i dag så jeg og venninnen min Else "Another Cinderella Stry", lenge siden jeg hadde sett den.

den er jo litt søt da♥Hver torsdag begynner med fire timer felles programfag (alså musikk, dans drama samlet). Vanligvis har vi bare litt dramaleker og så noe dans, men denne gangen fikk vi i oppgave å lage en forestilling som inneholder alle disse tre fagene. Det er veldig gøy men jeg er ikke flink til å danse (i det hele tatt!) og jeg har fått en rolle hvor jeg skal danse en del, så jeg krysser fingrene for at vi kommer opp med en enkel men bra koreografi

Wish me luck!Alt i alt har jeg hatt en veldig fin dag i dag da.
topp: Bik Bok// smykke: H&M// cardigan: Gina Tricot// super-flex jeans: Bik Bok// Sko: Din Sko(?)// Veske: H&M// Armbånd: Bik Bok
Noen av dere som følger med på glee? Det gjør nemlig jeg. 

Det er mange sanger i glee som er bra, men den jeg virkelig elsker er orginalen til Rachel Berry, den er så søt!

Hva synes du om den?
På onsdag var jeg hos venninnen min Marte og hadde en liten photoshoot.
Desverre ble det litt for mørkt før vi kom dit, så bildene har ikke den beste kvaliteten. menmen. Må bare dele min fantastikse leppestift med dere!
Når du åpner den er den grønn, men så snart du "smootcher" leppene sammen så blir den rød. Hvore awesome er ikke det?PS: den sitter veldig godt på, så jeg anbefaler deg å ikke smøre den utover hele ansiktet.
Jeg kom på at jeg ikke viste dere pepperkakehuset jeg pyntet i fjor til jul, så da tok jeg noen bilde av det i dag før jeg knuste det.*Pyntet du pepperkakehus til jul?


Var på shopping med to venner i går, Else og Christopher. Eller.. jeg shoppet og de holdt klærne, hehe. Så toppen og buksen er nye (og skoene). Så da jeg tok dem med på skolen i dag som skifteklær så trodde jeg at de kom til å gå sammen, ikke at de skulle lage en "glipe" (om du skjønner hva jeg mener).. så da ble det litt magevisning i dag.. men jeg fikk så mye skryt pga antrekket i dag, så da tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere.

topp: bik bok// blazer: H&M// Jeans: Gina Tricot// Smykke: Glitter


 
sko: skopunkten 

 Minnekortet mitt ligger forressten fortsatt hjemme, men jeg kom på at jeg kunne bruke det som hørte til digitalkameraet mitt, smarte meg.

*Hva synes du?
Kan hende det går noen dager før det blir nye bilder på bloggen, jeg glemte nemlig igjen minnekortet hjemme.. så vi får se når jeg orker å ta buss hjem for å hente det. men siden jeg ikke har minnekortet så gravde jeg frem noen gamle bilder på PC'n og satt på noen sitat.

*Hvilket bilde og hvilken quote likte du best?
                                                                               
Til jul fikk jeg et nydelig paljettskjørt fra cubus,  jeg elsket det men det var altfor stort.. da jeg var på cubus i dag hadde de ikke akkurat det skjørtet, så derfor skal jeg sjekke på en annen cubusbutikk en eller annen dag for å se om de har en annen størrelse, om de ikke har det så skal jeg kjøpe noe annet. Etter det jeg har sett på nettsiden deres så står det mellom disse tre plaggene, og jeg lurte på hvilket av disse du mener jeg skal kjøpe?

Det kan selvfølgelig hende at jeg kjøper noe helt annet om jeg finner noe jeg liker bedre.Et lite tlbakeblikk på 2012:


Jeg forlot min gamle klasse og kom inn i en ny fantastisk en da jeg begynte på 1. året drama

Pappa giftet seg på nytt, og jeg var bryllupsfotografen. Desverre var stabilisatoren i linsen min litt ødelagt, så bildene ble ike så bra som de kunne ha blitt.

Jeg var på halloween-party med 1., 2. og 3. kl drama

Jeg har hatt det kjempegøy med venninner (bildet ovenfor er fra hippie-partyet vårt)

Jeg og venninnen min var helt alene som kjøkkenhjelp for første gang. Les mer om vår tyggis grøt HER


I år spile jeg Marilyn Monroe i den første skoleforestillingen vår

Jeg var på Sommertid og så Cir.Cuz opptre

Jeg har vært i Kroatia (se flere bilder HER)

Der paraglidet jeg for første gangOgså var jeg i Frankrike med bestevenninnen min og hennes familie (sjekk det, og mesteparten av sommerferien HER)

Her er noen randome bilder:

 

Hva er dine beste minner fra 2012?
og vet dere hvorfor?
Fordi; så langt jeg vet, så skal jeg til Amerika i agust, og bli der i ett år. 

Dedikert til minnene av 2012
Alle bildene untatt de to nederste er tatt av faren min.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits