På torsdag (i går) fikk jeg vite at jeg har kommet til en velkomstfamilie i Green Bay, Wisconsin sammen med en annen utvekslingselev fra Italia. Green Bay er den tredje største byen i Wisconsin og består av over 100,000 innbyggere. Det er ikke akkurat en sommerstat, men det er faktisk helt greit! Jeg hadde jo veldig lyst til "sunny California" men når jeg tenker meg om så har jeg egentlig ikke noe imot å få oppleve alle årstidene der. Vinteren er jo egentlig superduper koselig, det er bare det at den er så uendelig lang her i Norge, mens der så holder vinteren seg innenfor vinter månedene.

Uansett så reiser jeg tidligTIDLIG i morgen (så tidlig at jeg vurderer å dra en "all nighter" fordi jeg er så redd for å miste flyet, haha), noe som er grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå. Jeg har vært ekstremt opptatt med pakking og alt som hører til når man reiser bort et år og i kveld måtte jeg ta fly til Oslo siden jeg ikke får tid til det i morgen. Da jeg kom på flyplassen fikk jeg en utrolig hyggelig overraskelse. Tre av mine fantastiske venner sto der og omfavnet meg med klemmer så snart jeg kom inn, dette resulterte jo i at mamma fikk litt mindre oppmerksomhet, men hun hadde sin sjanse da vi var hjemme og i bilen på vei til flyplassen, haha, neida. Jeg merker det at jeg kommer til å savne alle sammen kjempemye! Trodde ikke at det ville være så ille, jeg har jo bodd på hybel i ett år, men da mamma dro og jeg innså at det var siste gangen jeg kom til å se henne i person på ti mnd så kjente jeg en liten klump i magen, men for all del, jeg angrer ikke på valget mitt! Dessuten virker både vertsmoren min og min "utvekslingssøster" super hyggelige og jeg er sikker på at jeg får det helt fantastisk i USA.

#utveksling #USAJeg har ikke fått vite hvor jeg reiser på utvekslingsåret mitt enda, men jeg har begynt å pakke (i tilfelle jeg får beskjed om at jeg skal reise med en gang omtrent) så da prøver jeg å ikke bruke så mye av det jeg skal ta med meg, siden det bør jo nesten være rent når jeg kommer slik at vertsfamilien min ikke får en haug med klesvask før jeg har bodd der i en dag, haha. Så derfor ble dette et "resteklær-outfit" altså et outfit bestående av klær som jeg ikke skal ta med til USA (det inkluderer ikke skoene)

#outfit #utveksling
På torsdag var jeg hos frisøren og farget håret mitt brunt igjen. Det ble en del mørkere enn jeg hadde tenkt, noe som fikk meg til å deppe frem til i går (feil tid av måneden å få feil hårfarge "if you know what I mean") Men det positive var at hårfargen inspirerte meg til dette blogginnlegget da. Dessuten er fargen lysere nå enn den var da jeg nettopp hadde farget det, pluss at jeg kanskje skal til frisøren igjen på onsdag for å få noen svake hilights, jeg sier kanskje for selv om jeg har lyst på dem så er det jo ganske kostbart å dra til frisøren hele tiden, i tillegg til at jeg er redd for å bli skuffa igjen da.

sminken er inspirert av den Natalie portman hadde i filmen "Black swan"nå må dere vel tro at jeg er den met selvsentrerte, forfengelige linselusa som finnes, menmen.
 

iTunes lista mi er ikke så veldig oppdatert for øyeblikket, og det er fordi på/av knappen på iPoden min har sluttet å fungere og telefonen min er litt slitsom å skulle importere sanger til (med tanke på at jeg ikke har iPhone) men om du har noen sangforslag så er jeg helt åpen for å høre  dem altså.
De fleste av dere begynte vel på skolen igjen i dag? Jeg var også på skolen, men kun for å besøke noen gamle venner. Ikke fordi jeg tar meg et friår, men fordi jeg ikke vet når jeg begynner på skolen i år. Som kanskje noen av dere har fått med dere så reiser jeg nemlig på utveksling til høsten, men siden jeg ikke har fått plassering enda så har jeg ikke begynt å pakke eller forberede meg noe særlig og for å være ærlig så føles det ut som om jeg skal ha sommerferie laangt fremover. Det er helt uvirkelig at jeg skal få reise til USA alene i 10 måneder og oppleve det ekte "American High School livet". Venninnen min Anita (direktelink) har fått plasseringen sin for lenge siden og reiser på onsdag, noe som gjør det enda mer uvirkelig for meg, hun har visst det så lenge og her sitter jeg og har ingen anelse om hvor eller når jeg reiser. Det er rart for meg å tenke på at de fleste andre har begynt på skolen nå, for jeg føler at jeg har en uendelig sommerferie, og ikke misforstå, det er greit det, skikkelig "chill", og som oftest er jeg ganske fornøyd med det, men når alle begynner å spørre "har du fått plassering enda?!" så blir jeg litt stressa, og jeg bekymrer meg for at de har glemt av meg. Innerst inne vet jeg selvfølgelig at det ikke skjer, men så er det den lille stemmen som sier; men hva om? Det bekymrer meg, men ikke nok til at jeg faktisk plukker opp telefonen, ringer og spør. Jeg vet jo at fristen for å få svar ikek har gått ut enda, og jeg er jo garantert skoleplass et eller annet sted.

Men nok om mine bekymringer, hvordan har din skoledag vært?

#utveksling #skole #sommerBildene ble ikke så utrolig bra, mest fordi vi snudde ansiktet litt feil vei i forhold til solen og også fordi det ble litt dårlig fokus på noen, en det får bare være. 

#utveksling #USA
I dag dro jeg og venninnen min Anita ut og tok bilder sammen i hver vår "utvekslingselev-tskjorte". Og nei, jeg vet fremdeles ikke hvor jeg skal eller når jeg reiser, Anita derimot har fått en vertsfamilie i Washington State (les bloggen om reisen hennes HER)I natt overnattet vi på hytten til en venninne, så da vi kom ned måtte jeg bare løpe inn i dusjen, sminke meg og dra meg ut for å ta bilder (fordi en viss person ikke var i humør til å vente på meg, haha), derfor ser jeg ut som den "Amerikanske Huldra" som min søte venninne kalte meg.

flere bilder kommer i morgen (kanskje)

#utveksling #USA
et lite collage fra sommeren i år. Mest minneverdige var nok vg-lista, englandsturen og musekonserten ♥du trenger:
♥ 1ts kakaopulver (helst naturlig uten tilsatt sukker)
♥ 1ts naturell jogurt
♥ 1ts honning

mix dette godt sammen og voila, du har en ansiktsmaske full av antioksidanter som gir fuktighet til huden og forminsker store porer.
Det kan hende du synes det virker lite med 1ts av hver, men som du ser så var dette mer enn nok til både ansikt og hals for meg.

jeg har forresten en håndduk på hodet fordi jeg hadde i en hjemmelagd honnings hårmaskeDet første som skjedde da jeg reiste meg opp for å ta noen bilder, haha han er så skjønn ♥

den ene skålen er fylt med ren smeltet premium 70% sjokolade mens den andre er utblandet med litt mager vanilje kesam
#blomster 
Besøkte to av mine skjønne kusiner i dag.
Prinsessa på bildene ovenfor hadde bursdag for ikke så altfor lenge siden, og derfor har hun på seg krone og kjole og hele pakka. Hun er så skjønn! Min andre kusine hadde også på seg krone og kjole, dessverre er jeg litt lat når det kommer til å ta bilder, spesiellt når jeg kun har mammas mobilkamera å ta de med. 

nå kommer jeg snart til å få svar fra STS om hvor i USA jeg skal være under utvekslingsåret mitt, gleder meg så utrolig masse! Tenker forressten på å skrive innleggene både på norsk og engelsk når jeg reiser, siden værtsfamilien og slikt sikkert vil lese, men jeg har ikke heelt bestemt meg for om jeg vil bruke denne bloggen lengre når jeg reiser til USA..

Har du noen planer for August?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits