ikke har potetgull så må jeg varme meg chips.. 

 

Håper virkelig at jeg er frisk igjen i morgen, da skal vi nemlig jobbe en del med rollearbeid i dramatimen og vi skal kanskje ta klassebilde (er ikke sikker på om det er i morgen, tirsdag eller onsdag).
Da jeg kom hjem fredagskveld, sto det en pakke på bordet. klarer du å gjette hva det var? Ny mobiiil!
Det er Sony Experia tipo i hvit. Ikke den mest fancye på markedet, men jeg slipper ihvertfall å ha på høytaler for å snakke i telefonen lengre + at den bare kostet 1kr.


Har forressten fått meg kik, så om du vil snakke så heter jeg "carolinesofiee"

Tok noen bilder av de ansiktsuttrykkene jeg lager når jeg spiller (Sea Stars)


I dag har jeg vært i bursdagsselskap hos den søte Kornelia (besøk bloggen hennes HER). Kjempegøy! Men jeg måtte dra litt tidlig fordi den siste bussen gikk kl 12.10
Om du har instagram må du poste et bilde av deg selv med håndeen opp i været med tag #Bikbok4girls. Bikbok donerer 1? pr bilde med denne taggen til plan sin ordning for jenter (skolegang). Du kan også bruke taggen #Bloggno4girls og vinne et gavekort fra BikBok på 500kr. Har så lyst til å vinne!

Her kan du se mitt bidrag, og du må gjerne stemme på det. Du kan finne det et sted HER (det går ikke an å linke direkte til bildet, så om du vil stemme kan det hende du må lete deg litt frem)


Ikke verdens vakreste bilde akkurat.. menmen, går jo uansett til en god sak


Det er alltid viktig å ha mål og drømmer å jobbe seg frem mot. Da er det lettere å finne veien fremover. Det synes ihvertfall jeg. 

Jeg ser det slik; man kommer nesten alltid litt lavere enn det man har tenkt seg (visst man ser på en mål-skala) derfor er det viktig å sikte høyt, for da gjør det jo ikke så mye om man ikke kommer seg så høyt som man vil. men om man satser veldig lavt nede, ja, da kommer man ofte enda lengre ned.

Vet ikke om dette ga noen mening for dere, men jeg håper det gjorde det.
I dag i tysken hadde vi en vikar siden hun vi vanligvs har var på "ferie" sammen med mange andre lærere. Han var grei han, helt til han skulle forklare hunkjønn og hankjønn i tysk. Han så på meg hele tiden! Og jeg hadde ikke spurt om det en gang, så det var ikke slik at han skulle forklare det til akkurat meg. Det var så kleint! Visste ikke om jeg skulle se ned eller opp eller rett på han, så øynene mine dro litt hit og dit. Haha, venninnen min etter på "så han på deg hele tiden eller?" Det værst med å bo på hybel tror jeg må være at jeg ikke har tilgang på masse forskjellig mat! Er vandt med å ha et ganske variert kosthold, mens nå blir det for det meste rester og av og til noe billig mat jeg finner på spar.. jaja, kan jo ikke akkurat klage da, bor jo tross alt 10min fra skolen (gåtid) Men jeg har bitt ganske snopesyk i det siste, men jeg vil helst ikke kjøpe noe for jeg vil jo helst prøve å holde meg til helgene.
I dag var det sykt fin vær, og da kunne jeg jo ikke bare sitte inne å sture! Men så har vi naturfagsprøve neten i morgen eller på fredag, så da måtte jeg jo nesten pugge litt..  så da gikk jeg ut med boken og begynte å lese mens jeg rocket med en trenings rockering. Multitasking på høyt nivå.Ser utrolig awkward ut, men det var faktisk utrolig vanskelig å løpe bort dit jeg skulle stå, åpne boken og starte å rocke. på 10sec! (eller noe slikt)
Snakker om awkward, jeg har blitt hlt hekta på MTV serien med det navnet! Så nå skal jeg gå og dusje så skal jeg se en episode på PC'n.
Da jeg skulle flytte inn på hybel, så sa mormor at hun gjerne ville gi meg en innflyttingsgave. Det ble til at hun ville gi meg noen pynteputer og strikke et senge teppe til meg. Jeg så en veldig fin pute på H&M sine hjemmesider, men i stede for å få henne til å kjøpe den, så fant vi ut at hun kunne jo male den. Først var jeg litt redd for at det skulle bli litt sånn "abstrakt kunst" med tanke på at hun er ganske glad i å gjøre ting om til sitt eget, hah neida, men den ble skikkelig søt! Så nå har jeg en pyntrepute, så da er det bare å sette i gang jakten på noen flere..* Er den ikke bare superskjønn?
Var i bursdagsselskap til den skjønne venninnen min Beate i dag, hun hadde nemlig bursdag den 2. september. 
Så dette var da altså det jeg og Anita hadde på oss i dag. 
Samsung Galaxy Y Hvit           Sony Xperia tipo Hvit

På tirsdag kan jeg ENDELIG kjøpe meg en ny mobiltelefon! Jeg vet ikke helt hva jeg skal velge, men det står mellom Samsung Galaxy Y og Sony Xperia tipo. Det er nemlig de to som koster 1kr for tiden.
Så, hva synes du?
I dag var vi ekstra tidlig ferdig på skolen, så da tok jeg meg en tur til Emma, Else og Julie (de bor på hybel sammen) og så fulgte Else og Julie meg til min hybel. Det endte me at Julie skal spleise meg med en eller annen fyr jeg aldri har møtt. Hun er jo søt da. Senere kom Emma kjørende på scooteren sin, og her kommer overskriften inn. Jeg hadde tydeligvis brukt opp alle mine pratekunnskaper på skolen og det tidligere besøket, for etter at Emma kom har tungen mitt gått helt i knuter og jeg sier ting som "because det vet jeg at jeg kan si" haha, ga jo ingen mening for dere men ja..

Har du forressten hørt den nye sangen til One Direction, "Live While We're Young"? Om ikke så kan du høre den her:
Overskriften sier vel det meste... er utrolig lite inspirert når det kommer til fotografering og blogging i det siste.. har fått noen få tips om hva jeg kan blogge om fra vennenne mine, men jeg har liksom ikke kommet på hvordan jeg skal gjøre det bra.. så om du hadde hatt noen forslag hadde jeg blitt superglad om du ville delt dem med meg! :)


Gammelt bilde
I dag har jeg hatt matteprøve. matten sliter jeg ikke noe serlig med, men å lese oppgaven derimot.... jaja, gikk sikkert greit.
Etter prøven gikk 1. klassinngene på "Fjellet" Altså det er et fjell, men det er så lavt og med så slakk oppoverbakke så det er nesten skam å kalle det et, i tillegg så var jeg ekstremt rastløs da, så jeg hade jo mest lyst til å løpe opp og ned og opp og ned, men det var det ikke så mange andre som ville. haha, klarte å lure med meg noen til å løpe litt med meg nedover igjen da.

Men siden jeg klarte å bestige dette fjellet fant jge ut at jeg skulle belønne meg selv med ansiktsmaske, så da måtte jeg jo ha det litt gøy med kamera.

* Hvilket likte du best?haha, pent kamera da i det minste.
Om skolen fortsetter slik som dette skal jeg nok få det ganske greit i år! 
Omtrent første mattetimen vi hadde så lå alle elevene på pulten og halvsov, og hva gjorde læreren med det? Hun lot oss få 5min pause og neste dag lo hun bare av det.
Nå i dag hadde vi kontaktlærerens time i 1. og så sa han at vi skulle få forberede oss til naturfagsprøven vi snart skal ha, så først spurte han hva vi egentlig hadde om, og alle satt bare der og så ut som spørsmålstegn (noe som kanskje ikke er så rart siden læreren snakker dårlig norsk og står for det meste og mumler mot tavlen, så aller sitter med PC og chiller) så læreren sa, og jeg siterer "Det er nydelig at dere ikke vet hva dere har om!" hah, og jeg bekymret meg for at det skulle bli strengere når vi begynte på vgs.

Tumblr_ljp391yzjh1qb2hv5o1_500_largehttp://weheartit.com
Siden jeg feiret bursdagen min i går, så lot jeg det inspirere meg til en liten photoshoot med noen ballonger.* Likte du noen av bildene? 
I dag var jeg hos frisøren i nesten 4 timer! Først avfarget jeg håret (to ganger) så bleket jeg tuppene mine, måtte jo kaste meg på dip dye trenden! 

Det er like langt/kort som før, klippet ikke noe, selv om jeg sikkert burde det med tanke på alt jeg gjorde med håret og det at jeg har vært på badeferie, menmen.

* Hva synes du? 
          

           

1. "Gravity" - John Mayer
2. "Wipe Your Eyes" - Maroon 5
3. "Opp Ned Bak Frem" - Sirkus Eliassen 
4. "It's Not Me It's You" - Skillet 
Dette bildet tok jeg egentlig da jeg var i Tyrkia for to år siden, så derfor er det ikke helt speilrefleks-kvalitet. 
Holder på å gå igjennom bildene på PC'n og da fikk jeg øye på dette, så da addet jeg litt tekst og fant ut at jeg kunne legge dedt ut på bloggen.

*Hva synes du? 
I dag fikk jeg en telefon fra STS (hvor jeg har søkt om 1 år i USA) og de sa de gjerne ville sende meg som utvekslingsstudent! Men hun sa det tok ganske lang tid før de fikk sendt søknaden videre til Amerika. Men uansett, jeg er superglad! :D

Dessverre er det ikke alle som har det like greit i dag, er jo tross alt 11. September, gjetter på at de fleste vet hva det betyr?Alle tanker til de pårørende.
I dag fikk vi vite at vi skulle ha yoga sammen med danseklassen i "bevegelses" timen vår. Jeg tenkte jo bare; yes, litt lettere gym, men yoga er søren me ikke lett! Ikke når man er så stiv som meg ihvertfall x)
Åshild tar veldig bra bilder og er veldig flink til å blogge. Anbefaler denne om du ser etter en ganske hverdagslig men bra blogg! :)

Elise har en veldig fin blogg med masse bra bilder og tekst. Hun blogger om mye forskjellig, spesielt liker jeg outfit innleggene hennes.


(blogspot)

Gwen McMullin, som eier denne bloggen, er en student fra Manhester. Hun legger ut masse DIY innlegg, som jeg elsker, spesielt når det kommer til måter å legge neglelakk på.


June er en veldig dyktig blogger og skriver veldig bra innleggMarita er sykt flink til å ta og redigere bilder, her er det masse inspirasjon å hente!
Som jeg har nevnt tidligere så tok vi portrettbildei 10. som jeg ikke likte, så vi sendte det inn igjen. Men så tok jeg og venninnen min bilder av hverandre også lurer jeg på hvilket jeg skal bruke? stem på 1, 2, 3 eller 4 ;)

*Hvilket likte du best? 
Får bare lyst til å danse når jeg hører denne sangen!

Sorry for dårlige blogg-innlegg, men jeg er veldig lite inspirert for tiden. så om du har noen tips eller ideèr til hva jeg kan blogge om så er det bare å skrive de ned i kommentarfeltet!
I skulle vi ta portrettbilder på skolen og det første som skjer når jeg går ut døren er at håret mitt flyr til alle retninger... haha, så sikkert ut som om jeg hadde vært  en eller annen tornado når jeg kom på skolen. Fotograferingen var ikke før i 5.time da, så håret mitt fikk lagt seg ned igjen til da. 

Vi fikk så vidt se bildene,  mine var ikke så superfantastiske for å si det slik, men jeg skal prøve å få lagt det ut på bloggen. Vet jeg sa det om portrettbildet vi tok i 10. også, men det var bare for grusomt til å vise frem, det sendte vi til og med inn igjen :p


Hadde da ihvertfall ikke noe stor kvise midt i pannen eller noe da. Det er jo noe å feire det også.
Har hatt denne sangen på iPoden min ganske lenge nå, men det var først den siste uken at jeg virkelig begynte å høre på den. Skjønner ikke at jeg ikke har gjort det før, jeg absålutt elsker den! Elsker teksten og alt, synes den er litt mer meningsfull enn de fleste andre sangene til Kesha.

* Hva synes du om den? :)
550992_399532680112962_35402252_n_large//Bilde fra weheartit//
Tok med en del bilder fra Frankrike og Monaco, for det var jo det som var høydepunktet i august måned dette året! :)
Jeg har bursdag i daag! :)

Jeg burde vel egentlig ha feiret i dag med tanke på at bursdagen min faktisk falt på en lørdag i år, men selv om jeg ikke gjorde det, så tenkte jeg at jeg kunne jo unne meg med noen cupcakes. så jeg satt i gang og bakte. brukte bare en ferdigpakke cupcackes så lagde jeg frostingen selv. Jeg spiste vel bare en halv, så var jeg kvalm x)Bildene er tatt med digitalkameraet mitt, så de er litt ektra dårlig kvalitet på ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits