Nå er det lenge siden jeg blogget, men frem til i dag har jeg kun ligget halvdød på sofaen mens jeg har mast på pappa om mer snytepapir og halsdrops og alt det andre som følger med. Men nå er jeg endelig på bedringens vei, så i dag tok jeg meg en tur ned til Karl Johan, og for fjerde gang (noen sinne) ble jeg sjekka opp midt i Karl Johan. haha, skjønner ingenting jeg, men kan jo ikke gjøre noe annet enn å bli litt smigra da.Follow my blog with Bloglovin
Hei! Lenge siden sist.


Jeg var ferdig på skolen torsdag den 20. juni, og da måtte jeg pakke og vaske ned hele hybelen, så da ble det veldig sent før jeg kom hjem og hadde muligheten til å blogge, dessuten måtte jeg stå opp utrolig tidlig på fredag, for da dro jeg til Oslo med noen av mine herlige venner. Vi gikk rundt i byen, shoppet, dro på yogurt heaven og avsluttet dagen med å gå på VG-lista i pøsregnet. Det var utrolig gøy, selv om det resulterte i halsbetennelse og feber. Så i går lå jeg hjemme hele dagen. Stakkars vennene mine kom hjem i 2 tiden og banket løs på vinduet mitt i evigheter før jeg faktisk våknet, og når jeg gjorde det forsto jeg ingen ting, men de slapp inn til slutt da. disse bildene er fra torsdag, tok dem fordi jeg hadde tenkt å ønske dere en god sommerferie
Igjen må jeg skylde på at vennen min Christopher arrangerte grillfest, og derfor fikk jeg ikke blogget i går. 
Denne gangen kjørte jeg også tube båt, men denne gangen var det en god del kleinere enn sist gang. Denne gangen hadde nemlig tredje klasse drama avslutningsfest i nabonaustet (noe vi ikke visste om), og de hadde invitert lærerne (altså samme lærerne som vi har pluss noen andre). Læreren vår bestemte seg for å ha det utrolig gøy, så hann stirret bort på oss, bare for å gjøre oss ukomfortable, noe som vi selvsagt ble, helt til en av 3. klassingene kom bort til oss og forklarte at læreren vår hadde sagt "se nå!", sett bort på oss og så snudd seg mot de igjen og sagt "det er så gøy!". haha, han er litt skrullete da.

 Etter lærerne hadde dratt, kom 3. klasse bort til oss og spurte om vi ville være med på festen deres, noe som vi selvfølgelig sa ja til (vi har nemlig de kuleste tredjeklassingene) og jeg angrer ikke ett sekund! Det var utrolig gøy, og jeg føler at jeg ble mye bedre kjent med dem. Selv om det gjør det mye tristere at dette er den nest siste(?) gangen jeg ser dem.Tok ikke bilder denne gangen heller, så dette er bare et bilde av et annet naust.
I går var jeg på grillfest hos en venn. Der fikk jeg prøvd tube båt(?) for første gang, anbefales på det sterkeste (men ha på bikini, det kan bli ganske vått, spesielt når han som kjører båten bestemmer seg for at det vil være gøy å gjøre slik at tuben synker..)! i tillegg ble jeg kjent med noen nye, veldig hyggelige folk. Vi koste oss til langt ut på kvelden, og siden vennen min bor midt i skogen - hvor det ikke går busser - så overnattet jeg til i dag og for første gang i år så fikk jeg tatt meg et forfriskende morgenbad! det var i hvertfall forfriskende helt til jeg ble sykt..

Jeg tok dessverre ikke noen bilder i løpet av kvelden, men her er han som arrangerte festen.I går ble jeg endelig ferdig med visumgrunnlaget mitt. Noe som jeg er sinnsvakt glad for! De sa at jeg kom til å bruke ca 75min på den, jeg brukte søren meg flere timer. Grunnen til det var vel kanskje at de drev å spurte om vertsfamiliens adresse og slike ting (som jeg ikke har blitt tildelt enda) så derfor tok det litt tid før jeg fant ut hva jeg skulle skrive der, også drev nettsiden å klikket også måtte jeg starte helt på nytt og masse sånt, så ja... menmen det er jo bare å tenke på grunnen til at jeg fylte ut søknaden; nemlig at jeg skal til USA på utveksling i et helt år! Umulig å beskrive hvor mye jeg gleder meg! Selv om det er rart og litt trist å tenke på at jeg skal være borte fra venner og familie så lenge.


Gammelt bilde, som dere kanskje ser på hårfargenJeg hadde egentlig tenkt å ta med "Shouldn't Come Back" av Demi Lovato i denne "spillelisten" men siden hun har slettet youtubekontoen sin (?) så ligger den ikke på youtube lengre. Men du kan alltids høre den på spotify. 

Om du vil sjekke ut hvilke andre sanger jeg hører på, kan du sjekke ut spillelisten min "painkiller" HER. Det er en del gamle sanger der siden jeg aldri gidder å gå gjennom og slette, men om du blar deg nedover så vil du finne de jeg hører på nå.
Da var vi ferdig med de teoretiske fagene for dette skoleåret! Vi var i grunn ferdig med det i går, fordi i dag har vi fått fri fra nesten alle timene, bare for å se på eksamensvisningene til tredjeklasse drama. Bortsett fra i mattetimen, da spiste vi kake og is, hørte på musikk og danset.

Så fra nå av trenger vi bare å komme på skolen om vi kommer opp i muntlig eksamen, og kanskje none dramatimer(?) da vi spurte læreren vår om vi skulle fortsette med dramatimer frem til den 20. fikk vi dette som svar; "ja, nei, vet ikke, har ikke kontroll" så ja.. Men det er uansett utrolig digg å være ferdig med den kjedelige delen av sette skoleåret. 
Nå er det snart sommerferie, noe som betyr at vi har lite å gjøre på skolen, som resulterer i at vi har mange fritimer. Og når vi ikke har fritimer, får vi spise kake eller se eksamensforestillingene til tredjeklasse. Det er det som er så bra med videregående i forhold til ungdomsskolen, for der holdt de oss på skolen til siste slutt, selv om vi ikke egentlig hadde noe å gjøre. Nå får vi fri nesten alle timene frem til sommerferien, om vi ikke kommer opp i eksamen da. Men jeg har en god følelse, så håper på det beste! Det hadde vært utrolig kjipt å komme opp i muntlig nå, for jeg har så godt som tatt ferie allerede.Blitt litt mye blomster på bloggen min de siste dagene, men siden jeg hadde den siste naturfagstimen for dette skoleåret i dag, så kan jeg si at det er til ære(?) for naturfagen, siden det er så trist at vi ikke skal ha flere timer.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits