Har du lyst på et gavekort på 100kr fra coolstuff.no? For i det tilfellet har du kommet til riktig sted!
Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar hvor du tar med navn og mail adresse.

Jeg kommer til å trekke ut en HELT TILFELDIG vinner om en ukes tid. Lykke til!

 

(Dette innlegget er sponset av coolstuff.no gjennom sponsetblogg.no)
Vil starte dette innlegget med å takke Ida Renate som linket meg på bloggen sin; Tusen takk! (klikk på navnet hennes for å komme til bloggen)

Genser: Bik Bok// Skjørt: H&M// Lue: Bik Bok// Smykke: Cubus// Sko: Skopunkten
Se resten av dette innlegget HER

Se resten av dette inlegget HER

Se resten av dette innlegget HERI dag hadde jeg og venninnen min tenkt å ha en liten photoshoot, dessverre var det så kaldt ute at vi praktisk talt løp opp igjen etter noen få minutter.. men noen bilder fikk vi jo tatt da.

Navnet som står over bloggadressen på bildene er navnet til den som tok bildene.
Bestemte meg for å eksperimentere litt med fargen blå, så da farget jeg litt av håret, puttet på noe sminke og gikk ut for å ta noen bilder.Hva synes du? Hvilket likte du best/minst?


Likte du bildene? Hvilket likte du best?
På søndag skulle jeg og noen venner løpe gjennom byen for å nå en timesekspress. Siden vi hastet sånn så klarte jeg selvfølgelig å tråkke over.. det gjorde skikkelig vondt, men ikke søren om jeg skulle miste den bussen! Så jeg løp av sted som en litt hemma idiot. Jeg har tråkket over en million ganger, men dette er første gang jeg faktisk har klart å forstue foten.. jaja, nå trenger jeg ikke å føle meg så utafor når vennene mine snakker om alt de har forstuet. haha.

Heldigvis har jeg gode venner som stikker innom når jeg burde hvile foten. 

Bare det at de tilbrakte de to første timene med å sove i sengen min da.
Endelig vinterferie!

For første gang på lenge skal jeg være hjemme en hel uke! 
Mamma er ikke hjemme så jeg bor sammen med mormor, men det er jo bare koselig!

Så vil jeg be alle som ser dette tidsnok om å stemme på Gloria på idol!

Etter jeg hadde tatt alle disse bildene bestemte jeg meg for at jeg skulle gå ned på butikken å kjøpe dream-is. Så da gikk jeg ned på spar (som er rett nedenfor hybelen min) men der hadde de den ikke, så da gikk jeg opp igjen til hybelen, hentet busskortet og gikk ned til bussholdeplassen. Bussen var forsinket, så jeg bestemte meg for at jeg like godt kunne gå til kiwi-butikken (det tar ca 10 min å gå). Da jeg hadde kommet dit, viste det seg at de heller ikke hadde.. så jeg tok bussen inn til byen og fikk endelig min "deilige deig" dream-is. Så da blir det is og deppe-film sammen med min med-uten-valentine-venn i kveld (må jo være lov å leke litt dramaqueen og late som det er grusomt deprimerende å ikke ha en valentine på Valentine's Day)

Det var min lille kjærlighetshistorie.
Og her kan du se min kjære avbildet: 

Til slutt vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk Valentine's Day! 

Image and video hosting by TinyPic

xoxo
Skjorte: H&M// Jeans: Bik Bok// Smykke: BIk Bok// Lue: Bik Bok// Sko Din Sko

Som jeg nevnte i går så har jeg sinnsvakt lite å blogge om for tiden, så om du har noen tips er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.
Genser: Bik Bok// Vest: mammas skap// Bukse: Bik Bok// Sjal : Glitter// Sko: H&

Har veldig lite å blogge om for tiden, så det kan hende jeg begynner å legge ut flere outfits, eller hva synes du? 

topp: Bik Bok// bukse: Bik Bok// sko: Sko Punktet// Smykke: Bik Bok// Armbånd: Bik Bok
Har ikke så mye å blogge om i dag så derfor legger jeg ut litt "ny" musikk. La inn randome bilder mellom hver tredje sang så det skulle se mer oversiktlig ut.

Falt noe av musikken i smak?
På lørdag hadde venninnen min Ragnhild filmkveld hjemme hos seg, derfor bestemte vi oss for at jeg kunne komme opp tidlig slik at vi kunne lage oreo cupcakes og pizza. Cupcakene ble veldig gode (selv om ejg synes det ble litt vel mye smør i frostingen). Så derfor bestemte jeg meg for å dele oppskriften med dere lesere.

Bildene er tatt av Ragnhild og redigert av meg.

CUPCAKES

Dette trenger du:
2 egg
90g margarin romtemperert
200g brunt sukker 
125g mørk sjokolade
1 ts vaniljeekstrakt 
150g mel 
1 ts bakepulver 
1/2 ts natron 
5 knuste oreokjeks
2 dl melk 
 

Slik gjør du:
1. Visp det brune sukkeret sammen med margarinen. Tilsett et og et egg og visp godt mellom hvert egg.
2. Smelt sjokoladen i et vannbad eller i mikroen. 
3. Tilsett sjokoladen i røra og hell så i mel, bakepulver, natron og melk. Litt av gangen.
4. Så knuser du 5 oreokjeks før du blander disse smulene i den ferdige muffinsrøren. 
5. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutt.  

FROSTING

Dette trenger du:

150g margarin romtemperert 
450g melis
1/2 dl melk 1/2 ts vaniljeessens 
7 knuste oreokjeks 

Slik gjør du:

1. Visp sammen smør og melis i en kjøkkenmaskin. 
2. Tilsett melk og visp videre. Frostingen er ferdig når den er er stiv nok til å kunne formes. 
3. Knus syv oreokjeks så godt som du bare klarer. Her skal kjeksen være i minibiter så sil gjerne kjeksen! 
4. Når du kun står igjen med de aller minste kjeks smulene, heller du dette i den ferdige frostingen. 

 

Oppskriften fant jeg HER.
Siden det er en god stund siden jeg har blogget nå så tenkte jeg at jeg skulle ta en liten "dansephotoshoot" med meg selv, men jeg er ikke så flink til å ta bilder mens jeg danser (kanskje fordi jeg ikke er serlig flink til å danse) så det ble noen små awkwarde poseringer. haha. Jeg kan da i det minste le av meg selv.

Grunnen til at jeg tok en danse-photoshoot er at vi holder på med et musikk,dans,drama prosjekt på skolen. Vi er delt inn i grupper på fem og sammen skal vi lage en liten forestilling på 5-7 minutter. Vår gruppe har valgt å fokusere mest på dans. Jeg prøver å være litt mer grasiøs men det er ikke så lett når man danser som en flodhest med to venstreføtter. Menmen.

Om du vil høre på litt musikk mens du scroller gjennom bildene så kan jeg jo legge ut den musikken gruppen min bruker på fremføringen.


Er ikke helt sikker på hva jeg prøver på her


Bare så det er sagt; så er ikke dette trinnene jeg bruker i forestillingen.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits