Vet ikke om jeg kommer til å legge ut mer enn denne "previewen" med tanke på at jeg ikke vet om hun som tok bildene har tenkt å sende dem til meg når hun er ferdig å redigere eller ikke.


Her i Wisconsin er det ekstremt kaldt for tiden, så til og med den utrolig pene jakken på måtte hunden inn etter 10 min fordi han var så kald.
Vet ikke om alle har fått det med seg, men det er en "bilde utfordring" som går rundt på instagram. Den går rett og slett ut på at du legger ut et bilde hver dag i fem dager, også utfordrer man vanligvis en venn eller noe til å gjøre det samme. Jeg ble utfordret av venninna mi i går, og siden jeg er så innmari dårlig til å blogge, så tenkte jeg at jeg skulle kjøre den samme utfordringa her. Det blir nok de samme bildene som på instagram, men det blir et helt innlegg i stedet for bare ett bilde.

Så her er innlegg 1/5//Stjal lua til vertsmoren min//
I tilleg til fotballaget "Packers", er Wisconsin ganske kjent for å være "melkeprodukt staten", og det faktum at de har all slags ost på all slags mat. Så "The Big Cheese" er altså en buss som kombinerer Wisconsins to store stoltheter. De som eier den tar den med til hver fotballkamp, og siden den er så "dekorert" med packers saker som den er, så får de parkere den gratis. 

//meg og min vertsmor////venninna, ex kjæresten, konat til ex'en, søsteren og moren til vertsmoren min// Grunnen til at jeg fikk gå og ta bilder av bussen, er det at broren til kona til ex-kjæresten til vertsmoren min eier den. Hahah, litt merkelig hvordan det gikk for seg. 

Han som eier bussen har en dukke for hvert fotballag, så han bytter den ut for hver packers-kamp

Fun Fact: Mange tror at G'en på hjelmen står for Green Bay, siden det er her de kommer fra, men egentlig står den for "Greatness"

 

#USA #Utveksling #Fotball #Packers
Jeg fikk en telefon fra en mor som begynte å bli irritert over lite aktivitet på bloggen, så da var det bare å plukke opp kameraet igjen. Det er naturlig vis på samme måte her som hjemme i Norge, så det blir mørkt rundt 4/5-tiden, og siden jeg er ferdig på skolen kl 3 hver dag er det litt vanskelig å få gått ut og tatt noen bra bilder, men jeg skal prøve. Greit om dere legger igjen noen kommentarer om hva jeg kan blogge om/ta bilder av. Hva vil dere vite om oppholdet mitt i USA? Det er litt vanskelig for meg å vite hva som vil være gøy å se, siden jeg bor her og ting har blitt litt mindre spesielle.

Dette er altså bakhagen(?) vår

 

#foto #USA #Utveksling #Vinter #Tips
Forrige helg dro jeg sammen med andre ungdommer som reiser med STS til chicago med buss. jeg fikk ikke sett så mye av byen siden det bare var en dagstur og vi brukte mesteparten av tiden på juleshopping, men jeg fikk jo sett noe.

#chicago #USA #utveksling #foto

I dag var jeg og noen andre utvekslingselever på noe som heter "folk festival" i Milwaukee. for å komme inn gratis stilte vi oss som frivillige, noe som ville si at vi fikk vår egen "bod" hvor vi skulle representere landet vårt og svare på spørsmål om hvordan det var å være utvekslingselev.  I tilleg til det fikk vi bruke ansiktsmaling og male flagg på ansiktene til folk, og jeez så populært det var! Det var folk fra 3års alderen og opp til folk i 60åra som kom bort og spurte om å få et flagg på kinnet, til slutt måtte vi bare ta ned plakatene hvor det sto at vi malte ansikt til folk fordi vi var tom for farge (og vi hadde to sett av malingen du ser lengre ned på siden). Det var faktisk veldig gøy!De hadde boder som representerte nesten alle land, til og med Norge!
#USA #Utveksling 
Jeg har vært ekstremt dårlig til å gå ut for å ta bilder den siste måneden, noe som jeg angrer med tanke på alle halloween dekorasjonene som var ute og alt det, menmen gjort er gjort.. her er i hvertfall noen bilder jeg tok men aldri la ut. Mesteparten er fra turen min til Milwaukee (den største byen i Wisconsin)

//siste fotballkampen på skolen, vi tapte... big time!//

Bilder fra Milwaukee:

//Bildet er fra urban outfitters, gud så jeg elsker den butikken!! Synd de ikke har den her jeg bor..////kult piano gangfelt//

 

#USA #Utveksling


I dag har vært herlig!
Siden "the Freshmen" hadde en eller annen stor test i dag, trengte ikke  "the seniors" (meg) å komme på skolen før 1050. Jeg sov to timer lengre enn til vanlig, jeg og fem andre venninner dro til "the Pancake place" for å spise frukos. Jeg bestilte "Banana Split Pancake" så jeg fikk en giga pannekake toppet med iskrem, banan, nøtter, sjokoladesaus og maple syrup (beste frukosten noen sinne!) Når vi var ferdige å spise dro vi til en ny butikk som heter "Berlington" og etter alt dette så kom jeg fremdeles tidsnok til skolen. I tilleg til det var hver skoletime kun 22minutter lang, så vi gjorde omtrent ingenting. 

Etter skolen dro jeg og vertssøsteren min sammen med moren til venninnen min til "the Farmer's Market" Det var så utrolig koselig der! Fikk skikkelig høstfølelse med alle gresskarene som sto fremme. Dessverre var dette den siste for i år. Det er nemlig en sommerting, så de kommer ikke tilbake før juni/juli.. vi fikk i det minste sett det i dag.

//Øverste bildet til høyre er en "humming-bird"//
#USA #Utveksling #Foto #Reise
#Foto #Redigering

Hvilket likte du best? 
I dag hadde vi egentlig planer om å dra til Lake Michigan, men mens vi var på Bay Beach Wildlife Sanctuary så begynte det å regne, og ikke bare litt, men det høljet ned. Jeg og vertssøsteren min sto jo med kamera og tok bilder da det begynte å regne så vi løp mot tunnellen som kommer før parkeringsplassen, vi stoppet inne der en liten stund før vi bestemte oss for at det enest vi kunne gjøre var å løpe til bilen, men akkurat i det vi skulle til å gi alt så kom det en veldig hyggelig mann bort til oss og spurte om bilen var parkert borte ved parkeringsplassen, vi sa selvfølgelig ja, så han løp bort til bilen sin og ble helt søkkvåt, hentet en paraply, kom løpende tilbake og fulgte oss til bilen (men på tross av det så fikk jeg meg fremdeles en frisk dusj, mest på gunn av de fem sekundene jeg brukte på å løpe til tunnellen). Ikke nok med at han hentet en paraply til oss, men noen minutter tidigere hadde han gitt oss en kopp med maiskorn som vi kunne gi til til fuglene der. #USA #Utveksling #Natur #Foto
#blomster 
Besøkte to av mine skjønne kusiner i dag.
Prinsessa på bildene ovenfor hadde bursdag for ikke så altfor lenge siden, og derfor har hun på seg krone og kjole og hele pakka. Hun er så skjønn! Min andre kusine hadde også på seg krone og kjole, dessverre er jeg litt lat når det kommer til å ta bilder, spesiellt når jeg kun har mammas mobilkamera å ta de med. 


Quote fra "Yes Man" (2008)


Som de av dere som har lest bloggen min før sikkert ser, så har jeg endret design. Før jeg gjorde det måtte jeg ut og ta noen nye bilder som jeg kunne bruke til header og profilbilde siden jeg egentlig ikke hadde noen jeg hadde lyst til å bruke, derfor hadde jeg en liten photoshoot med meg selv, og her er noen av bildene jeg ikke brukte

likte du noen av dem?
haha, fant klassebildet mitt fra 6klasse, tror jeg (jeg visste ikke at det var bildedag den dagen, ikke det at det er noen unnskyldning for t-skjorten da) dette var altså før jeg begynte å bruke sminke, farge håret eller hadde regulering, så jeg vil nok si at jeg har forandret meg en del siden da, eller hva?
Da jeg flyttet ut av hybelen min midt i juni så hadde jeg ikke tid til å flytte alt inn på rommet mitt hjemme, så da satt jeg bare alt inn på kjellerstuen, så nå holder jeg på å rydde alt inn på rommet mitt, noe som vil si at jeg å ommøblere nesten hele rommet, og det tar sin tid. Jeg skulle egentlig rydde/ommøblere i dag også, men så var det så fint vær ute, så da satt jeg meg heller ut og malte litt. Jeg ble ganske fornøyd med konseptet og resultatet, så da tenkte jeg at jeg kunne vise det til dere.

Om dere ikke ser det, så er det altså en "pastell galaxy" bakgrunn og fugler som former infinity merket

//inspirert av et bilde på weheartit//
Blitt litt mye blomster på bloggen min de siste dagene, men siden jeg hadde den siste naturfagstimen for dette skoleåret i dag, så kan jeg si at det er til ære(?) for naturfagen, siden det er så trist at vi ikke skal ha flere timer.Oppdaget at treet som var veldig grått og kjedelig om vinteren ble veldig rosa og fint om våren/sommeren!

 

 

PS: Del 2 av photoshooten jeg begynte på i går kommer etter hvert, må bare ta meg tid til å redigere bildene først.
På onsadg hadde jeg og noen venner en photoshoot nede ved vannet. Marte F var fortograf, og Synne A.V og Christopher H hjalp meg med alt mulig annet, fra hvor jeg skulle stå til det å rette på kjolen og sløret.

Dette er første av 3(?) deler av photoshooten

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011


KATEGORIER

· 17.mai · 22.Juli · 30 DAYS PHOTOGRAPHIC CHALLENGE · Advent · Anbefalinger · Bergen · BFF · Bilder · Blogg · Bursdag · Dekorering · Desember · Design · diy · Earth Hour · Egentreningsprosjekt · familie · Ferie · Film · Fjelltur · Forberedelser · Gaver · Gym · Halloween · hjemmelagd · How To Make This · Hull i ørene · Hverdagen · Hår · Høst · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Internett · Jentekveld · Jul · Kamera · Kiel · Klær · klønetehet · konkurranse · Lese · Lureri · Lypsyl · Mat · Memories · Musikk · Musikkprosjekt · Nyttår · Om meg · Oppskrift · outfit · Party · Photoshoot · Polentur · Pugge.... · quote · randoms · Reise · Rennebumartnan · Shopping · skjønnhet · Skole · Sminketips · Snop · Sommer · Sponsor · Spørsmål · Spørsmålsrunde · Tegninger · Trafikalt grunnkurs · Trening · utveksling · Valentines Day · Venner · Video · Vinter · Vår · zargate

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits