Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, og det er fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, og det frister i grunn ikke å blogge.. jeg vet ike om jeg kommer til å slette bloggen, eller om jeg bare skal la den være så man fremdeles kan gå inn og se gamle bilder, men jeg kommer antakelig vis ikke å blogge mer. Så hade søtinger
Åshild tar veldig bra bilder og er veldig flink til å blogge. Anbefaler denne om du ser etter en ganske hverdagslig men bra blogg! :)

Elise har en veldig fin blogg med masse bra bilder og tekst. Hun blogger om mye forskjellig, spesielt liker jeg outfit innleggene hennes.


(blogspot)

Gwen McMullin, som eier denne bloggen, er en student fra Manhester. Hun legger ut masse DIY innlegg, som jeg elsker, spesielt når det kommer til måter å legge neglelakk på.


June er en veldig dyktig blogger og skriver veldig bra innleggMarita er sykt flink til å ta og redigere bilder, her er det masse inspirasjon å hente!
Grunnen til at jeg ikke har blogget i helgen er det at jeg er i Surnadalen på redesign kurs, så nå sitter jeg med den lille.jeg på den lille mobilen min som det er praktisk talt umulig å blogge fra, så jeg beklager for mye skrivefeil og masse rart, blogger skikkelig i morgen når jeg er hjemme :)
Skulle egentlig legge ut bilder lørdags kveld, men jeg var supertrøtt, så da ble det ikke no eav, sorry :/
Jeg snakker altså om bilder av mitt herlige påskeegg!! :D


Ble ikke en ordinær leting av påaskeegget mitt i år.
I stede for at jeg bare letet vilt, så hadde mamma lagt lapper med ledetråder på rundt i huset. På den første så sto det "huff, her var det kaldt" eller noe sånt, og da visste ikke jeg at det var ledetråder til påskeegget, så jeg gikk opp og bare "Har du ødelagt varmeovnen min??" og mamma bare "... det er kanskje flere lapper" og da gikk det opp for meg at jeg var på den største skattejakten i livet mitt "The Easter Egg Hunt!" :P

Masse smågodt, smash og en colaboks (som på magisk vis var borte da jeg skulle ta bilde)
Og årets favoritter: 


Tyggis og kjærlighet på pinne!! <3

Som sagt så skulle jeg egentlig legge ut dette på lørdag/påskeaften, så dette er ikke det jeg har gjort i dag, i dag var jeg i barnedåp til sønnen til søskenbarnet mitt (tok ingen bilder..) og så var jeg på "The Hunger Games" sammen med venninnene mine Ragnhild og Marita. Filmen var ganske bra, men jeg liker boken mye bedre, men slik er det vel alltid?

Sorry for dårlige blogginnlegg i det siste, skal prøve å bli bedre ;)
På mandag var jeg og to venninner på shopping! :D
Så da tnkte jeg at jeg skulle legge ut de nye innkjøpene. Helt til jeg skriver noe annet, så er alt kjøpt på cubus ;)


"YOU KNOW WHAT?" denne t-skjorten kostet 149kr

Naturhvit genser: 199kr
marineblå genser: 199kr


tidevannsbukse: 199kr
Drops fra Nille: 50kr


Så er jo jeg en massiv fan av One Direction, og da måtte jeg jo bare kjøpe Topps One Direction spesial! :D
det består av 14 plakater (eller 7tosidede da) og et intervju med hver av guttene ;)

Men over til den andre delen av overskriften; 
Som kanskje en del av dere vet, så var det "The Brit Award" i kveld, jeg ble super skuffet over at de ikke sendte det på tv i Norge.. så jeg prøvde å finne en side på nettet hvor det gik live, men ingen av linkene funket.. eller det var en, men den virket bare i sånn ca 2min så kom det opp en feilmelding.. jaja.. jeg fulgte med selv om jeg ikke fikk sett det da! ;D her er da altså vinnerene (og en sang av dem):

BRITISK MANNLIG SOLOARTIST: ED SHEERAN

Ed Sheeran - Lego House 

BRITISK KVINNELIG SOLOARTIST: ADELE

Adele - Someone Like You

BRITISK GJENNOMBRUDD ACT: ED SHEERAN

Ed Sheeran - The A Team

BRITISK GRUPPE: COLDPLAY

Coldplay - Charlie Brown

BRITISK SINGEL: ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL --- jeg er sikker på at det var min stemme som avgjorde dette!! ^^ :P

Vinner singelen! ♥ Ah! Jeg bare ELSKER denne! ♥

MASTERCARD BRITISK ALBUM DETTE ÅRET: ADELE

Adele - Rolling In The Deep

INTERNASJONAL MANNLIG SOLOARTIST: BRUNO MARS

Bruno Mars - Just The Way You Are

INTERNASJONAL KVINNELIG SOLOARTIST: RIHANNA

Rihanna - We Found Love

INTERNASJONAL GRUPPE: FOO FIGHTERS 

Foo Fighters- Best Of You

INTERNASJONAL GJENNOMBRUDD ACT: LANA DEL RAY

Lana Del Ray - Video Games

FREMRAGENDE BIDRAG TIL MUSIKKEN: BLUR

Blur - Song 2

KRITIKERENES VALG 1.PLASS: EMELI SANDÈ

Emeli Sandè - Next To Me

BRITISK PRODUSENT: ETHAN JOHNS

Må si at jeg egentliger ganske så fornøyd med årets "Brits". Synd at jeg ikke fikk sett selve greien, men jaja.. om du vil se resten av listen med de nominerte og slik trykker du HER, om du vil se bilder fra kvelden kan du trykke HER :)
For dagens tema "prikker" fant jeg frem noen awesome kusokker jeg kjøpte på primark i England for noen år siden ;D :P


30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE

Jeg tror det var i går eller tirsdag da jeg venninnen min Ragnhild satt på datarommet for å jobbe med en utrolig teit rle fremføring ting... vi skulle altså gå på skepsis.no og finne ut hva siden handler om (som rett og slett er skeptiske ting og spøkelser..) så skulle vi si litt om en av sakene deres.. mens de andre fikk i oppgave å intervjue en lærer om livssynet hans/hennes liksom!.. Men uansett.. så sitter vi der og tenker på hva vi liksom skal si om denne veldig skeptiske siden. så kommer en av lærerene på skolen bort og bare "Holder dere på med prosjekt igjen?! jeg synes dere gjør det hver gang jeg ser dere!" vi bare "ja..." for når læreren synes det er mye, da er det mye! Men uansett, han bare "er det Knut?" (en lærer som er god venn med denne læreren) vi bare "jah.." "er det norsk?" "nei, rle" "igjen?! dere haddde jo det.. ikke så veldig lenge siden!" og vi bare "tuller du eller?..." så forklarte vi hva oppgaven handlet om og han bare "Bare si at det ikke går an å si noe om siden" søren at vi ikke har han som lærer altså!

Men nå skal jeg se Bones! :D blogges ;)
Follow my blog with Bloglovin


Klær: H&M

Sko: Eurosko eller noe
I dag var jeg utestengt, fordi jeg hadde glemt nøklene mine inne... Så da satt jeg der og holdt på å tisse på meg samtidig som jeg frøs som bare det, og ventet på at mamma skulle komme å låse opp til meg.. xDNå har jeg lært leksa :P

Greyson Chance - Waiting Outside the Lines

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits