et bilde jeg tok i fjor sommer da jeg var i Kroatia
Håper alle nyter sommeværet like mye som meg!


Hva synes du?
En av mine nydelige venninner, Synne A.V., hun som burde vært modellen i denne photoshooten!Enda flere folk som ville vært perfekte modeller

Jeg driver ikke å roper peace, jeg roper "to sec, to sec, to sec!" fordi det var så innmari kaldt å sette seg ned i vannetBruden kan for all del ikke gjøre noe selv!Om du vil se selve photoshooten, kan du klikke HER for å se del 1 (i vannet) og HER for å se del 2 (i skogen)Igjen er det Marte F. som har vært fotograf, Synne A.V. og Christopher H. som har vært "assistenter" og det er Christopher H. som er med på de nederste bildene. Jeg har redigert bildene (noe som jeg håper på at jeg blir flinkere til etterhvert, kan ikke si at jeg er noen mester nå akkurat)

 

Om du vil se del 1 (som var tatt i vannet) kan du klikke HER
Inspirert av Bethany Mota/Macbarbie07 (søk henne opp på youtube for å se hennes)

 

Dette brukte jeg:

* Maling
* Tape
* Selvlaget sjablong
* Pensel/svamp/viskelær
* Plain  


Oppdaget at treet som var veldig grått og kjedelig om vinteren ble veldig rosa og fint om våren/sommeren!

 

 

PS: Del 2 av photoshooten jeg begynte på i går kommer etter hvert, må bare ta meg tid til å redigere bildene først.
På onsadg hadde jeg og noen venner en photoshoot nede ved vannet. Marte F var fortograf, og Synne A.V og Christopher H hjalp meg med alt mulig annet, fra hvor jeg skulle stå til det å rette på kjolen og sløret.

Dette er første av 3(?) deler av photoshooten


Dette er katten min Asterix. Han er ekstremt kosete og lat (vi har kjøpt sånn ca 20 forskjellige leker til han, og han bruker ingen)
Har sett  sånn kjeks og is greie mange steder nå, så da måtte jeg jo prøve det ut jeg agde min med 2 av cafe bakeriets kjeks med sjokoladebiter og dream vanilje is.
Et tips til de av dere som prøver det ut; ikke spis det ute i stekende sol, i hvertfall ikke med yogurt-is, den smelter med en gang! Men godt var det da.

 
I dag kom endelig sommeren, og jeg kunne spille av sommerspillelisten min med fullt volum. De nedenfor er bare noen få av sangene jeg hører på om sommeren men det for være nok for dette innlegget, så kommer det helt sikkert flere etter hvert.
Gratulerer med dagen!

Hva har dere gjort på i dag? Gått i tog? Selv har jeg vært på motorsykkeltur sammen med MC-klubben i dag og etter det grillet jeg sammen med noen venner fra ungdomsskolen, så dette bildet er fra i fjor.
Skjørt: Bik Bok// Genser: Bik Bok// Sko: ??
(bildet er tatt av Marte F) 

Dette var altså gårsdagens outfit, og jeg vil bare informere om at plastrene kom etter at jeg hadde puttet på meg dette. Du skjønner; jeg og noen venner gikk opp/rundt et fjell i stede for å ta bussen hjem til en venn, og klønete som jeg er, så klarte jeg selvfølgelig å snuble i mine egne ben på vei ned, så nå har jeg sår og sprengt blodkar på hender og knær, menmen det hører vel til sommeren?


Jeg vet at jeg ikke ligner det minste på Twiggy, men jeg bestemte meg for å bli inspirert av sminken hennes og ta noen bilder
Herlig sang å høre på når man kjører bil med åpne vinduer/taklue og solen steker ute.
(så snart været blir varmere, så skal jeg legge ut flere sommersanger) 
Kjole: H&M// Topp: Cubus// Jakke: Bik Bok// Sko: Sko Punkten

Pyntet meg ikke akkurat for å dra på konsert den 7.mai, for det første satt jeg laaangt bake, og sannsynligheten for at one direction gutta så meg var vel ganske liten, og for det andre så hadde jeg mattetentamen den dagen, og da var det jo greit å ha på seg noe litt comfy.

klikk HER for å se bildene fra konserten
I går kveld var jeg på One Direction konsert i Oslo, og jeg må bare si at jeg forelsket meg i gutta om igjen. "fandomen" min hadde egentlig begynt å dabbe av før det andre albumet kom ut, så det var i grunn bare noen få sanger jeg likte, men etter at jeg fikk høre dem live, så var de plutselig mye bedre. 

Det var jo selvfølgelig mange hylende jenter på telenor arena, men det er egentlig ikke så altfor ille når man er midt i den skrikende klumpen. Når jeg hører det på youtube videoer synes je det er dødsirriterende, men det hører litt til på en konsert. Skrikingen, det å synge ut når det kommer en velkjent tekst.

Selv satt jeg et godt stykke unna scenen (felt 16, rad 17, sete 7) så jeg så for det meste på disse skjermene som hang i taket.

Jeg kunne ønske at jeg satt nærmere, slik at jeg virkelig hadde fått følelsen av at de var rett i nærheten av meg. menmen, det går ikke an å endre på det nå.

Uansett.. om det var noen av dere som hadde lyst på konsert men som av en eller annen grunn ikke kunne, så har jeg satt sammen et lite collage med noen få av bildene jeg tok.

Det eneste som er kipt med konserter er at de er ferdig altfor fort. Man gleder seg i flere måneder, og etter to timer er det over. Men det er jo gøy så lenge det varer.
Ble tusjet av russen i dag... men det var vel egentlig ganske uunngåeligDu trenger:
1 banan
ca 90g havregryn
rosiner/sjokolade/tranebær (valgfritt)

Slik gjør du:
1. Varm opp ovnen til 180 grader 
2. Bland sammen bananen og havregrynen med hendene
3. hakk opp sjokolade, tranebær og/eller rosiner, og putt dem i røren og bland det inn (dette er valgfritt, men jeg liker å ha nedi biter av dette)
4. stek cookiene i ca 15-20min
5. La dem kjøle seg ned før du spiser dem
I dag har jeg vært i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, og da måtte jeg jo pynte meg litt, og her er da det jeg hadde på meg:


kjole: gina tricot// jakke: Bik bok//sko: house of frasier (London)

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt på denne sangen i løpet av de siste dagene, men det er ikke få!

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits