Siden jeg har hatt litt problemer med å finne på noe å blogge om i det siste, så tenkte jeg at jeg kunne kjøre en liten spørsmålsrunde :) Så da er det barre å spørre i vei!! :D

Jeg svarer om ca 2 uker tror jeg (visst jeg føler at jeg har fått nok spørsmål da) + at du får like mange kommentarer tilbake som spørsmål du sender til meg! Så da er det bare å finne på masse, masse spørsmål! ^^
Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har liksom ikke hatt noe å blogge om... Noe som jeg fortsatt egentlig ikke har... så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noe musikk og noen moteinspirerende bilder fra we♥it ;)418152_284885541577285_259081934157646_750959_1283367144_n_large

Katelyn Traver - Love Alone

Tumblr_m0465c5pmr1r89wxuo1_500_large

Maddi Jane - Breakeven (cover)

 

Tumblr_m0465ywkor1r89wxuo1_500_large

Katy Perry - Part Of Me

Tumblr_m044779xri1r9wq64o1_500_large
Julie Anne San Jose - There You'll Be (cover)

284430532685943153_ncw4vzrc_f_large

Glee - Isn't She Lovley (cover)

 

Tumblr_m03thj9jvh1qahuioo1_500_large

Tone Damli  - Look Back

422743_358151920885910_100000733150007_1211078_1393943347_n_large
Jessie J - Domino

6051780719192189_ailrkv5w_f_large
Avril Lavigne - Anything But Ordinary

116671446566419651_gptliqbo_f_large

Avery - Go Screw Yourself

Tumblr_m025u3q6kq1rqytrdo1_500_large
Laleh - Some Die Young

Om du legger ut et outfit innlegg eller inspirasjonsinnlegg på bloggen din så legg igjen en kommentar, så lover jeg å se på alle og legge igjen en tilbake! :)
Egentlig så skulle jeg ha bilder fra den lille photoshooten til jeg og Ragnhild i dag, men så glemte jeg å få bildene med henne (siden de ble tatt hos henne med henne sitt kamera).. så da får dere vente til jeg har fått de ;)

Men siden jeg ikke har de bildene, så kan jeg jo ta et innlegg om hvordan jeg lagde de hullete buksene jeg hadde til dette antrekket:


Haha, snør jo ikke eller noe heller :P

Du trenger:
Noen bukser du vil lage hull i, "skrape opp" eller rett og slett lage lysere felt på
En slik raspeting:


Det er altså denne siden du bruker ;) 


Jeg er egentlig ikke så glad i bukser som er en farge rund hele, så det jeg gjør da, er å ta den raspetingen (vet rett og slett ikke hva det heter) så gnir jeg den opp og ned hvor jeg vil at det skal bli lysere, dette gjør jeg mens buksen er på, men du kan godt ta den av deg. Om du ikke vill at det skal bli noen litt lysere striper på, så må du passe på og holde buksen helt rett, for når du driver med raspen så skrukker buksen seg mens du gnir opp og ned. Du trenger ikke være noe serlig bekymret for at det skal bli hull, for da må du holde på lengrer, og gni hardere på et sted (føler at ordet "gni" blir litt feil.. :P)


Om du vil lage slike "scratchy marks" som jeg kaller det, så bruker du raspetingen og gnir opp og ned hvor du vil ha det, slik som du ville gjort om du skulle lage et helt hull, men du stopper før det er helt igjennom. Når det først har begynt å bli sånn nuppete, så burde du være forskitig, for da har du allerede begynt å nappe ut tråee, og da er det lett for at det blir hull ;)


Om du vil ha hull hvor trådene fortsatt går på tvers over (slik som på bildet) så gnir du raspen frem og tilbake vassrett i stede for loddrett. her også må du være ganske forsiktig sånn at du ikke sliter trådene.


Når du skal lage hull, er "cluet" å holde buksen stille. Da bruker jeg og legge buksen over kneet mens jeg holder med ene hånden på begge sider (se bildet). det er antakelig vis mange forskjellige måter å gjøre dette på, men det er i hvertfall slik jeg gjør det ;)Du kan jo selvfølgelig klippe hull med en saks (og kanskje ha de mindre skjeve) men jeg liker at buksene ser litt mer slitt ut, spesielt om de er litt store ;)
PS: de lyse flekkene du ser er bare litt lo. Derfor er det lurt å riste dem litt før du bruker dem, men det sitter fortsatt igjen lo i trådene som henger fra hullene, men det vil forsvinne etter at du har vasket de ;)
I dag var outiften min litt mer Street enn vanlig, kanskje ikke sånn kjempemasse men uansett.. Så da tok jeg en liten photoshoot så.... enjoy! :P

Så kommer trutmunnen selvfølgelig :P


Ok.. så jeg vet at det ser ut som en liten unge har skrevet på hånden min.. men det er vanskelig å skulle skrive feil vei for at det skal bli rett i speilet + at jeg ikke får vridd den siden av hånden mot meg akkurat.. men jaja...Dagens lille sitat: Respect people's feelings even if it doesn't mean anything to you, it could mean everything to them! - fant d på google

Dette for meg betyr; gjør det du kan for andre, selv om det bare er noe lite for det betyr kanskje mer for dem enn du tror. Samme som at; ikke si noe slemt mot andre, det sårer kanskje mer enn du tror!
På mandag var jeg og to venninner på shopping! :D
Så da tnkte jeg at jeg skulle legge ut de nye innkjøpene. Helt til jeg skriver noe annet, så er alt kjøpt på cubus ;)


"YOU KNOW WHAT?" denne t-skjorten kostet 149kr

Naturhvit genser: 199kr
marineblå genser: 199kr


tidevannsbukse: 199kr
Drops fra Nille: 50kr


Så er jo jeg en massiv fan av One Direction, og da måtte jeg jo bare kjøpe Topps One Direction spesial! :D
det består av 14 plakater (eller 7tosidede da) og et intervju med hver av guttene ;)

Men over til den andre delen av overskriften; 
Som kanskje en del av dere vet, så var det "The Brit Award" i kveld, jeg ble super skuffet over at de ikke sendte det på tv i Norge.. så jeg prøvde å finne en side på nettet hvor det gik live, men ingen av linkene funket.. eller det var en, men den virket bare i sånn ca 2min så kom det opp en feilmelding.. jaja.. jeg fulgte med selv om jeg ikke fikk sett det da! ;D her er da altså vinnerene (og en sang av dem):

BRITISK MANNLIG SOLOARTIST: ED SHEERAN

Ed Sheeran - Lego House 

BRITISK KVINNELIG SOLOARTIST: ADELE

Adele - Someone Like You

BRITISK GJENNOMBRUDD ACT: ED SHEERAN

Ed Sheeran - The A Team

BRITISK GRUPPE: COLDPLAY

Coldplay - Charlie Brown

BRITISK SINGEL: ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL --- jeg er sikker på at det var min stemme som avgjorde dette!! ^^ :P

Vinner singelen! ♥ Ah! Jeg bare ELSKER denne! ♥

MASTERCARD BRITISK ALBUM DETTE ÅRET: ADELE

Adele - Rolling In The Deep

INTERNASJONAL MANNLIG SOLOARTIST: BRUNO MARS

Bruno Mars - Just The Way You Are

INTERNASJONAL KVINNELIG SOLOARTIST: RIHANNA

Rihanna - We Found Love

INTERNASJONAL GRUPPE: FOO FIGHTERS 

Foo Fighters- Best Of You

INTERNASJONAL GJENNOMBRUDD ACT: LANA DEL RAY

Lana Del Ray - Video Games

FREMRAGENDE BIDRAG TIL MUSIKKEN: BLUR

Blur - Song 2

KRITIKERENES VALG 1.PLASS: EMELI SANDÈ

Emeli Sandè - Next To Me

BRITISK PRODUSENT: ETHAN JOHNS

Må si at jeg egentliger ganske så fornøyd med årets "Brits". Synd at jeg ikke fikk sett selve greien, men jaja.. om du vil se resten av listen med de nominerte og slik trykker du HER, om du vil se bilder fra kvelden kan du trykke HER :)
I slutten av januar spurte jeg hva jeg skulle blogge om og da kom Ragnhil me forslaget; sminketips. Men så er ikke jeg noe spesielt flink til å sminke meg, så da tenkte jeg at jeg bare skulle gi noen små "basics" så de fleste av dere vet sikkert dette fra før, men jaja..

Ansikt/huden:

Vask ansiktet og ha på fuktighetskrem (gjerne en fet en) før du har på foundation, da holder sminken seg fin lengre. Jeg bruker Nivea - Pure & Natural. Kjøpt på Vita.

Ofte så kan et være vanskelig å finne akkurat den foundationen som passer perfekt til din hudtone. Da er det lurt å ta en som er lysere en huden din. En foundation som er for lys er nemlig lett å dekke over med litt pudder, en som er for mørk derimot vil nok være vanskeligere. Dessuten vil den antakelig vis bli litt mørkere etter at du har gått med den et par minutter. Derfor er det også lurt å gå litt med en tester før du kjøper den (pass på at du kjøper samme som du testet da), og ikke prøv den på hendene! vi har forskjellige hudtoner forskjellige steder på kroppen.
Jeg bruker Max Factor, Light Ivory (40) også kjøpt på Vita.

  Jeg har to coversticks, ene er fra Mary Kay og er våt, den bruker jeg under øynene for å fjerne mørke ringer. Den andre er fra H&M og er fast, enne bruker jeg til kviser. Jeg bruker alltd å ha på coverstick etter å ha hatt på meg foundation, har jeg på meg før så smører jeg den bare ut og den gjør ingen nytte for seg.

Om du bruker en foundation som legger seg oppå huden i stede for å blande seg med den, kan det være lurt å også bruke pudder, da vil ikke huden se så dukkeaktig ut (synes jeg). Personlig forestrekker jeg kost fremfor svamp, da er det lettere å påføre et tynt og fint lag. Etter å ha påført pudderet bruker jeg hendene til å koste av, pudderet vil fortsatt være der, men jeg får kostet av /blandet inn de små kornene du ser når du kommer nærme. Jeg bruker Shiseido pudder og Dior pudderkost, vet ikke hvor det er kjøpt.

 Når man har på seg foundation kan ansiktet lett bli litt for ensfarget, da er det lurt å bruke et tynt lag med rouge for å få den lille gløden, det ser også litt mer naturlig ut. Men vær litt sparsom med rougen! jeg bruker vandligvis et tynt lag med de to nederste brunrosa på kinnene og litt av den brunrøde til høyre rett under kinnbenene, ikke mye! om det blir litt mer farge enn du hade tenkt, så kan du alltids ta et tynt lag med pudder over. Jeg bruker rouge fra Mary Kay

Øynene:


 Om du vil få vippene til å se litt lengre ut uten å bruke så my mascara, kan du bruke en dipliner og tegne en tynn linje langs vippekanten, da ser det ut som vippene begynner tidligere og vil da også se lengre ut.
Dipliner kan jo være litt vanskelig å påføre, spesielt i begynnelsen, men det er bare å prøve å få den så nærme vippene som mulig, så er det bare å fjerne overflødig dipliner med en våt q-tip. Jeg bruker en Dipliner fra H&M

 For å farge øyenbrynene, anbefaler jeg denne "eyebrow pencil"en av BC! den er kjempelett å påføre uten at det blir for tydelig at den er tegnet på. Jeg fikk den  gave, så jeg vet ikke om den finnes i flere fargetoner.. men uansett hvilken du bruker, så burde du være litt forsiktig, tegn hårstrå, ikke en rett linje! da ser det best ut!

En annen måte å få vippene til å se lengre ut (uten dipliner) er å bruke en svart eyeliner på vannlinjen oppe. Om du synes dette er litt ekkelt eller at det kiler litt og at det blir litt vanskelig å holde øyet oppe, så hjelper det om du holder øyelokket oppe med en finger, for da kn du "lukke" det mens du tegner på, dette funker ihvertfall for meg.  Jeg bruker Gosh eyeliner. Kjøpt på Vita.

  Når det kommer til mascara, så synes jeg det er greit å bruke en som skaper den lengden du ønsker (onebyone) og en tom en som skaper volum (the colossal). om den som er tom gjør at det drysser litt, så er det lettest å bruke en sminkekost til å koste det bort, om du bruker hendene er det lettere for at du smører det inn, spesielt om du har foundation.
Begge mascaraene jeg bruker skaper jo egentlig volum, men jeg synes det er lettere å skape volum med en som er tom. da kan du nemlig holde på en stund for å forme dem uten å bekymre deg for at de blir for lange og tykke. Begge mine er maybelline og kan kjøpes på omtrent alle kles- og kosmetikkbutikk.

 Om du bruker øyenskygge burde du bruke en base først! jeg bruker den våte concealeren som dere ser bilde av lengre oppe. Da drysser ikke øyenskyggen så mye når du påfører den, dessuten vil den holde mye lengre.

 For å fremheve øyenbrynet litt, så kan du påføre et tynt lag med hvit/lys øyenskygge rett under det. Det skal ikke vises at du har øyenskygge under, jeg har det på bildet over, du ser det kanskje fordi bildet er tatt så nærme, men ikke noe mer enn det.

 

Resultatet av disse små tipsene (+ øyenskygge da):


Jeg er elendig til å forklare, jeg er klar over det, men var noe av det forståelig? Og var noe til nytte?


Christina Grimmie - Who Says (cover)
I dag var jeg en tur innom zargate fordi Cir.Cuz var der!! :D jeg stod helt fremmerst, men på siden så det var ikke ofte de kom bort dit, men jeg tok i begge sine hender! iiip!! :D


De solgte slike lysrør, så kjøpte Anita 5 stk (så fikk jeg et, tusen takk vennen!)


Armbåndet ;)

Mine to absålutt favoritter av Cir.Cuz:


Cir.Cuz - Radio


Cir.Cuz - DivaGenser: KappAhl
Shorts: Klipt vintage
Strømpeukse: Pierre Robert (kjøpt på bunnpris eller noe)
Leggings: Vintage
Sko: Din Sko (tror jeg) 

Om det er litt kaldere:


Jakke: H&M (i Pilen faktisk)
Sjal: Gina Tricot 

Så det startet som en outfit photoshoot, mn så tok jeg noen ekstra bilder.. her er noen:

De første ordet som ståer er "people" men jeg glemte å gjøre "L"en stor...Hadde foressten en skikkelig "chill dag" på skolen i dag! De to første timene hadde vi musikk, så da fikk vi jobbe på prosjektet vårt. så de fireneste så vi Kristin Lavransdatter (film). Filmen suger ræva (mildt sagt) men det var bedre enn fag da! :D

Men nå må jeg begynne å pugge til matteprøven vi skal ha i morgen/i dag (A)
...Ok.. så brøt vi oss kanskje ikke inn på skolen.. det var vel kanskje en lærer som låste opp for oss... 
Grunnen til at en lærer måtte låse opp til oss var det at vi bestemte oss for å møtes der for å filme inn musikkprosjektet vårt "forelska i lærern". Vi brukte ca 3 timer på det.. men det var sykt godt å bli ferdig!! :) 


Jeg hadde med meg høytalerene mine på skolen, så da spilte vi av musikk på full guffe (Beate sin iPod da)<3 Håret mitt så sykt fett ut der, men det er det altså ikke! (just sayin')Søte Anita <3

Yeah!..


En av venninnene mine (ikke Anita) skulle spille nerd i videoen, så da måtte jeg ha med de awesome brillene mine, og siden de  er så awesome så måtte jo alle prøve de :P


Beate <3

En av venninnene mine (skal ikke nevne navn) hadde et litt sånn "blondie moment"
Emma: Kanskje vi skal stoppe på et bilde av bandet med luftgitarer og sånn? 
Venn: Hvor skal vi få tak i luftgitarer da? 
Haha xD alle så rart på henne og bare; "serriøst?..". Hun ble mobbet for det sånn ca... for evig og alltid xD 
For litt siden så fikk vi et gymprosjekt hvor vi skulle gå sammen 2-3 personer for å lede 25min av en gymtime. Og med den flaksen jeg har, så ble jeg og venninnen min valgt først.. ikke det var noe galt med det da.. uansett så hadde vi altså selvforsvar som hoveddel. Gikk ganske bra egentlig, spesielt med tanke på at vi nesten ikke hadde øvd inn grepene vi viste frem selv :P

Først hadde vi tenkt og ha bryting, det har vi nemlig fått skryt for før (jeg og Ragnhild stod og latet som vi tok skikkelig i, så kommer læreren vår og bare "Veldig bra Caroline og Ragnhild" haha) men så fant vi ikke noen grep vi kunne vise dem, og vi tenkte liksom at vi skulle lære dem noe, så da ble det ikke det... Men det gikk bra fordi; gruppen etter oss hadde det, de viste ikke grep, men de hadde brytekamp og da måtte jo jeg og Ragnhild bryte mot hverandre (A) denne gangen tok vi faktisk i, men siden vi er sånn ca like sterke når det kommer til bryting, så brukte vi så lang tid at Ragnhild ga seg, hadde jeg vært smart så hadde jeg gjort det, den som vant gikk nemlig videre, og for å si det slik, jeg tapte ganske så fort mot den jeg skulle bryte med da.. jaja..


Gammelt bilde (ok, i fjor) av meg i (tilfeldig vis) Ragnhild sin bursdag ;D
HAPPY VALENTINES DAY! :D
Som dere sikkert har fått med dere, så er det valentinsdag i dag (eller i går da). Det er vel egentlig ikke så mye spesielt med denne dagen i Norge.. spesilet ikke på skolen der jeg går!.. :P

Uansett så har jeg laget cupcakes :D slik ble de og her er oppskriften:

Du trenger:
125gr smør
2dl sukker
2 egg
1dl melk
3dl hvetemel
1 1/2ts bakepulver
1/2ts vaniljesukker
1/2ts vanilje-essens

Slik gjør du det:
1) Lag en eggedosis av eggene og sukkeret.
2) smelt smøret, bland i melken og hell det i eggedosisen
3) Putt i resten og rør 
4) putt det i muffinsformer
5) sett det i ovnen på 190grader i ca 10-12min.

Dette er beregnet til at det skal bli 12muffins

 

Frosting:
Du trenger:
100gr mykt smør
300gr melis
2ss kremfløte
konditorfarge

1) pisk smøret og melisen sammen til det blir hvitt og luftig
2) Ha i kremfløte og rør godt
3) tilsett konditorfarge til du får den fargen du vil ha 


 

 
Tid for å pynte skikkelig!! :D

 

Sist men ikke minst; SPIS DEN!! <3


jaa.. i stede for å lage frostingen mens muffinsene står i ovnen, så gjør jeg litt andre ting jeg.. For man skal uansett vente til muffinsene er kalde før man tar på frostingen, så da har du god tid til å både vaske og lage frosting etter at de er tatt ut av ovnen ;D


One Direction - Should've Kissed You

Denne oppskriften var foressten tatt fra et gammelt topp-blad ;D

Men nå er jeg faktisk ganske trøtt, så nå skal jeg gå å legge meg, natta ;*
Så i dag har jeg redekoret ene veggen på rommet mitt

Slik så den ut før:Det er ikke det at jeg har sluttet å være twilightfan, det er bare det at det fikk hele rommet mitt til å se rotte og mørkt ut.. 

Slik ser det ut nå:

Om du ikke ser det så står det; "Being the way that you are is enugh. That's what makes you beautiful". Denne teksten er tatt fra sangen "What Makes You Beautiful" av One Direction (legger den med nederst i innlegget).

Med en gang jeg byttet ut twilightplakatene med denne så ble rommet plutselig mye ryddigere, lysere og det ser sykt mye større ut! så jeg er fornøyd (kunne ha skrvet litt penere, spesielt "F'n.. men men..) :)

og til alle dere twihards der ute som er hlt pissed med meg fordi jeg rev ned alle plakatene; legg merke til edward og Bella rett over hodet siden av sengen min (flink å forklare ja)! :p

Nærmere:One Direction - What Makes You Beautiful
Hadde en liten oversminket photoshoot i dag jeg ^^ :P Her er da noen av bildene:


Sykt vanskelig å skrive på sin egen høyrehånd! Spesielt når huden absålutt skal drive å vingle frem og tilbake.. :P


Rosa ^^,

Så har jeg jo ikke lagt ut musikk på lenge, så her kommer det noen få sanger:

1. Miley Cyrus - Forgiveness & Love
2. Cher Lloyd - Love Me For Me
3. Christina Grimmie - Who Says (cover)
4. Christina Grimmie - Liar Liar
5. One Direction - Stand Up
6. Birdy - People Help The People

        

        

Men nå skal jeg se en film ^^ så vi blogges ;D
Lørdag som var så var jeg på rosaparty hos en venninne, og endelig har jeg fått godkjent noen bilder!  Det var ikke alle som ville ha bilde av seg lagt ut på bloggen, så vi var ikke så loners som vi ser ut som på bildene :P


Min nye orginale sang!! xD


Bare se hvor synkronisert jeg og Mahshid ser ut da ^^ :P

Til musikkprosjekt har jeg og noen venninner bestemt oss for å lage en ny "Forelska i Lærern" video, så da tenkte vi at vi skulle spørre den yngste læreren vår om han ville spille læreren i filmen (føler at jeg brukte ordet lærer mye nå). Han var totalt for det, litt vel ivrig må jeg si o.O neida :P
Men det var litt gøy, for han går ofte i treningsklær, men det passer jo ikke helt til denne videoen for å si det sånn, så da sa vi at han ikke fikk ta på seg det. Så gikk han inn på lærerværelse, og to sec senere stikker han hodet ut og spør "hva skal jeg ha på meg da?", så ja, poenget mitt er vel; det er ikke ofte vi får bestemme hva læreren skal ha på seg akkurat :P ++ vi skal kanskje ta det i morgen i norsktimen når vi egentlig skal ha om litteratur og de folkene som driver med det, lol! :P

The Kids - FORELSKA I LÆRERN
Først vil jeg bare si at jeg var på skolen fra klokken halv ni i dag tidlig til halv åtte om kvelden..-_-.. jaja, det var jo ikke fordi jeg hadde gjort noe galt akkurat da! Var nemlig på trafiklat grunnkurs og mørkekjøringsdemonstrasjon, så da er det bare i morgen igjen, så får jeg snart grunnkursbeviset ^^
Og noe jeg lærte på mørkekjøringgreien var: BRUK REFLEKS! seriøst altså! Det er helt sykt hvor nærme en bil må komme før sjåføren ser deg om du ikke bruker refleks!

Men tilbake til overskriften; den forklarer seg vel selv, så her har du "outfit photoshooten":

Genser: Bik Bok
Bukse: KappAhl (klipt den opp selv)
Skjerf: Glitter
Ring: Gina Tricot (tror jeg)
Ørering: Gullsmeden
Brun neglelakk: topp

Så må jeg jo bare skryte av den utrolige, fantastiske, awesome, sunne kveldsmaten min (A) så om du ser bort i fra kjeksene jeg hadde til frukost, dobbelburgeren jeg spiste til middag og de kiloene med sukker som er i teen, så har jeg vært ganske sunn i daf (A) :PSå over til et helt annet tema igjen; klassen min (spesielt guttene) snakker alltid om sex og alt det der, men når vi faktisk har om det i r.l.e, da er de plutselig supersjenerte! Ganske gøy egentlig, å se dem bli så forlegne når de ble spurt hvorfor det vises lettere på guttene når de blir kåt enn på jentene xD
Men det ble ekstra gøy da folkene begynte å snakke om at voksne ikke burde ha sex, og at de burde slutte når de var 30, og læreren vår bare "hmm.. jeg er snart 30.." xD 
På lørdag var jeg og en venninne på byen, og da kjøpte jeg meg en tørrsjampo :) Så da tenkte jeg at jeg kunne jo prøve den og legge ut et innlegg om hvordan man bruker en tørrsjampo (de fleste skjønner det vael av seg selv da men) Her er tre enkle steg til et ikke-fett, volumisert hår :P


1.  Spray tørrsjampoen i håret
obs.: Den skal ikke være så nærme håret, hold den ca 30cm unna ;)


Ikke få panikk når håret blir helt grått! :P
Du trenger sikkert ikke så mye som jeg brukte her, dette var bare for å prøve den ut :P


2. Masser den godt i håret, dette tar ca 1min med tanke på at du antakelig vis vil ha ut all gråfargen ;)


3. Børst håret! Det kjennes litt segt ut å børste det ut, men det er lurt, for visst ikke så har det lett for å se litt ut som et kråkereir, det blirr lett bustete når du masserer det inn skjønner du :P

 
4. steg som du bør ha med; er å vaske børsten, hendene og alt annet som har fått spray på seg ;)

TIPS: Ha på sminken etter at du har hatt i tørrsjampo, kommer det i ansiktet er det ikke så pent om du ikke får vasket det bort nemlig ;)


Selv er jeg ganske fornøyd med denne tørrshampoen, spesielt med tanke på at man faktisk får mye volum, det er ikke bare noe det står! Men så har ikke jeg prøvd noen andre, så hva vet vel jeg? 

* Er det noe du kunne tenkt deg og prøve?
I gaår var jeg og en venninne på shopping!! :D
Grunnen til at jeg ikke fikk lagt ut innkjøpene i går, var at jeg var på "rosaparty" hos en annen venninne rett ettepå (skal legge ut bilder der ifra også, må bare få tilatelse). Uansett, her er de nyinnkjøpte:


Tørrsjampo: Vita 75,-


Lange Øredobber: Gina Tricot 20,-


Øredobber: Gina Tricot 99,-


Engelskflagg t-skjorte (og nei, det er ikke det andre Amerikanske flagget slik som en i klassen min trodde) - Gina Tricot 99,-

Da jeg kjøpte de to parene med øredobber og denne toppen fra Gina Trict, så skulle jeg bytte inn to singletter jeg hadde fått av mamma (99kr pr stk) og da sto det 99kr på de øredobbene som kostet 20kr. Så da jeg kom frem til kassen hadde jeg funnet frem de to singlettene og 99kr, og hun bare "20kr". Jeg ble jo kjempe glad, for jeg hadde ikke sett den lappen over den hyllen der jeg fant det paret med øredobber, så da ble det billigere enn jeg trodde, det er alltid koselig! ^^Stripete genser: H&M 149,-
Veske: H&M 199,-


Kjole: Bik Bok 99,-


Jakke: Bik Bok 49,-


Sjal: Glitter 129,-


Sjal: Glitter 129,-

* Hva har du gjort på i helgen da? :)
Ragnhild: Hvordan ser håret mitt ut?
Caroline: *Ignorerer henne fullstendig*
Ragnhild: Skal du svare eller?
Caroline: Ja
(stille pause)
Ragnhild: Jaaa?? 
Caroline: Hm?

Haha, dette var min og Ragnhilds samtale opp trappen på skolen, du skjønner, av og til er jeg litt i min egen verden, så da later jeg litt som om jeg hører hva folk sier (A) Holdt på å dø av latter da Ragnhild sa hva hun faktisk hadde sagt etterpå (siden jeg ikke fulgte heelt med da) xD  
Med dette så kom jeg på at jeg kunne jo lage et innlegg om forskjellige hårprodukter og slikt jeg bruker, så her er de:


En ganske god spray, den har godt hold til hverdagsbruk, men skal du danse og slikt vil jeg anbefale en med bedre  hold, men den er lett og børste ut og den gir ikke fett hår (mitt hår blir ikke det i hvertfall)! :)

Godt hold, men den har en tendens til å gi (meg) fett hår, denne også er egentlig ganske enkel å børste ut ;)


 

Veldig "sticky" skum/krem. Har fem stk av den så da må jeg jo nesten bare like den! Neida :P den er bra, den gir god støtte og jeg bruker den en del til å forme håret ;)


Som dere sikkert ser så bruker jeg define, lilla shampo og balsam for slitt og skadet hår. Denne funker bra for meg, tror kanskje den er noen få kroner dyrere enn annen shampo, men det er ikke mye! :)


Hårkuren min, bruker den nesten aldri.. Den er egentlig ganske bra, det er bare det at jeg får så fett hår av den...


Varmebeskyttende og den mest brukte rettetangen min! ;)

TIPS:
Mange av dere vet sikkert dette fra før men uansett; når dere påfører varmebeskyttende spray, ikke ta på for mye, da har det bare lettere for å bli fett! Hold den heller litt unna håret mens dere sprayer, vet ikke om dette gir like bra resultat som visst dere pøser på, men slitt blir det uansett når du bruker varme greier på det! ;)Mine rettetenger/krølltenger/kreppetang/klemmer
Grunnen til at jeg har tilsammen tre rettetenger er: (Den første var jo den første da) ,den andre svarte som ligger nede til høyre er egentlig søsteren min sin, men så tok hun den ikke med seg når hun flyttet, så tok jeg den! den tredje fikk jeg fordi den hørte til et sett med krølltenger/kreppetang! ;) Så jeg er ikke såååå bortkjemt! (A)
Den beste krølltangen er nok den med store spiraler! Setter den bare på skaftet som ligger nede på midten ;)

TIPS:
 Når du krøller håret, ta krølltangen øverst av håret du skal krølle og snurr resten av delen rundt! Da blir det finere enn om du tar krølltangen og ruller den oppover! (synes jeg) ^^ 


Bruker den visst jeg skal ha håret litt tykkere, bruker den mest til luggen da ;)For de som lurer så har jeg en kald brunfarge i håret, grunnen til det er at jeg hadde rødt(ish) før jeg farget det, så da visste jeg at det uansett ville bli en ganske varm farge ;D

TIPS: Vask håret bare annenhver dag, det sliter nemlig en god del om du dursjer det hver dag! Kjøp heller en "tørr sjampo", skal kjøpe meg det i morgen når jeg drar på shopping med Ragnhild ;)
I dag var jeg på trafikaltgrunnkurs etter skolen i dag, jeg skal ikke gi dere alle de kjedelige detaljene, men vi fikk høre en historie som var litt trist så jeg tenkte at jeg kunnne dele den..

Det var et par ungdommer som hadde fest hjemme i loftetasjen, der hadde de alkohol og musikk og alt det som hører til. Faren til han som hold festen var i underetasjen. 
Litt tidlig på kvelden hørte faren noe bråk oppe så han ville finne ut hva det var. Der stod en jente og prøvde å holde igjen en gutt som hadde tenkt å kjøre i fylla. Jenta ropte "Hjelp meg! han har tenkt å kjøre" da sa mannen bare "bare la han! det er han sitt problem om han blir tatt!" jenta prøvde fortsatt å holde han igjen, men hun var ikke sterk nok...
To timer senere ringer det på dørklokken. Der står politiet og en prest.. De forteller at gutten hadde kjørt på to jenter, en av de døde, det var datteren til han som sa at han bare skulle dra..

Trist? Jeg synes ihvertfall det, men jeg fikk litt inspirasjon til en liten fotoshoot (av hvordan faren må føle seg)

IKKE KJØR ELLER LA FOLK KJØRE I FYLLA!
I dag hadde vi 1. av 4 timer med trafikalt grunnkurs på skolen! :D
Men siden det ikke er et valgfag, så må de ha det etter skolen, så i dag har jeg vært på skolen fra 8.30 - 17.45 (eller noe sånt)... For det første så var vi ferdig på skolen kvart på to, så skulle kurset begynne klokken halv tre, så da orket jeg ikke å dra frem og tilbake for jeg tenkte at da kunne jeg jo få gjort noen lekser (hah! liksom!) så kom han fyren for sent.. så vi fikk ikke begynne før klokken var sånn ca tre.. vi så liksom for oss at han hadde kræsjet eller noe (det hadde vært sykt ironisk!) men han kom jo til slutt, dessuten er det som sagt bare fire ganger, så da skal jeg vel overleve noen timer ekstra på skolen :P

Men som noen av dere kanskje vet så har jeg sluttet med dag for dag foto konkuransen, noe som jeg er stolt av! (var bare noen få dager jeg ikke fikk blogget) så har jeg fått inn tips om å blogge om sminketips, beste sminken, parfymene og filmer. Det skal jeg gjøre! ;) Men har du noen flere tips? :)


random bilde! :P 
Skal prøve å skrive et bedre blogginnlegg i morgen! Får håpe at en av lærerene gjør en tabbe jeg kan skrive om! :P

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits