Favorittgaten min i Oslo (bortsett fra shopping gaten Karl Johans gate) må være Tullins gale. Her har de nemlig denne quoten skrevet på en vegg;

Også har de yogurt heaven

yogurt heaven har den beste (og sikkert dyreste) isen! 


Jeg tok et par bilder på vei til Oslo denne helgen, også ble jeg inspirert til å redigere dem og legge på noen quotes.I dag har jeg vært på mitt første STS-møte.
(Neste skoleår reiser jeg nemlig til USA, og STS er selskapet jeg reiser med) Vi fikk info om litt forskjellige ting og forslag til hvordan vi skal takle kultursjokk. 
Forrige blogginnleggs "i morgen" ble litt utsatt, men uansett.. her er resultatet

Jeg har altså bleket håret enda en gang siden sist, også har jeg fått venninne min Veslemøy til å klippe det. Ble i grunn ganske fornøyd.Hva synes du?
Forklaring: 
Jeg bleket tuppene mine i dag, jeg bor alene på hybel, jeg har radio på badet og jeg er en 16/17år gammel jente. 
(Greiene i ansiktet mitt er blåsjampo, ikke bleking)

Som sagt så har jeg bleket tuppene mine i dag, men dere får desverre ikke se resultatet før i morgen, fordi en venninne av meg skal klippe meg først. Gleder meg til å se resultatet selv.

 
Verken huden eller håret mitt er i perfekt tilstand, men de ble mye bedre etter at jeg begynte med disse tipsene. Før hadde jeg masse kviser hele tiden, og nå har jeg kun noen få nå og da.

Selvfølgelig vil tipsene variere fra person til person, og jeg er heller ingen hud-/hårekspert, men dette er det som fungerer for meg.

drikk mye vann
Ikke nok med at dette gir huden din fuktighet og gir den en naturlig glød, men det gir energi til alle cellene i kroppen din, og du kan få lengre, mere glansfullt hår!

Kjøp riktig produkt
Når du kjøper renseprodukter er det en innholds-liste på baksiden, men det er ikke alltid så lett å vite hva men skal se etter, så derfor skal jeg prøve å gi dere en liten ledetråd på hva som IKKE burde være med;
Alkohol - Dette tørker ut huden din og kan irritere den
Syntetiske farger - "fremkaller" sensitiv hud og tørker den ut
Fragnances - Dette kan være potensielt veldig farlig! Det kan påvirke nervesystemet og forårsake hodepine, svimmelhet, allergisk utslett og atferdsendringer
Mineral oljer - Dette tetter porene, påvirker hudens evne til å eliminere giftstoffer, fremmer acne og andre hud lidelser
Sodium - dette brukes i bilvask, gulv vask og andre ting, og det ka være farlig for huden! Hunder har dødd av det og unge barn kan utvikle synet dårligere dersom de blir utsatt for dette stoffet. Det kan skade hudens immunsystem.

Det er sikkert mye annet du burde unngå, men dette er det jeg vet.

Finn din pH-verdi
pH-verdien i produktene du bruker i ansiktet kan ødelegge veldig dersom den er feil. Jeg vet ikke hvilken pH-verdi jeg har, men jeg vil tro at den heller veldig mot den basise-siden med tanke på at jeg har ganske tørr hud.

Rens huden

Jeg renser huden min hver morgen og kveld. Jeg bruker Mary Kay Botanical effects cleansing hver kveld, freshen hver morgen og etter trening, mask to ganger i uken (onsdag og søndag) og Mary Kay oil-free hydration creme hver morgen og kveld. Alle produktene er olje-frie.

 

Nattlysolje:
Dette er et slags vitamin, og det kalles ofte efamol. For å være helt ærlig, så vet jeg ikke helt hva dette egentlig hjelper mot, men siden jeg begynte å bruke det ble huden min mye mindre tørr, og den har også hjulpet mot urenheter.

Regelmessig mosjon
Når du trener svetter du ut avfallsstoffene i kroppen din, noe som resulterer i renere hun (bare husk å vask den etterpå) Dessuten får ansiktsmuskulaturen en oppstramming på grunn av økt blodsirkulasjon til ansiktet. Og IKKE bruk sminke år du trener! Huden trenger å puste, og når du trener og porene åpner seg mens du har på sminke så vil den blokkere for deg. 

Kvalitet koster ofte:
Selv har jeg et ekstremt stramt budsjett, men når det kommer til ting jeg bruker på ansiktet så er jeg villig til å bruke litt ekstra. Du kan rett og slett tape på det dersom du er mer opptatt av pris enn kvalitet.

Ikke klem på kvisene!
Jeg vet at dette kan være vanskelig, jeg sliter i hvert fall med å slutte, men det er veldig dårlig for huden. Du kan få arr og det kan irritere huden. Fukt heller en klut i varmt vann og hold den over kvisen i ca 1min, så er det bare å tørke bort det hvite.

Damp ansiktet:
Bruk vanndamp til å rense ansiktet. Kok opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (pass på at det ikke blir for varmt). Dette vil åpne porene, slik at evt ansiktsmasker/rensekremer du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en god del bakterier.

Rens med kaldt vann:
Etter å ha renset ansiktet er det lurt å bruke kaldt vann for å lukke porene.

Hjemmelaget ansiktsmaske:

Bland 1ss med honning sammen med litt kanel og påfør på ansiktet.

 

 

Lufttørk håret
Når jeg kommer ut av dusjen bruker jeg et håndkle til å vri ut vannet (ikke skrubb, dette forårsaker mye friksjon og slitte tupper) og resten lufttørker jeg. Dersom jeg absolutt må tørke det fort, så setter jeg føneren på lav-middels varme.

Unngå varmeverktøy
Ligg unna krøll-/stritte-/bølge-/kreppetang. Dette ødelegger håret sykt mye og jeg har ikke brukt noe av dette på omtrent et halvt år. Bruk heller alternative "over night" metoder for å krølle/stritte håret. (jeg legger kanskje ut et innlegg på hvordan du kan gjøre dette en annen gang)

Håroljer
Selv bruker jeg Maroccanoil treatment, og jeg elsker den! Men for all del, ikke bruk den rett før du bruker et varmeverktøy! Jeg vet at det står at den er varmebeskyttende, men det er en olje, og det kommer til å fritere håret ditt!

 

 

Kaldt vann:
Avslutt dusjen din med iskaldt vann. Dette lukker alle skjellagene(?) i håret og gir deg en silkemyk finish. (stikk også ansiktet inni vannet for å lukke porene)

Bytt til silke:
Har du muligheten til å bytte ut putetrekkene dine med silke, gjør det! Dette skaper mindre friksjon og slitte tupper.

Ikke dusj for ofte:
Det frister ofte å dusje hver eneste dag, men dette ødelegger veldig for de naturlige oljene som hodebunnen tilfører tuppene. Jeg prøver å dusje kun hver tredje dag, og når jeg først dusjer, sjamponerer jeg håret to ganger slik at det skal være helt rent, og jeg har balsam kun i tuppene. (blir det for vanskelig å vente så lenge med å dusje kan du påføre balsam i tuppene før du dusjer for så å ha sjampo kun i hårrøttene)

Ta deg tid til deg selv:
Dette gjelder både håret og huden din. Arranger en jentekveld, eller en alene kveld hvor du bruker tiden til å slappe av og ha på en ansiktsmaske og hårmaske.

Børsten:
Prøv å ikke børste håret for ofte, spesiellt ikke mens det er vått, og nå du børster det er det lurt å børste neden i fra og oppover. 

Hjemmelaget hårmaske:
Bland sammen 50/50 med honning og balsam, strø på litt kanel, fordel godt i håret og putt på en badehette/plastikkpose for å holde inne varmen. Ha den i så lenge du orker å ha det i håret. ADVARSEL: Kan bleke håret (veldig lite)

 

 

Et lite tips:
Bruk kløver vaselin på øyevippene når du legger deg for å gi dem fuktighet og få dem til å vokse seg lengre og sterkere.

Siden vi skal ha engelskfremføring i morgen, og jeg ikke har begynt på den, så ble det veldig interessant å skulle "piffe opp" mobildekselet.
Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele hvordan jeg gjorde det. 

Du trenger:
Neglelakk
Top coat neglelakk
linjal (dersom du vil ha noen rette linjer)

Dette er veldig enkelt å lage til.
Du maler rett og slett på det mønsteret du selv vil (ta dekselet av mobilen først) også drar du over med en blank Top Coat. Og vips! så har du e nytt, mer personlig deksel 

La din kreative side skinne!
Jakke: mammas skap// skjørt: Min Garderobe// Topp: zara//Sko: Sko Punkten

Kjole: Bik Bok// Genser: Bik Bok// Smykke: Cubus// Sko: Din sko
Nå har jeg altså sett ferdig alle episodene som har kommet ut av Pretty Little Liars, Glee, Awkward, Victorious og the Vampire Diaries ser jeg bare sammen med bestevenninnen min som bor i Bergen, og nå har jeg begynt å se på the Carrie Diaries. Men jeg lurte på om du har noen tips til serier jeg kan se på? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits