Jeg er ikke særlig glad i å legge ut mange dårlige mobilkamera bilder på bloggen, men jeg orker heller ikke å bære rundt på kameraet mitt overalt, så om du vil se flere av mine hverdagslige randome bilder kan du følge meg på instagram @carolinesofieh. Om du vil lese mine korte hverdagslige (noen ganger abstrakte) kommentarer kan du også følge meg på twitter (klikk på knappen på høyre side av bloggen eller søk meg opp med samme navn som på instagram)
I går fikk jeg min nye iPhone 5 i posten oog i dag fikk jeg kjøpt et amerikansk SIM-kort, så nå er jeg "all set" til å ta bilder hvor enn jeg går. Det virker kanskje dumt å kjøpe en iPhone 5 nå med tanke på at 5S kommer ut neste fredag, men ærlig talt så tror jeg ikke at S er veldig mye bedre. Dessuten er jeg litt bekymret når det kommer til den fingeravtrykk-scanningen, det må jo bety at "home-screen-knappen" også kan knuse? uansett, det var ikke poenget mitt. Om noen av dere har vært i en liten by/landsby her i USA så har dere kanskje merket at folk her er veldig hyggelige? De kommer liksom bare bort og begynner å snakke om alt mulig. Tenk deg at en slik person jobber med å tilfredsstille kunder. Man får rett og slett lyst til å invitere dem ut på middag, haha (gjorde ikke det altså) men slik var det altså overalt hvor jeg gikk. Mange i Norge har noe å lære her altså.

Her er noen bilder fra dagen i dag:

1. Kjøpte en glazed donut (smakte rent sukker) og en frappe (som smakte nogen lunde det samme som donuten)// 2. Meg og min vertssøster inne på claire's Når det er en High School Fotballkamp her så er det veldig normalt å ha "tema" som man kler seg etter, og dagens tema var "bondetamp" Jeg har ikke med meg så mange bondeklær for å være ærlig, så dette var det beste jeg klarte å finne.Her ser dere bilder av meg før og etter fotballkampen. Den var nemlig ikke ferdig før halv ti, og da begynte det mildt sagt å bli ganske kjølig. Men vi vant da (41-0)! Go Trojans!

#USA #Utveksling #Fotball
Igjen må jeg skylde på at vennen min Christopher arrangerte grillfest, og derfor fikk jeg ikke blogget i går. 
Denne gangen kjørte jeg også tube båt, men denne gangen var det en god del kleinere enn sist gang. Denne gangen hadde nemlig tredje klasse drama avslutningsfest i nabonaustet (noe vi ikke visste om), og de hadde invitert lærerne (altså samme lærerne som vi har pluss noen andre). Læreren vår bestemte seg for å ha det utrolig gøy, så hann stirret bort på oss, bare for å gjøre oss ukomfortable, noe som vi selvsagt ble, helt til en av 3. klassingene kom bort til oss og forklarte at læreren vår hadde sagt "se nå!", sett bort på oss og så snudd seg mot de igjen og sagt "det er så gøy!". haha, han er litt skrullete da.

 Etter lærerne hadde dratt, kom 3. klasse bort til oss og spurte om vi ville være med på festen deres, noe som vi selvfølgelig sa ja til (vi har nemlig de kuleste tredjeklassingene) og jeg angrer ikke ett sekund! Det var utrolig gøy, og jeg føler at jeg ble mye bedre kjent med dem. Selv om det gjør det mye tristere at dette er den nest siste(?) gangen jeg ser dem.Tok ikke bilder denne gangen heller, så dette er bare et bilde av et annet naust.
I dag har vært en herlig dag! Først så våknet jeg tidlig, slik at jeg kom  meg på skolen tidlig, slik at jeg fikk pugget til naturfagprøven. Så fikk vi vite at klassen antakelig vis skal til Trondheim på slutten av skoleåret. Så var det den beryktede naturfagsprøven i 2. time, og det var mye enklere spørsmål enn jeg hadde ventet! Jeg trodde prøven kom til å gå rett i vasken, men jeg tror dette var en av de enkleste vi har hatt i naturfag, og det var to kapittel! I 3.time hadde vi praktisk talt fritime, og de tre siste timene grillet vi i hagen til en av lærerene våre, som har hus nede med stranden, så da var det mange som tok seg en svømmetur! :)

Etter skolen var over gikk jeg hjem, så skulle vi grille hjemme også, men det gikk fint, liker å grille jeg :p
Etter det var vi i bursdagsselsakap og spiste kake, eller i mitt tilfelle, jordbær med vanilje saus ^^ 

Jeg tok ingen bilder da jeg grillet sammen med klassen eller i bursdagsselskapet, men jeg tok noen andre bilder: 
For noen dager siden var jeg hos venninnen min Aminda, og da holdt vi på med vannballong krig på trampolinen (så ikke den komme, eller hva?)

Var ikke planlagt, men det ble faktisk litt kult, med alle fargene på ballongene :Pja...Søte Aminda <3Vi hadde ikke vannballonger, så vi brukte vandlige bursdagballonger, så da måtte vi altså bite et lite hull i før vi kastet, eller så sprakk de ikke :P

Så vasket vi oss med vannslangen, kaldt!Mitt outfit:

"Love me I'm FAMOUS" T-skorte: Zara i Madeira
Høytlivs svart shorts: Cubus 
Min gode venninne Kristin (som bor i Bergen) har kommet på besøk! :D

Og siden hun gikk i klassen vår før, så bestemte vi oss for at vi skulle ha et lite suprise - party nede ved stranden :)Det var ikke alle som kom da, men det var jo nokså mange, halve klassen eller noe sånt :)Så grillet vi pølser og litt forskjellig, så kastet Thomas (en i klassen) en lighter på, mange løp ut av "hytten" vi satt i, og jeg bare satt der å stirret bare helt "hææ??..."  så ble det et lite "poff" og det var det, så kastet Kristoffer (kjæresten til ei i klassen) en ny lighter på bålet, som var full, da løp nesten alle ut, og Aminda, som jeg satt mellom føttene på prøvde å løpe og jeg bare "hpff... jada, jada..." Jeg er veeeeldig redd for lightere som blir kastet på bålet liksom :P

Q: Hva har dere gjort på idag da?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits