Jeg og Kristin bestemte oss for å ha på oss "franske outfits" så her har du de:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så gikk vi på Carlings og drakk kjempedyre drinker, før vi gikk vidre og spiste en billig middag ;)

Image and video hosting by TinyPic

*Har du hatt en fin dag? :)
I dag dro jeg sammen med venninnen min og familien hennes til Cannes i Frankrike!! tok ikke så mange bilder i dag, men tok noen da de hadde noen fyrverkeri som ble skutt opp i kveld, så her er ett av de ;)*Vært i Frankrike/Cannes før? :)
Da har jeg kommet hjem fra solfylte Kroatia.. Savner varmen allerede, bra jeg skal til sør-Frankrike på mandag :p
Uansett, her er noen bilder fra min uke i Kroatia 

Vi gikk opp på fjellet og bort til en gammel, liten landsby. Vi skulle egentlig besøke to stk. men da vi kom til denne viste det seg at det var den 2. landsbyen (om det ga noen mening?) så vi hadde alltså gått forbi den 1. men vi så noen ruiner og slikt på vei dit da, så det kan ha vært den landsbyen vi bare gikk forbi :p

En eller annen skulptur.. 

Haha, denne stolen med skiltet stod egentlig på siden av veien, og da jeg tok og begynte å bære den ut på veien, så hørte jeg noen gamle damer lage noen lyder oppe på verandaen, og jeg trodde/tror kanskje at de ropte til meg eller noe, og jeg bare mumlet "jeg skal ikke stjele den..."

Random mann som satt og malte ;)

Jeg med mine awesome Whitney port solbriller (39kr på BikBok)Jeg har alltid ønsket og dra til California ^^

Haha, det der er egentlig en FKK strand, men jeg visste ikke det da jeg tok bildet, så vi får håpe at ingen så meg der med det store kameraet mitt x3

Så gikk vi fra Podgora (hvor vi bodde) til Makarska, som er ca 9km ;)utsikten fra hotellet om natten <3

Hver dag kom det en liten båt med frukt på stranden, så da slapp vi å gå sånn ca 20m :pYes da.. uten sminke til og med..

Så fikk jeg denne totalt superekte tattoveringen

For første gang fikk jeg prøvd paragliding, 220m :)

* Har du vært på ferie i år? Hvor var du?
* Har du vært i Kroatia før? :)

Elsket, elsket, elsket Kroatia! Der vi var, var det ingen tiggere (ikke en eneste en), ikke noe mas slik som i f.eks Tyrkia, utrolig klart vann, og viktigst av alt, søte gutter! :p 
Da har jeg også fått meg instagram, så om du også har og har lyst til å se noen bilder fra Kroatia før de andre som leser bloggen, så må du gjerne ta deg en tur innom profilen min, brukernavnet er "carolines96" :)

sorry for dårlig innlegg, blogger fra mobilen ...
Jeg er ikke sånn suuuperfan av Cody Simpson, ikke det at jeg har noe i mot han, men uansett.. sangen hans "Not Just You" er utrolig fin! og jeg fant en veldig fin cover versjon også, så her har dere den og orginalen, enjoy! :)

*Likte du sangen? Er du fan av Cody Simpson? :)

Ideèn til rammen rundt bildene fikk jeg forresten på Åshild sin blogg :)

bildet av alle de husene er fra Madeira, og hun med vingene var med på Ta sjansen, Wipeout :)
Har funnet ut at at fordi jeg ikke har hatt tre år med fremmedspråk på ungdomsskolen, så må jeg ha tysk på vgs! Jeg hadde faktisk fransk på første og spansk på andre da vi skrev opp språkene vi ville ha, men de hadde ikke lærere til noen av de, så da ble jeg stuck med engelsk fordypning fordi jeg absålutt ikke ville ha tysk!.. men de som har hatt tysk, de kan begynne med det språket de vil, som om det er enklere for dem å lære fransk enn for noen som har hatt engelsk i tre år... teite Ålesund... men jeg skal ta fransk på privaten da, så får jeg heller stryke i Tysk.. 

Sorry, måtte bare få det ut

Tumblr_m7h4bztilc1ra1orao1_500_large

Så om du har lyst til å hjelpe meg med å klage, så er det bare å bombadere innboksen til Tor.Andreas.Dyrseth@mrfylke.no :P


TIL MINNE FOR ALLE DE SOM GIKK BORT 22.JULI 2011, REST IN PEACE... </3
I dag reiser jeg til Kroatia, jeg har ikke med PC'n men jeg har allerede laget noen innlegg, så jeg kommer til å gå på internett med mobilen eller noe og poste de ;) Men det kommer nok ikke bilder fra Kroatia før om en stund... 

Tumblr_lyc8qcluqe1r29t5yo1_500_largeVet at denne neglelakk stilen begynner å bli litt gammel, men jeg har lenge tenkt på å legge ut bilder av hvordan man utfører denne stilen, men det er litt vanskelig å ta bilder av neglene mens man lakker neglene. så da Ragnhild kom på besøk i dag for å ta noen portrett bilder (som kommer ut en annen gang) så fant vi ut at det var en god mulighet :)

Du trenger:
* en base neglelakk (hvit)
* tape
* en skål med romtemperert vann
* neglelakker i forskjellige farger
* en tannpirker
* neglelakkfjerner
* q-tips 

Slik gjør du:
1. lakk neglene i en enkel farge
2. legg tape rundt neglen
3. drypp dråper med neglelakk i skålen med vann (så mange lag du vil)
4. rør litt rundt med en tannpirker for å lage mønster
5. dypp fingeren i vannet (prøv å ikke gå over tapen)
6. bruk en tannpirker til å fjerne neglelakken som flyter rund fingeren
7. ta opp fingeren av vannet 
8. fjern tapen
9. fjern neglelakk rund neglen (om du har noe) med en q-tip og litt neglelakkfjerner


Her er fargene jeg brukte

Det er også fint om du ruker en veldig lys slash gjennomsiktig neglelakk, for da blir det bare litt mønster oppå den fragen du brukte som base ;)


Avslutt med en blank eller matt "top coat"
Drev og lekte meg litt med filtrene på PhotoScape, her er ett av resultatene 

FØR:


ETTER:

Men nå skal jeg ta å male litt (slikt man finner på å gjøre midt på natten), men vi blogges! :)
Du trenger:
- havregryn
- Skogsbær yogurt (tine)
- Friske jordbær
- Frossne blåbær 

Du er selvfølgelig fri til å bruke den yogurten og bærene/fruktene du vil :)


Tøm havregryn i bunnen av en skål


Hell over yogurten (litt under halve boksen)


Kutt jordbærene i to og legg på yogurten, så legger du blåbærene i mikroen og varmer dem, tøm dem med sausen på toppen :)


*Hvilket bilde/kollasj likte du best? :)
På torsdag giftet pappa seg med min nye "stemor" Jennifer. 

De har bare vært sammen et år, og grunnen til at de giftet seg allerede nå, er for at visst ikke så måtte Jennifer dratt tilbake til Filippinene, for å få bekreftelse for at hun ikke er gift der, hun har allerede fått tak i et slikt, men det gjelder bare i 4mnd..

Uansett, det var bare et lite bryllup på tinghuset i oslo, de eneste gjestene var meg og søsteren min, tanten og venninnen til Jennifer, to fire venner av pappa og brudeparet selv Bilde tatt av en venn av pappa som jobber på tv2
Vi gikk en liten tur innom kebab kiosken hvor de først møttes


(bildet tatt av en servitrise)Ble litt stress fordi jeg først skulle møte søsteren min på jobb slik at vi kunne gå og kjøpe noen blomster, så var vi hjemme igjen en time før vi måtte dra på tinghuset. På denne timen skulle jeg sminke øynene til Jennifer, sminke meg selv og rette håret mitt. i tillegg så var jeg bryllupsfotografen...

Det kommer noen flere bilder i morgen, bilder uten ansikter og noen kollasjer ;)
På under en uke nå så har jeg blitt sjekket opp to ganger helt randomly på Karl Johans Gate, pussig..
første gang var vel på tirsdag(?) Da kom det en fyr over til meg og bare "Kan jeg få lov til å sjekke deg opp?" jeg bare "ehh??" og så sikkert ut som en idiot, men uansett, han spurte om jeg ville bli med ut og ta en is en gang, men han var litt for gammel for meg, så det ble ikke noe av + at jeg ikke er en av de som driver å dater fremmede som jeg møter på gaten..


I dag så var jeg på Karl Johan igjen, og da kom det en britisk(♥), kjekk(♥) fyr bort og sa "hello, can I just tell you something?" Helt ærlig så trodde jeg først han var en selger som skulle fortelle meg om et eller annet suuperbra produkt, og jeg forventet ihvertfall ikke å høre dette "I saw you walking by, and I thought you looked really pretty", jeg er ikke så glad i å ta i mot komplimenter, men så kan jeg jo ikke unngå å bli litt sjarmert heller da. Uansett, det endte opp med at han også spurte om jeg ville bli med ut en gang, men igjen, han var for gammel OG jeg dater ikke fremmede som jeg har møtt på gaten en gang.. men begge virket veldig hyggelige da :) 


Så poenget mitt er: Er du ute etter en sommerflørt? Eller whatever, så er det bare å ta seg en tur på Karl Johan, kanskje ikke den beste ideèn og gå sammen med en annen gutt eller foreldre da :p* Har du noen gang blitt sjekket opp? 
Så igjennom noen "gamle" bilder fra pc'en og så at det var en photoshoot meg meg og Ragnhild som jeg hadde glemt å lagt ut, så her er noen av bildene:


Fotograf: Mahshid // Ragnhild sitt kamera Nikon 1500 (?)


Samme


Fotograf: Ragnhild

Alle bildene er redigert i pixlr :)
I dag giftet pappa seg på nytt. Det var ikke noe stort bryllup eller noe, men noe de bestemte seg for å gjøre denne mandagen (god tid til å planlegge) :p
Grunnen til dette er at min nå stemor er fra Fillipinene og om de ikke giftet seg nå så måtte hun ha dratt tilbake for å få et bevis for at hun ikke var gift der, hun hadde allerede fått tak i et slikt, men dessverre så varer det bare i 4 mnd..

Uansett, her er to bilder av meg og søsteren min, Vanja, som vi tok av hverandre før sermonien

Siden jeg ikke bor medd pappa, og de ikke hadde bestemt seg for at de skulle gifte seg da jeg dro dit, så måtte jeg låne en kjole av fruen :)

 

Jeg vet ikke helt når bildene fra sermonien og de andre bryllups bildene kommer, tviler på at det blir i morgen, med tanke på at det tar litt tid å gå igjennom alle og redigere osv osv.. men jeg skal prøve å få gjort det i nærmeste fremtid :)
I dag gikk jeg meg en tur i Karl Johan, og så på den lille konserten som Cir.Cuz holdt for programmet sommertid, 2. gangen jeg ser dem opptre live :)

Fikk en dame som sto bak meg til å ta bilde, fokusen på gutta ble ganske dårlig.. menmen man ser jo hvem de er :)Og der er jeg på TV, inni den røde ringen :p
Prøvde noen forskjellige effekter i Picasa:


nr 1: orginal, nr 2: sepia, nr 3: 60 talls, nr 4: Kryssfremkalling
Også har jeg redigert på lyseffekter ;)

* Hvilket likte du best? :) 
Jeg ELSKER weheartit, og nå har jeg laget et bilde som er inspirert av et jeg så der :)*Hva synes du? :)
I dag kjørte vi fra Nerås til Oslo, ca 7timers kjøretur, glad for at jeg ikke blir bilsyk :p
Her er noen bilder jeg tok da jeg var på Nerås


Norges eldste hest


Vasset ut slik at vannet nesten nådde opp til shortsen min, og det var faktisk ikke så ille tempratur på ^^

Ikke verdens mest proffe bilder, men jaja, ser du hvor fint det er der? :)
Søskenbarnet mitt på 5 (snart seks år) er mildt sagt en ekstremt stor linselus, men så er hun jo extremt fotogen også da <3


Dårlig fokus...
igjn, ekstremt dårlig fokus...* Hva synes du om bildene? :)
Jeg vat ikke om man kaller det anikkk kamera, men uansett :p
Jeg fant et veldig gammelt kamera da vi ryddet ut i kjelleren på Nerås, så nå har jeg dette som jeg kan stille ut, eller bare ta bilder av :p

Nå har vi både fisket i dag og i går, og har vel samlett opp ca 20 fisker? :P

Fiskene vi fisket var Makrell og Torsk, ikke det at jeg spiser noe slags fisk untatt Laks da :p
Her er noen bilder fra fisketurene: 
Søskenbarnet mitt Nathalie som fisker for  første gang, fikk faktisk en torsk


Første fangsten


Jeg bare chiller når vi fisker, ikke noe stress liksom :)* Har du fisket før? :)
Nå er jeg altså på Nerås og besøker noen slektninger. Jeg har bodd her før jeg også, fra jeg var 6 til 8/9 år tror jeg. Det er så fint her! Men jeg må inrømme at det hadde nok blitt litt kjedelig visst jeg skulle bo her nå :P

Her ihvertfall et bilde fra da jeg bodde her:


Jeg som rir på gamle hesten Baldur <3

Jeg skal prøve å legge ut noen bilder fra dette stedet i morgen visst det blir pent vær, skulle ha gjort d i dag, menmen..
Da har solen kommet tilbake, ihvertfall i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut enda en spilleliste med sommersanger ;)   Om du vil kan du høre del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER
De fleste finner du på VG lista top 20 og er skandinaviske ;) 

1.   Owl City ft. Carly Rae Jepsen - Good Time
2.   Rita Ora - How We Do (Party)
3.   Alina Devecerski - Flytta På Dig
4.   BYZ ft. Kriss og Robin Bengtsson - tjena, tjena, tjena
5.   Madcon ft. Timbuktu - Kjører på
6.   Panetoz - Dansa Pausa
7.   Sirkus Eliassen -  Hjem Til Dæ
8.   Sirkus Eliassen ft. Ben Kinx - Æ Vil Bare Dans
9.   Taio Cruz ft. Pitbull - There She Goes
10. Train - 50 Ways To Say Goodbye
 

          

          

          

          

          
mx12cara

Da har jeg meldt meg på den nye konkurransen som blogg.no og MaxFactor har arrangert. Konkurransen går ut på at 200 heldige bloggere får den nyeste mascaraen (som ikke har blitt gitt ut enda) fra MaxFactor før den kommer ut i butikkene, har kjempe lyst å vinne, men jeg har sjelden flax i slike ting.. Har du meldt deg på? :)
Et lite bildekollasj fra Juni :)*Skal jeg begynne å legge ut slike på slutten av hver måned? :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits