I dag, i teaterensemble på skolen så skulle vi stå på en stol oppå et bord (2m) og falle ned, stiv som en stokk i hendene til de andre som sto der. Det var så skummelt! De skulle nemlig stå med hendene rett ned, så skulle de løfte de og ta deg imot først når de så at du begynte å falle. Ja, også lå det en person på bakken som skulle ta deg i mot om alle andre failet da x)Singlet: H&M
Genser: BikBok
Smykke: KappAhl (?)
Ring: H&M
Tettsittende svart shorts: Gina Tricot 

* Hva synes du? :)
I dag kom mamma innom med spanskbøker til meg. Jeg må nemlig ha tysk på skolen fordi jeg ikke hadde noe fremmedspråk på ungdomsskolen.. men jeg vil ikke lære tysk, jeg vl lære fransk eller spansk, og siden mormor hadde et par spanskbøker, bestemte jeg meg for å gå for det, så da er det bare å sett i gang å pugge. Litt bekymret for hvordan dette egentlig vil gå, litt vanskelig når man ikke har det på skolen, blir liksom ikke sååå motivert til å ta opp bøkene å pugge når jeg ikke må... menmen, vi får se hvordan det går :)*Hvilket språk tar du på ungdomsskolen/vgs? :)
Om det er noen av dere som leser bloggen min fast, så har dere kanskje fått med dere at vi skulle ta med en gjenstand som betydde mye for oss i dag på skolen?  så da valgte jeg å ta med min gamle bamse Po. Han fikk jeg da jeg var 7(?) mnd gammel, av mormor etter at hun hadde vært i Finland. Halen er da altså sydd på en million ganger, for da jeg var liten, var det den jeg brukte til å kose med meg, og da ble den jo ganske slitt ettrhvert, så mamma og pappa prøvde å kjøpe andre bamser til meg, men det var bare Po som var bra nok. Den mangler dessverre farger på øynene, fordi mamma vasket den i klesvasken, og ettr den tid har hun blitt beskyldt for å gjøre han blind x)

Bare sånn liten biografi om bamsen min liksom :p
(bildene ovenfor er bilder av meg og bamsen min)

*Har du noen spesielle minner fra barndommen? 
Da er shortsen min ferdig! Det var egentlig noen gamle, kjedelige jeans, så for en stund siden fant jeg ut at jeg skulle lage dem om til shorts, så ble det batikk shorts, så ble det batikkshorts med nagler.

Det første jeg gjorde var å klippe om buksene til shorts, så festet jeg på noen hårstrikker og la den i en bøtte med utblandet klorin (slik ordner man til batikkeffekten). Så spratt jeg opp halve baklommen, og festet noen nagler der (46stk). Så festet jeg noen her og der fremme (7rundt hver lomme, 27spredt rundt) så lagde jeg noen hull, og festet noen inni der også (10stk) til slutt frynset jeg til kanten nede på shortsen og rundt lommen som jeg spratt opp.

Naglene jeg brukte kan du finner HER (ebay)

 
Tenkte kanskje jeg skulle lage den enda mer slitt og frynsete på bunnen

* Hva synes du?
* Har du noen DIY ting på bloggen din? om du har det så må du gjerne sende meg link! 
Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men rett etter skolen så tok jeg bussen hjem, så lagde jeg middag, og plutselig var klokken veldig mye, og jeg måtte dusje og finne klær å ha i min venninnes 16-års dag. Skulle nemlig ta bussen tilbake til Ålesund, og siden jeg var litt sent ute, så gikk jeg ned til sentrum med veldig vått hår, og satt meg inne på "senteret" og sminket meg, fikk noen litt rare blikk x3

Men uansett.. som sagt så tok jeg bussen hjem, altså ikke til hybelen. Det gjorde jeg i dag også (etter å ha overnattet på hybelen til Emma).
Her hadde jeg liksom gledet meg til å ha mamma til å lage mat til meg, og faktisk bo hos folk, men tror du ikke jeg måtte være hjemme alene?.. jaja, jeg gledet meg jo fortsatt til å se igjen katten min, Asterix, men ville han komme hjem da? neeei... Sitter bare på stuen og venter på at han skal komme hjem nå.. blir så  fort redd for han når han er borte..
Ja, jeg er litt sensetiv når det kommer til pusekatten min, er jo en del av familien vettu ;*  

Bilder jeg tok tidligere denne måneden, har ikke med meg speilrefleksen nå, så derfor blir det nok enten bilder med digitalkamera eller et gammelt i morgen ;)
I dag var første dagen vi har hatt musikk, dans, drama på skolen, eller altså.. vi har jo hatt dramatimer, men dette var første gangen vi var samlet, på en måte... men uansett. vi skulle altså ha en konkurranse, hvor vi skulle slippe ett egg fra 3m høyde, uten at det knuste. Det vi fikk som "redskap" var 30 sugerør, 4(?) fyrstikker, en utrolig kort tråd og ca 1m(?) med gaffateip. Det var også meningen å bruke så få sugerør som mulig. vi startet med å surre inn egget i tapen, så la vi sugerør (som vi brettet) rundt sammen med tapen, og siden vi skulle bruke så få som mulig, tok vi bare halvparten. Vi var så sikker på at dette skulle holde, og vi bare "yess, dette klarer vi", og det første vi hører når egget har truffet bakken er "aaaaahh...", jepp, det knuste. jaja, det var bare ett (av åtte) lag som klarte det da.

Etter dette mislykkede forsøket skulle vi, de forskjellige lagene, lage hver sin forestilling, med en rekvisitt som de hadde valgt ut, vi fikk en manekengfot-ting, og noen synkrone bevegelser. Og dette skal vi altså fremføre i musikk, dans, drama timen i morgen. kan bli interessant x)

Denne tar sted i forestillingen til gruppen min ;)
I dag fikk vi beskjed om at på neste teaterensemble, så skulle vi ta med en personlig gjenstand, og fortelle litt om den og hvorfor den betydde så mye for oss. Jeg har ærlig talt ikke peiling på hva jeg skal ta med meg, men jeg finner det nok ut etter hvert. Har du noe som betyr veldig mye for deg?Bildet er da av meg, som sitter på det gamle kjøkkenbordet vårt i Oslo og lager vaffelrøre eller noe x3
I dag var jo 2. dagen min på vgs, og da startet vi dagen med en hard treningsøkt, eller ihvertfall for armene. Vi skulle nemlig lære oss å "løfte vekter" uten vekter, eller noe slikt, det var ihvertfall utrolig tungt! :p

Men over til overskriften. i dag var jeg og mamma en tur på byen, og da så vi at ICA hadde opprørssalg (eller hva dedt heter) og da kunne man fylle posen for 100kr! var ikke så mye å velge mellom, siden det var ganske utplukket da vi kom dit, men jeg fant jo noe, jeg hamstret bl.a opp 16 tyggispakker, 3 pakker med mintpastiller, 4 g2b mousee,krem-ting og masse annet, så da ble jeg glad :)


Posen var enda fullere, men noen av tingene var mamma sine, så de har hun tatt med hjem ;)
I dag sto jeg opp klokken halv 8, dusjet, fant frem klær og fikset meg, tok noen outfitilder, surfet litt på nettet, og ca kvart over 11 så var jeg på vei ut døren, bort mot videregående skole i Ålesund kommune. 
Jeg var egentlig ganske nervøs, men så snart venninnen min og noen andre som skulle begynne i drama klassen kom, så ble det mye bedre, og jeg glemte nesten at jeg i det hele tatt hadde vært redd for å begynne på en ny skole. Mesteparten av dagen gikk til å få en del informasjon men også til å bli litt bedre kjent med hverandre, ble jo litt paff da han begynte å snakke om skoletimer og lange dager, men slik er det vel når man har hatt en lang og god ferie..  

Her er da dagens outfit/hår/makeup:


Kjole: H&M
Skjorte: H&M
Sko: Coop hypermarked

* Flere som begynte på skolen i dag? Hvilket trinn?
* Noen som begynte på vgs? hvilken linje? 
I dag har jeg, som dere kanskje har gjettet dere til, flyttet inn på hybel! Jeg er kjempefornøyd! den er kanskje ikke så stor og alt det, men den er helt grei, pluss at jeg har en vegg med skap med speildører ^^ 

Skulle gjerne lagt ut et bilde, men jeg fikk ikke internettkoden før nå, og jeg har allerede lagt meg i sengen for å se film, også er jeg for lat til å stå opp og ta bilde. haha, skal prøve å huske å ta noen bilder i morgen, eller en annen dag når jeg er ferdig med å pakke ut alt, vi får se ;)

Men vi blogges! ;*
I dag, eller..  i går kveld og litt i dag, så var jeg i bursdagsselskapet til Ragnhild (som hadde bursdag 9.Juli) og i dag, så har også venninnen min Kristin bursdag, så da tenkte jeg at jeg skulle bruke dette innlegget til å gratulere dem med dagen, såååå..... grattis! ^^
Sko: Coop hypermarked
Singlett: Cubus
Belte: hørte med på en topp jeg kjøpte i Bulgaria
Skjørt: Gina Tricot
Jakke: Gina Tricot 

I dag begynte jeg og mamma og flytte inn noen av tingene mine til hybelen jeg skal bo på dette skoleåret, skal nemlig flytte inn på søndag ^^

Litt gammelt bilde som jeg tilfeldigvis så da jeg så igjennom noen av mappene på PC'n ;)
Sorry for at Juli collaget kom litt sent, men jeg var i Frankrike da det var månedsskifte, og siden jeg brukte PC'n til Kristin, s hadde jeg jo ikke bildene mine... menemen, bedre sent enn aldri, ikke sant? :)

*Hva synes du? :)
Da er jeg hjemme igjen etter to uker i France. Jeg kom jo til Norge i går, men siden jeg dro med venninnen min og hennes familie, så fikk jeg ikke dratt helt hjem før i dag, må si det var utrolig  merkelig å ta fly to dager på rad :p

Men uansett.. selv om jeg allerede savner Kristin og Bergen, så er det jo litt deilig å være hjemme også, dessuten har jeg tenkt å trenge meg på igjen i November, da blir det Breaking Dawn del 2 premiere, eller hva Kristin? 

Men nå skal jeg sette meg ned med litt popcorn, smoothie, sure aper og filmen "Friends With Benefits"


"Home" - Michael Bublè
I dag var siste dagen vår i Frankrike, reiser nemlig til Bergen i morgen..Så da ble det skikkelig chilledag, først lå vi på stranden og solet oss/sov, så gikk jeg og Kristin for å se etter kjole til meg som jeg kunne bruke i kveld, fant en på zara til 2,95? så gikk vi å spiste litt lunsj, dusjet og ordnet oss og gikk for å spise god middag ^^


antrekkene våre. Kjolen min er ikke så selvlysende altså, men den ble det på bildet fordi jeg hadde på blits ;)
Denne kvelden har vært serriøst rar! Først da vi spiste middag så ba servitøren vår meg om å uttale matretten jeg skulle ha på fransk, noe som ble totalt fail.. så, da vi hadde spist opp, så hadde jeg en god del rester fordi jeg likte ikke BBQ sausen på kjøttet, så da spurte han hvorfor jeg ikke spiste opp maten, og jeg er jo ikke frekk nok til å si at den smakte ekkelt, så det ble litt sånn "ehhh.. I...I'm... full??" 

Senere, på vei tilbake til leiligheten, så merket Kristin at det var to fyrer som gikk samme vei som oss, satte seg ned på en benk når vi stoppet, gikk når vi begynte å gå, stoppet når vi stoppet osv osv, og slik holdt de på, så fant vi ut at vi skulle følge litt med på de, så vi stoppet på en buss stopp. Kristin latet som hun så på bussrutene mens jeg gikk for å se hvor de var. Akkurat da kom ene rundt en bil som sto der bort til meg og begynte å spørre om jeg visste hvor et eller annet sted var eller noe slikt, jeg sa jo selvfølgelig nei, så fortsatte han å spørre, og jeg fortsatte å si nei mens jeg begynte å rygge litt unna, så kom den andre fyren vi hadde sett han gå sammen med, rundt på andre siden av bilen som sto der, så Kristin gikk for å hente faren sin, som var noen meter unna. Det gikk helt fint, men det var ganske creepy!...


Haha, ALIENS! (tatt med Kristin sitt mobilkamera)
I dag dro vi til Monte Carlo i Monaco, som er et lite land "i" Frankrike.

I morgen skal forresten jeg og Kristin ut og sjoppe, så om du har vært i Nice, har du et bra forslag til klesbutikker eller noe? :)
I dag tok vi toget til Antibes, jeg vet jeg skrev vi hadde vært der før , men det var visst en liten by utenfor. Men nå har vi vært der :pBåten til meg og Kristin! ^^

Kristin bestemte seg for å ta en henna (?) tattovering, på leggen, slik som jeg gjorde i Kroatia, så da la "tattovøren" seg ned på bakken, kom det mange folk somsamlet seg rundt dem og tok bilder av han her. Må ærlig talt inrømme at jeg er litt skeptisk til denne tattoveringen, han poplet nemlig noe om at den skulle vaskes etter 3timer, og da forsvant den, så skulle den komme tilbake.. hmm.. uansett, vi kom i kontakt med noen franske gutter på vår alder, vi ga ene mobil nummeret mitt, så vi får se om vi møter dem igjen en dag ;)
Har jeg nevnt at venninnen min Kristin er superflink til å synge? hun er ihvertfall det, og da vi gikk i den gamle delen av Nice, så så vi en del dansere og litt forskjellig, så diskuterte vi hennes muligheter som gatemusikant.... så vandret vi videre, og hun kjøpte seg en hatt, og da vi kom tilbake til leiligheten så spurte hun om hun så bra ut med hatt, og jeg sa "jaja, den passer til og med perfekt til å ha penger i", og hun begynte å kjenne litt på den og lurte på om jeg mente at den passet som lommebok eller hva.. men hun forsto det eetter en liten stund da ;)

jeg glemte forressten å nevne at her om dagen da vi tok oss noe å drikke, så ble vi veldig nødt på do, så vi gikk på McDonalds, så spurte vi ene vakten der hvor doen var, så viste han hvor vi skulle gå, og da kom det akkurat noen andre ut der i fra, og han bare "go,go,go!" fordi det var jo egentlig sånn kode greie som du sikkert bare får visst du kjøper noe, så han likte vi! :P
I dag dro vi fra Cannes til Nice, det er veldig fint her, men ganske liten leilighet i forhold til hva vi hadde, men så skal vi vel være ute mesteparten av tiden da ;)


(bilde fra Cannes)
I dag hadde ikke jeg og Kristin tenkt å dra ned på stranden med foreldrene til Kristin. Derfor fikk vi sove litt lengre, og da vi sto opp. sto denne te-kannen klar på kjøkkenbenken, synes det var så skjønt jeg!

Men så måtte vi jo finne på noe annet å gjøre, så da var vi litt kulturelle og gikk opp på en eller annen borg og tok noen bilder, så gikk vi ned på Mc'n og spiste en mcFlurry hver, btw; m&m's er sååå mye bedre enn nonstop!

På slutten av dagen var vi å spiste middag sammen med noen av halvslektningene til Kristin, så gikk vi ut med "halvniesen" som er på vår alder for å drikke litt og spise litt is, superkoselig! :)
 

Outfitene til meg og Kristin ;)

Jeg og Kristin gikk opp trappene med den røde løperen, der hvor alle kjendisene går når det er filmfestival :p

Vi gikk og tok noen bilder med hodene våre i slike pappfigurer, og plutselig kommer det en fyr bort til oss og spør om vi har hasj.. 
I dag tok jeg, Kristin og faren hennes båten over til en liten øy utenfor Cannes. Forklarer mer under bildene ;)


Båten vi tok ;)


(en del av et stort bilde, derfor er det dårlig kvalitet)

Denne karen spottet jeg og Kristin først på en benk, det første vi merket var at han var britisk, så la Kristin merke til knesokkene nedi de skoene, så var det resten av antrekket, men best av alt, så dro han frem et porselenssett med kopper og en liten kaffekanne med en lipton tepose i.. haha, jeg og Kristin synes han var extremt fasinerende :p

 

Senere tok vi bussen til Palm beach (første gang jeg så bussen der det sto, så jeg bare "hæ?? det er jo i Amerika?..."men så kkom jeg på at det var jo Plam Springs :pblogges ;*
I dag gikk jeg og Kristin litt rundt for oss selv i byen Cannes, fordi vi prøvde å finne mcDonnalds for å kjøpe is. Vi hadde gått forbi der før, og vi husket at det var da vi gikk til "filmpalasset", så da gikk vi jo dit, og begge var ganske sikker på at det var enda et lite stykke fremover fra der, så da gikk vi i den retningen, etter hvert så passerte vi gucci og dior og mange slike butikker, og etterhvert så vi Carlton, og vi bare, ehhh... ok, ikke her! så gikk vi opp en gate og tilbake mot "filmpalasset", og der var det ikke, så gikk tilbake til selve "palasset" og 200m lengre bak, så lå den... haha, da synes vi at vi virkelig fortjente en is hver!

Tidligere på dagen, så var vi å så på noen steder hvor vi kunne spise lunsj, men da vi kom over veien, så synes Kristin at det ble litt sånn rart å gå, og der, på de nye flipfloppene hennes, så var det en svær, lang tyggisklyse, slik osm du ser på filmene, morsomt.. men stakkars sko! :p

Om  kvelden så ble det en koselig hjemmelaget middag ute på terrassen :)Sorry for dårlige blogginnlegg, men jeg har litt dårlige fotograf dager, også prøver jeg å være rask mens jeg skriver på Kristin sin PC ;) 
I dag var vi i en by i Frankrike kalt Antibes, hvor vi gikk og tok oss en drink, før vi gikk og så oss litt rundt, før vi gikk og spiste litt mexicansk middag (♥)

Her er noen bilder fra dagen:Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits