I dag var jeg en liten tur på tusenfryd siden pappa hadde fått fire dagsbilletter fra jobben. Vanligvis er jeg kanske pysete når det kommer til berg-og-dalbane men i dag tok jeg alle de største som gikk i full fart og opp-ned og det var supergøy! Den eneste tabben var at jeg tok "spin spider" og "speed monster" først, så da virket de fleste andre ganske kjedelige, haha. I tillegg til å ta berg-og-dalbane så prøvde jeg å kaste baller på noen klovner, jeg bommet på alle (...) men så prøvde pappa og han traff to av fire, så da fikk jeg meg en høyst ønsket liten minion.

Utrolig dårlig bildekvalitet men de er tatt med pappa sin iPhone (3)
Hei! Lenge siden sist.


Jeg var ferdig på skolen torsdag den 20. juni, og da måtte jeg pakke og vaske ned hele hybelen, så da ble det veldig sent før jeg kom hjem og hadde muligheten til å blogge, dessuten måtte jeg stå opp utrolig tidlig på fredag, for da dro jeg til Oslo med noen av mine herlige venner. Vi gikk rundt i byen, shoppet, dro på yogurt heaven og avsluttet dagen med å gå på VG-lista i pøsregnet. Det var utrolig gøy, selv om det resulterte i halsbetennelse og feber. Så i går lå jeg hjemme hele dagen. Stakkars vennene mine kom hjem i 2 tiden og banket løs på vinduet mitt i evigheter før jeg faktisk våknet, og når jeg gjorde det forsto jeg ingen ting, men de slapp inn til slutt da. disse bildene er fra torsdag, tok dem fordi jeg hadde tenkt å ønske dere en god sommerferie
Nå er det snart sommerferie, noe som betyr at vi har lite å gjøre på skolen, som resulterer i at vi har mange fritimer. Og når vi ikke har fritimer, får vi spise kake eller se eksamensforestillingene til tredjeklasse. Det er det som er så bra med videregående i forhold til ungdomsskolen, for der holdt de oss på skolen til siste slutt, selv om vi ikke egentlig hadde noe å gjøre. Nå får vi fri nesten alle timene frem til sommerferien, om vi ikke kommer opp i eksamen da. Men jeg har en god følelse, så håper på det beste! Det hadde vært utrolig kjipt å komme opp i muntlig nå, for jeg har så godt som tatt ferie allerede.I dag har jeg vært i selskap med den søte Marie som går i klassen min. Kjempegøy!
Kjenner jeg kommer til å savne gjengen nå i ferien, men samtidig skal det bli godt å kunne sove lenge og slappe helt av ♥ Happy face!
Da er jeg hjemme igjen etter to uker i France. Jeg kom jo til Norge i går, men siden jeg dro med venninnen min og hennes familie, så fikk jeg ikke dratt helt hjem før i dag, må si det var utrolig  merkelig å ta fly to dager på rad :p

Men uansett.. selv om jeg allerede savner Kristin og Bergen, så er det jo litt deilig å være hjemme også, dessuten har jeg tenkt å trenge meg på igjen i November, da blir det Breaking Dawn del 2 premiere, eller hva Kristin? 

Men nå skal jeg sette meg ned med litt popcorn, smoothie, sure aper og filmen "Friends With Benefits"


"Home" - Michael Bublè
I dag var siste dagen vår i Frankrike, reiser nemlig til Bergen i morgen..Så da ble det skikkelig chilledag, først lå vi på stranden og solet oss/sov, så gikk jeg og Kristin for å se etter kjole til meg som jeg kunne bruke i kveld, fant en på zara til 2,95? så gikk vi å spiste litt lunsj, dusjet og ordnet oss og gikk for å spise god middag ^^


antrekkene våre. Kjolen min er ikke så selvlysende altså, men den ble det på bildet fordi jeg hadde på blits ;)
Denne kvelden har vært serriøst rar! Først da vi spiste middag så ba servitøren vår meg om å uttale matretten jeg skulle ha på fransk, noe som ble totalt fail.. så, da vi hadde spist opp, så hadde jeg en god del rester fordi jeg likte ikke BBQ sausen på kjøttet, så da spurte han hvorfor jeg ikke spiste opp maten, og jeg er jo ikke frekk nok til å si at den smakte ekkelt, så det ble litt sånn "ehhh.. I...I'm... full??" 

Senere, på vei tilbake til leiligheten, så merket Kristin at det var to fyrer som gikk samme vei som oss, satte seg ned på en benk når vi stoppet, gikk når vi begynte å gå, stoppet når vi stoppet osv osv, og slik holdt de på, så fant vi ut at vi skulle følge litt med på de, så vi stoppet på en buss stopp. Kristin latet som hun så på bussrutene mens jeg gikk for å se hvor de var. Akkurat da kom ene rundt en bil som sto der bort til meg og begynte å spørre om jeg visste hvor et eller annet sted var eller noe slikt, jeg sa jo selvfølgelig nei, så fortsatte han å spørre, og jeg fortsatte å si nei mens jeg begynte å rygge litt unna, så kom den andre fyren vi hadde sett han gå sammen med, rundt på andre siden av bilen som sto der, så Kristin gikk for å hente faren sin, som var noen meter unna. Det gikk helt fint, men det var ganske creepy!...


Haha, ALIENS! (tatt med Kristin sitt mobilkamera)
I dag dro vi til Monte Carlo i Monaco, som er et lite land "i" Frankrike.

I morgen skal forresten jeg og Kristin ut og sjoppe, så om du har vært i Nice, har du et bra forslag til klesbutikker eller noe? :)
I dag tok vi toget til Antibes, jeg vet jeg skrev vi hadde vært der før , men det var visst en liten by utenfor. Men nå har vi vært der :pBåten til meg og Kristin! ^^

Kristin bestemte seg for å ta en henna (?) tattovering, på leggen, slik som jeg gjorde i Kroatia, så da la "tattovøren" seg ned på bakken, kom det mange folk somsamlet seg rundt dem og tok bilder av han her. Må ærlig talt inrømme at jeg er litt skeptisk til denne tattoveringen, han poplet nemlig noe om at den skulle vaskes etter 3timer, og da forsvant den, så skulle den komme tilbake.. hmm.. uansett, vi kom i kontakt med noen franske gutter på vår alder, vi ga ene mobil nummeret mitt, så vi får se om vi møter dem igjen en dag ;)
Har jeg nevnt at venninnen min Kristin er superflink til å synge? hun er ihvertfall det, og da vi gikk i den gamle delen av Nice, så så vi en del dansere og litt forskjellig, så diskuterte vi hennes muligheter som gatemusikant.... så vandret vi videre, og hun kjøpte seg en hatt, og da vi kom tilbake til leiligheten så spurte hun om hun så bra ut med hatt, og jeg sa "jaja, den passer til og med perfekt til å ha penger i", og hun begynte å kjenne litt på den og lurte på om jeg mente at den passet som lommebok eller hva.. men hun forsto det eetter en liten stund da ;)

jeg glemte forressten å nevne at her om dagen da vi tok oss noe å drikke, så ble vi veldig nødt på do, så vi gikk på McDonalds, så spurte vi ene vakten der hvor doen var, så viste han hvor vi skulle gå, og da kom det akkurat noen andre ut der i fra, og han bare "go,go,go!" fordi det var jo egentlig sånn kode greie som du sikkert bare får visst du kjøper noe, så han likte vi! :P
I dag dro vi fra Cannes til Nice, det er veldig fint her, men ganske liten leilighet i forhold til hva vi hadde, men så skal vi vel være ute mesteparten av tiden da ;)


(bilde fra Cannes)
I dag hadde ikke jeg og Kristin tenkt å dra ned på stranden med foreldrene til Kristin. Derfor fikk vi sove litt lengre, og da vi sto opp. sto denne te-kannen klar på kjøkkenbenken, synes det var så skjønt jeg!

Men så måtte vi jo finne på noe annet å gjøre, så da var vi litt kulturelle og gikk opp på en eller annen borg og tok noen bilder, så gikk vi ned på Mc'n og spiste en mcFlurry hver, btw; m&m's er sååå mye bedre enn nonstop!

På slutten av dagen var vi å spiste middag sammen med noen av halvslektningene til Kristin, så gikk vi ut med "halvniesen" som er på vår alder for å drikke litt og spise litt is, superkoselig! :)
 

Outfitene til meg og Kristin ;)

Jeg og Kristin gikk opp trappene med den røde løperen, der hvor alle kjendisene går når det er filmfestival :p

Vi gikk og tok noen bilder med hodene våre i slike pappfigurer, og plutselig kommer det en fyr bort til oss og spør om vi har hasj.. 
I dag tok jeg, Kristin og faren hennes båten over til en liten øy utenfor Cannes. Forklarer mer under bildene ;)


Båten vi tok ;)


(en del av et stort bilde, derfor er det dårlig kvalitet)

Denne karen spottet jeg og Kristin først på en benk, det første vi merket var at han var britisk, så la Kristin merke til knesokkene nedi de skoene, så var det resten av antrekket, men best av alt, så dro han frem et porselenssett med kopper og en liten kaffekanne med en lipton tepose i.. haha, jeg og Kristin synes han var extremt fasinerende :p

 

Senere tok vi bussen til Palm beach (første gang jeg så bussen der det sto, så jeg bare "hæ?? det er jo i Amerika?..."men så kkom jeg på at det var jo Plam Springs :pblogges ;*
I dag gikk jeg og Kristin litt rundt for oss selv i byen Cannes, fordi vi prøvde å finne mcDonnalds for å kjøpe is. Vi hadde gått forbi der før, og vi husket at det var da vi gikk til "filmpalasset", så da gikk vi jo dit, og begge var ganske sikker på at det var enda et lite stykke fremover fra der, så da gikk vi i den retningen, etter hvert så passerte vi gucci og dior og mange slike butikker, og etterhvert så vi Carlton, og vi bare, ehhh... ok, ikke her! så gikk vi opp en gate og tilbake mot "filmpalasset", og der var det ikke, så gikk tilbake til selve "palasset" og 200m lengre bak, så lå den... haha, da synes vi at vi virkelig fortjente en is hver!

Tidligere på dagen, så var vi å så på noen steder hvor vi kunne spise lunsj, men da vi kom over veien, så synes Kristin at det ble litt sånn rart å gå, og der, på de nye flipfloppene hennes, så var det en svær, lang tyggisklyse, slik osm du ser på filmene, morsomt.. men stakkars sko! :p

Om  kvelden så ble det en koselig hjemmelaget middag ute på terrassen :)Sorry for dårlige blogginnlegg, men jeg har litt dårlige fotograf dager, også prøver jeg å være rask mens jeg skriver på Kristin sin PC ;) 
I dag var vi i en by i Frankrike kalt Antibes, hvor vi gikk og tok oss en drink, før vi gikk og så oss litt rundt, før vi gikk og spiste litt mexicansk middag (♥)

Her er noen bilder fra dagen:


Jeg og Kristin bestemte oss for å ha på oss "franske outfits" så her har du de:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så gikk vi på Carlings og drakk kjempedyre drinker, før vi gikk vidre og spiste en billig middag ;)

Image and video hosting by TinyPic

*Har du hatt en fin dag? :)
I dag dro jeg sammen med venninnen min og familien hennes til Cannes i Frankrike!! tok ikke så mange bilder i dag, men tok noen da de hadde noen fyrverkeri som ble skutt opp i kveld, så her er ett av de ;)*Vært i Frankrike/Cannes før? :)
Da har jeg kommet hjem fra solfylte Kroatia.. Savner varmen allerede, bra jeg skal til sør-Frankrike på mandag :p
Uansett, her er noen bilder fra min uke i Kroatia 

Vi gikk opp på fjellet og bort til en gammel, liten landsby. Vi skulle egentlig besøke to stk. men da vi kom til denne viste det seg at det var den 2. landsbyen (om det ga noen mening?) så vi hadde alltså gått forbi den 1. men vi så noen ruiner og slikt på vei dit da, så det kan ha vært den landsbyen vi bare gikk forbi :p

En eller annen skulptur.. 

Haha, denne stolen med skiltet stod egentlig på siden av veien, og da jeg tok og begynte å bære den ut på veien, så hørte jeg noen gamle damer lage noen lyder oppe på verandaen, og jeg trodde/tror kanskje at de ropte til meg eller noe, og jeg bare mumlet "jeg skal ikke stjele den..."

Random mann som satt og malte ;)

Jeg med mine awesome Whitney port solbriller (39kr på BikBok)Jeg har alltid ønsket og dra til California ^^

Haha, det der er egentlig en FKK strand, men jeg visste ikke det da jeg tok bildet, så vi får håpe at ingen så meg der med det store kameraet mitt x3

Så gikk vi fra Podgora (hvor vi bodde) til Makarska, som er ca 9km ;)utsikten fra hotellet om natten <3

Hver dag kom det en liten båt med frukt på stranden, så da slapp vi å gå sånn ca 20m :pYes da.. uten sminke til og med..

Så fikk jeg denne totalt superekte tattoveringen

For første gang fikk jeg prøvd paragliding, 220m :)

* Har du vært på ferie i år? Hvor var du?
* Har du vært i Kroatia før? :)

Elsket, elsket, elsket Kroatia! Der vi var, var det ingen tiggere (ikke en eneste en), ikke noe mas slik som i f.eks Tyrkia, utrolig klart vann, og viktigst av alt, søte gutter! :p 
I dag reiser jeg til Kroatia, jeg har ikke med PC'n men jeg har allerede laget noen innlegg, så jeg kommer til å gå på internett med mobilen eller noe og poste de ;) Men det kommer nok ikke bilder fra Kroatia før om en stund... 

Tumblr_lyc8qcluqe1r29t5yo1_500_large
I dag var jeg et lite sted i Møre og Rosdal, for å se på "Ta Sjansen, Wipeout" ;)
Hele poenget var da altså å komme seg over alle hindrene og ringe i bjellen på kortest tid, de kunne også stille som beste show (defor hadde mange av de kostymer) og største tabbe ;) 

Da var altså Stian Barsnes Simonsen konfransier ;)

Første deltaker, som har bursdag i morgen, så alle sang bursdags sangen til henne, hvor mange kan si at de har hatt flere 1000 til å synge bursdagssangen til seg (untatt kjendiser da)

Her er "prøvekaninen"Guttee satte vell pris på de hvite kostymene :P

FrpVinnerene på 14, et eller annet! ;D


oops da...
Fra torsdag den 4. og til i går var jeg i Bergen å besøkte Kristin ^^
10 timer med buss hver vei, men det var verdt det :D

Da lagde vi tacos og så på:

Harry Potter! :P

Kristin og en av de søte kattene hennes <3Så ble det snop og American Pie Presents Band Camp

Jeg og Kristin :)

Hehe, bare tull :P

Pepsi Max ;D

Hvor ble det av alt godteriet?! :OSå fikk vi vel sett 2 sesonger av "The Vampire Diaries" på en uke :PSå var vi i byen og kjøpte oss mat på Big Bite :D
Begge spiste grovt brød med BBQ kylling ^^Ny bukse fra Bergen, kjøpt på Bik Bok :)
Og smykke fra Glitter :)

Så lagde vi oss smothies :D
Ny genser kjøpt på Bik Bok

På vei hjem..

Legger kanskje ut resten av innkjøpene en annen dag ;)

 
ENDELIG skal jeg få blogget skikkelig ^^
For som jeg har sagt i et innlegg lengre ned, så har jeg ikke hatt internett.. men NÅ har jeg HELDIGVIS det ^^

Så slik har ferien min vært:
Blå topp: Min Garderobe
Stor ring: Vero Moda
Sett med ringer: H&M
Øreringer: Glitter

Slo pappa i dart, kjempestolt ^^


Søte lille Tia <3

Topp: H&M ???
Svart shorts:
Cubus
Svart nylon strømpebukse:
???
Øreringer:
Only

Mmmmm! Jordbær <3Madeira:

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så bodde vi på Pestana Grand Ochean Resort Hotel, i Funchal, Madeira som er en øy utenfor Portugal ;)

Det var ikke sandstrender der, bare rullesten strender... 
Så det ble mye bading i bassenget på hotellet ;D

Stilig Blomst :P

Så tok vi en sånn greie (kommer ikke på hva det kalles) :P

Stort tre!

Så tok vi en "slede", det er ikke hjul under den, men det er smørt på noe slik at den sklir ganske bra. Så vi skle altså ned en bratt bakke mens de to mennene bakpå styrte, ganske gøy faktisk ;)

Slike var det mange av der!! Spesielt på muren rundt bassengomerådet. 
Så en dag lå jeg å solte meg, så kjente jeg noe som krasjet i foten min, og der ligger det en liten  firfisle :P

Her er jeg og daffer i bassenget

Lite marked


Vi var på den høyeste klippen der (ble kjørt med buss) og der blåste det noe helt forferdelig!Så gikk vi en liten "Levadatur" (vannet er altså levadaen)Siden vi skulle flytte fra Sarpsborg til Oslo, måtte vi jo vaske ned hele huset, men vinduene på doen oppe, går ikke ann å åpne, så da fikk vi et lite problem, men så fant vi en lang stokk og festet kosten på den og hadde en klut over kosten som var såpevann på, etterpå tok vi bare å spylte med vannslangen ;)

Colaflaske designet av Karl Lagerfield ;)
Pappa var nemlig på en sånn Cola greie i Paris for jobben å da fikk han tre slike i forskjllige farger, så da fikk jeg den rosa ^^ 

Gjest på Allsang På Grensen, og siden pappa jobber i Tv-2, så har han kontakter som skaffet oss billetter til det, da fikk vi gå inn før alle andre og sette oss der vi ville ;) 

Q: Hva har du gjort på i sommer? :)
Ná har jeg kjöpt meg internett i en time pá hotellet hvor vi bor, nemlig "Pestana Grand Ochean Resort Hotel" i Funchal, Madeira (öygruppe utenfor Portugal)

Her er da hotellet vi bor pá (bilde fra google)

Vi bor med havutsikt, som er kjempefint á stá opp til ^^

Her er da Madeira:

(den store A-en)

Nár jeg har kommet hjem igjen etter ferien, skal jeg legge ut flere bilder som jeg har tatt ;)

 

(Sorry skrivemáten, men som dere sikkert skjönner har jeg ikke bokstaver etter z..)

 

Q: Hvor har/er/skal dere pá ferie i ár ? :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits